Podjeli

MI SMO U NOVOM DOMOVINSKOM RATU, A BEZ VOJSKOVOĐE!

 

Zaista teška vremena luđaka i slugana su u tijeku, najavljuju se profiterstva neviđenih razmjera, prisila zasigurno na čipiranja  preko cijepljenja, ima se novaca za pokupovat sve eksperimentalne pripravke  tzv.  cjepiva, od proizvoda A. Zeneca  pa do Pfizera!

Kaže nam predsjednik Vlade: naručeno 2.705.000 cjepiva od A. Zeneca, od J&J 900.000 te još  1.000.000 od neimenovanih eksperimentatora –profitera!

Znači, sve skupa naručeno je znatno više nego li ima građana Republike Hrvatske.

A sve, kaže predsjednik Vlade, pod brigom za građane. Ma molim ga nek se ne brine za mene, ja to neću prihvatiti, a neće ni drugi. Nismo ovce sisali!

Kakve veze imaju stranci s opstankom hrvatskog naroda? Oni su nas uvijek „došli glave“.

On se brine za sebe i ove klonirane poslušnike oko sebe koji svi profitiraju skupa s njim.

Od 1. siječnja 2020. već smo u eksperimentu, prvi na svijetu, s jednom Sri Lankom (kako lijepo to zvuči!) i uvođenjem biometrijskih (čipiranih) osobnih iskaznica.

https://www.biometricupdate.com/202005/sri-lanka-and-croatia-each-working-towards-biometric-digital-id-cards-launch-indonesia-weighs-benefits-options

 

A onda opet smo prvi u svijetu s početkom cijepljenja. S kime se mi to natječemo?

Dokle će hrvatski građani biti pokusni kunići svjetske mafije?

Kako se spasiti u katoličkoj zemlji bez vjere u Krista?

 

image.png

Moram parafrazirati nikad zaboravljenog patera Tomislava Ivančića:  Mi smo u novom Domovinskom ratu, duhovnom boju u kojem se treba vratiti Stvoritelju i shvatiti da je naša budućnost ispred nas, a ne iza nas, da trebamo izgrađivati domovinu koju nam je Bog dao.

https://www.glas-koncila.hr/posljednji-intervju-dr-tomislava-ivancica/

 

A što mi radimo? Mi je rušimo, mi smo vjeru izbacili iz naših crkvi.

U Zagrebu i stvarno urušenih, onim „žutim kartonom“ koji dobišmo od Boga (kako reče

prof. Davor Pavuna).

 

https://www.novilist.hr/ostalo/sci-tech/znanost/ovo-je-zuti-karton-covjecanstvu-ali-covid-19-nije-zadnja-posast-koja-ce-nam-podizati-svijest/

image.png

Naši farizeji zatvorili nam vrata Crkve, a prije toga prije toga zatvorili  i srce za Gospodina.

Njihova slijepa poslušnost  svijetu  postade kompromis  sa  Zlim.  Nitko me ne može

uvjeriti u suprotno.

 

Sjajno to opisa na svom FB profilu gospođa Kristina Kazija:

 

„Treba nazvati stvari pravim imenom i reći kako doista jest .

Posebno danas kada mnogi grijeh nazivaju pravom na izbor.

Kad šurovanje Crkve sa svijetom nazivaju brigom za opće dobro.

Kada nam promoviraju i uvaljuju kompromitirana cjepiva a uskraćuju nam svete sakramente.

Kad nam brinu o zdravlju oni koji abortus – ubojstvo nerođenog djeteta u utrobi majke nazivaju vidom zdravstvene zaštite.

Pilulu za dan poslije nazivaju lijekom.

Kada se zalažu za ozakonjenje kriminala u vidu istanbulske konvencije.

Kada se zalažu za sotonističke ideologije i kulturu smrti.

Ista ta državna civilna vlast koja promiče grijeh i kulturu smrti, koja kaže da nema novca za liječenje bolesne djece ali da će bez problema snositi troškove za abortuse maloljetnica koje bi mogle besplatno ubiti dijete bez suglasnosti roditelja a koju moraju imati za ići na školske izlete, koja podržava kulturu smrti, donosi odredbe u Crkvi brinući o našem dobru, našem zdravlju i životu.

I Crkvene vlasti su joj poslušne.

A nas koji ne želimo u tome sudjelovati i odbijamo slijepu poslušnost đavolskim poslušnicima nazivaju fanaticima i onima koji unose razdor.

Zar nije puštanje svijeta u Crkvu donošenje razdora?

Zatvorili su vrata Crkve jer su prije toga zatvorili srce za Gospodina. Nije to bilo zbog povećanja opasnosti od virusa nego zbog pomanjkanja vjere.

Govorili su da je to zbog brige za bolesnike a istima su uskraćivali ono najvažnije i najvrijednije, okrepu svetim sakramentima, svetu ispovijed i bolesničko pomazanje.

I sad gledam kako mnogi iz Crkve pod povećalom propitkuju karizmatske pokrete i počivanje u duhu a ne ustaju tako protiv svjetovnih vlasti i duha svijeta u Crkvi.

Ogradili su se javno od don Josipa Delaša zbog nepoštivanja odredaba civilne zaštite i odluka Crkvenih vlasti koje su istima podlegle, ali nisu se isto tako ogradili od javnih osoba – političara – koji podržavaju grijeh i zagovaraju zakone protivne Bogu a sjede u prvim klupama Crkve, primaju (svetogrdno) svete sakramente i sablažnjuju javno i vjernike i nevjernike.

I sada će na svako kihanje stožera crkva zatvarati vrata dok će otkrivati krov da je svijet zaražava.

Crkva sagrađena na pijesku koja šuruje sa svijetom i bolje neka sama zatvori svoja vrata, jer otkako se zagovornici smrti brinu za zdravlje vjernika i svijet brine za obraćenje Crkve imamo mnogo zaraženih praktičnih nevjernika, dok onu Kristovu, sagrađenu na stijeni ni vrata paklena neće nadvladati, koliko bila malena.“

 

Dragi „ naši farizeji, naši pastiri“,  svoje ste stado prepustili  vučjem čoporu  već na samom početku ovog ludila. Čak i prije nego je okultna oligarhija,  preko svojih slugančića u našoj domovini, to od vas zatražila, pohitali ste zatvoriti crkve. Izbacili Svetu vodu, a donijeli u okultne svrhe dezificijense koji nas truju, a ne liječe. I uskratili nam tako jedino pravo

utočište i utjehu. A nije da vam nismo dali znati koliko ste nam potrebni!

Još  početka travnja 2020.

Možda vam je neobično što sam naši pastiri stavila u navodnike. Učinih to jer više niste ni naši, ni Pastiri. Ne trebamo vas. Kao što ni vi ne trebate nas. Odmetnuli ste se od Krista i Njegovoga nauka, a priklonili onima koji vode rat protiv Čovjeka, stvorenog na sliku i priliku Božju. Bilo bi stoga najbolje da se – samodokinete.

Ja se ni u snu ne mislim od Boga odmetnuti. Potrudit ću se utjehu pronaći  i svete sakramente primati kod svećenika koji nisu pokleknuli pred palim anđelima. Bogu hvala ima ih još. Po milosti Božjoj rođeni smo kao ljudi. Potrudit ćemo se mnogi i ostatak ovozemaljskog  života odživjeti po prirodnim i Božjim zakonima.

 

Jednako tako i umrijeti.  Vi ste pak odabrali suprotno tomu.

Neka se Svevišnji smiluje i vama i nama. Svakom prema zaslugama.

U nagovještaju Kristovoga drugog dolaska kojeg čekamo.

Već deveti  mjesec od početka ovog ludila, danas, na dan gospodnji, 14. studenog 2020.

 

Na kraju  valja citirati uvijek intrigantnog don Anđelka Kačunka:

https://novalja.cool/?ispis=detalji&kat=69&novost=28137

 

„Ništa nova! Biblija kaže: “Nema ništa novo pod suncem”. Sve što sam govorio može se svesti na tri “poučka”, koji mogu biti protuteža orwellovskom svijetu čiju “kulu babilonsku” ubrzano zida i aktualna “koronomanija”:

1. Ugasi “sapunicu”, u ruke krunicu!

2. Tko ne čita, umire glup!

3. MOLI – RADI – RODI! „

 

Na Hvalu i Slavu Kristu!

 

Mr. sc. Arna Šebalj


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema