Podjeli

Fejsbuk Inicijativa osviještenih i probuđenih građana je dana 15.12.2020. DORHu u Gajevoj ulici predala kaznenu prijavu protiv vlade RHa i “korona” stožera.U kaznenoj prijavi je u razumnim crtama opisana situacija od izbijanja “pandemije” sve do trenutka koji je doveo do toga da se pokazalo da su građani opravdano sumnjali od samog početka da će sve voditi do “predviđenog” cijepljenja cjelokupne populacije kako je naveo za 24sata dr.Bernard Kaić. Slijedom kaznene prijave se postavljaju mnoga pitanja koja muče građane;
1.zašto se ignorira drugo mišljenje stručnjaka na polju medicine koji smatraju da je zvanična priča o virusu prepuna rupa?
2.zašto medicinski stručnjaci koji vode problematiku “pandemije” pozorno slušaju upute Bila Gatesa koji nije medicinske struke i zašto je on na tom polju za njih autoritet?
3.zašto je premijer Plenković sazvao medijske urednike i dao im naputke kako pisati o “koroni”, pa ako nešto JE, onda to JE, a ako NIJE onda NIJE? Usput budi rečeno vijest o tome da smo predali kaznenu naprosto nitko od glavnih medija kojima smo je ponudili nije htio prenijeti,zašto??
4.zašto u medijima vlada tolika cenzura na bilo šta kontra zvanične priče ako je sve tako jasno i čisto kako se pokušava prikazati?
Napominjemo i da je od predaje kaznene prošlo preko 45 dana, a da se DORH nije udostojio o tome očitovati, a u njoj ih obavještavamo da se nad građanima RHa provodi izuzetno opasna i pogibeljna operacija te smatramo da su svjedoci i sudionici trebali biti promtno ispitani na temu, a to se očigledno nije dogodilo. Zašto i tko je taj da tako olako shvaća tako bitne stvari??? DORH bi trebao raditi u najvišem interesu naroda i države, a ovdje djeluje da to nije tako.
Na kraju se zahvaljujemo svima koji su podržali i potpisali kaznenu prijavu i koji su shvatili da je ovo izuzetno bitno. Mi smo na taj način rekli da NE PRISTAJEMO na njihov podmukli plan. Dobro je poznato da ako se na nešto ne izjasnimo izričitim ne pristajanjem da ispada da se slažemo, mi smo pak jasno rekli da se NE SLAŽEMO i NE PRISTAJEMO. Svako daljnje postupanje prema nama u tom smijeru biti će prisila.
Na kraju se zahvaljujemo uredništvu portala BEZCENZURE  na objavi ove za druge medije očito ne bitne vijesti!
Krešimir Vargašević


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Pravosuđe