Podjeli

Otkrivenje apostola Ivana obrađuje svršetak svijeta. Konačna bitka Krista i Sotone u mjestu              između dva brda, na hebrejskom – Armagedon, u            prijevodu na hrvatski – Međugorje.

”Legije iz Pakla svud se slile, da pogaze duše što se skrile. Izmeđ Krista i oltara zbile, gdje ih Božje ruke zakrilile.” Jedan stih iz teksta ”Legije sotonista” Libreto za duhovnu  operu Armagedon, koju je upravo napisao jedinstveni hrvatski umjetnik,slikar,  književnik, pisac, pjesnik, dječiji pisac, filozof, kolumnist, mislilac i pravnik – Mile Prpa.

Proročanstvo je Božje navještanje, bilo preko Mojsija, Evanđelja, Gospinih ukazivanja, Arkanđelovih poruka i drugih svetaca koji su svojim životnim djelima pokazali put istine i spasenja. Dakle, proročanstva su ukazivanje na buduća zbivanja i mogu biti objavljena u knjigama (apostol Ivan), na kamenu (Mojsije), pojavama/ukazivanjima (Gospe)  i skladba (Mozart).

Malo je ljudi koji su univerzalno obrazovani, talentirani i vrhunski uspješni u svim područjima apstraktne i realne umjetničke djelatnosti koji se mogu usporediti sa hrvatskim višestrukim genijem i njegovim umom Milom Prpom.

Duhovna opera Armagedon je nova pojavnost u literalnom smislu ne smao u Hrvatskoj, nego općenito: Pravo savršenstvo koje će uzdrmati cijeli svijet. Da bi ovo jedinstveno djelo imalo proročanski učinak, potrebno je zainteresirati  jednog glazbenika, isto tako vrhunskog kvaliteta, da uglazbi operu koja bi mogla biti prikazana u kazalištima i na velikim i malim ekranima diljem svijeta.

Hrvati su poznati  kao etnimon patnički narod. Naime, nema nijedne diktature, nepravde i tragedije koje nisu poharale Hrvatsku i ostavile kobne posljedice. Isto tako, hrvatski je narod naseljan na takvom geopolitičkom položaju, kao nijedan narod, radi čega ne može živjeti u miru jer graniči sa svih strana okorjelim antihrvatskim i antikatoličkim fašističko-agresivnim susjedima   i kontinuiranom zločinačkom petom kolonom – veleizdajnicima.

Ali, uz Božju providnost održali smo se na svojim ognjištima, a da smo u boljem okružju danas bi nas bilo više od dvadeset milijuna u Lijepoj našoj.  No, ”Na Zemlju stigle grešne duše i duhovi zla u legije se kupe. Otac laži u četiri trublje puše, jahači apokalipse sve da ruše.” Autor upozorava na trublje i jahače apokalipse, koje je Lucifer organizirao u svim segmentima ljudskog društva: obitelji, medijima, politici, crkvi, kulturi, športu, pravosuđu, u zraku, na moru,  zemlji i međunarodnim odnosima. Nevidljivi neprijatelj, korona virus, već je devastirala cijeli svijet, gore nego oba svjetska rata, zarazila je cijelu kuglu zemaljsku. Dakle, svi koji su zaraženi virusom COVID-19, a nisu umrli, umrijeti će od bolesti koju boluju, ili od gladi i terora, jer svijet je u panici kao nikad prije i dotjeran pred bezdan.

”Sotonjare su ubacile u 3. brzinu i napadaju svim raspoložiivim sredstvima. Sve su aktivirali: Medije, poslušnike, marionete, kvazi-znanstvenike… I što je najgore, uspjeli su. Europa je šaptom pala. Danas država kontrolira: školstvo, sportska natjecanja, koncerte, bolnice, slobodu kretanja…. SVE vezano za naše živote.

Sad je  ipak malo jasnije, zašto su biološka oružja tako važna? Strah, panika, neizvijesnost… napumpani medijskom propagandom, paralizirali su cijeli svijet. I to zbog virusa sa manje od 0.1% smrtnosti. Sloboda nam je oduzeta preko noći a da nismo ni primjetili…” (Urban desničar, www.dragovoljac.com)

Sotoni je najviše stalo da se infiltrira u crkve i vjerske institucije, što je već očevidno. Ne ćemo osobno spominjati vjerske institucije  i crkvene (ne)dostojanstvenike, koji su zbog kompromisa istine kompromitirali sebe i ustanove koje  predstavljaju, a čije su pojave učestale.

”Crkva kompromisa prihvaća samo određene točke istine, a kompromitira druge točke.  Mogu uzeti nova imena poput ”Nova američka katolička crkva”, ”Buduća crkva” ili drugo. Kompromisi istine su uvijek – sotonske. Kompromisne  osobe  i dalje se nazivaju ”katolici” i pokušavaju utvrditi istinu iznutra.

Laičke osobe moraju biti veoma zrele i upućene. Jer cijele biskupije – čak i kancelare i kancelarske urede već je preuzela Sotona.  Ako dobro usmjerna osoba zatraži službeno crkveno mišljenje o  nekoj stvari, može joj se dati istina sotonskih laži.” (St. Michael, Messnger of Truth, www.holylove.org)

Mile Prpa uočio je očajničko stanje u svijetu  i proročanski ukazao na moć Kneza tame: ”Kad te luči tmine gore, sve je spremno da se ruši, tare. Što stoljeća grade, treni da razore, sve u ime one čiste duše stare.”

Dovoljno je pogledati samo što se  zbiva u našoj domovini, u državi hrvatskog naroda, nakon velebne pobjede u Domovinskom osloboditeljskom ratu.  Zatvori su puni hrvatskih branitelja, borcima iz NOR-a još se isplaćuju prvoboračke mirovine; obiteljima poginulih četnika grade se nove kuće i isplaćuju ratne oštete, pa čovjek mora izgubiti razboriti razum i posegnuti za nečim ubojitim, kao onaj mladić na Markovom trgu, čiji hitci simbolizraju mentalno stanje samoubojica, čiji je lonac prekipio.  No, nije ta činjenica objektivno shvaćena u političkim krugovima, medijima i državnoj vrhuški, odnosno Plenkovićevog  HDZ-a i Mertić/Pupovčeve SDSS-e koalicijske vlade u RH!  Ovog trenutka nećemo se upuštat u analizu aktualnih zbivanja, koja su kompromitirajuća, katastrofalna i mogu biti sudbonosna za opstanak hrvatskog naroda,  iskreno govoreći situacia je – apokaliptična.

Naša je poruka: ”U svim okolnostima držite vjeru kao štit da ugase sve plamene strjelice od zlotvora. I uzmite kacigu spasenja i mač duha, što je riječ Božja.” (Eph. ch.6)

Rudi Tomić

PS: Prema izjavi autora, Libreto će biti dostupan na nekoliko Internet portala, već početkom idućeg tjedna.

Očekujemo ponude hrvatskih glazbenika za uglazbu najnovije i jedinstvene svjetske duhovne opere – ARMAGEDON.

Rudi Tomić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.