Podjeli

Zašto hrvatskom građaninu više šteti C vitamin od cijepiva koja nemaju licencu od nadležnih insitucija !
U kolovozi ove godine po objavi da Rusi imaju cjepivo protiv koronw američki “čovjek za koronu”, doktor Anthony Fauci, rekao je”Nadam se da Rusi i Kinezi doista testiraju cjepivo prije nego što ga ubrizgaju bilo kome, a smatram i da je blago rečeno problematično pripremiti cjepivo za distribuciju i prije nego što ga do kraja testirate”. A prošli petak i ponedjeljak kupuje dva cjepiva koja su navodno prošla drugu fazu ispitivanja.
Ljetos je znanstvena  upozoravala kako bi cjepivo koje nije prošlo posljednju, treću fazu kliničkog ispitivanja moglo biti ne samo neučinkovito već i opasno.
Rusi su za svo*e cjepivo tvrdili  da umrtvljene čestice koje ubrizgavaju u dobrovoljce bezopasne jer je riječ o dijelovima virusa koji se ne mogu replicirati.
Stav znanstvene zajednice do prošlog petka je bio da se u trećoj fazi kliničkog ispitivanja cjepiva testiranja provode na desetinama tisuća ljudi te kako je potrebno vremena da se utvrdi učinkovitost, a pogotovo potencijalne .Tvrdilo se kako  masovna proizvodnja i distribucija samo dva mjeseca nakon prve faze ispitivanja cjepiva ,nije način na koji se proizvode cjepiva.Govorili su tada kako prva faza kliničkih pokusa provodi se na nekolicini ljudi, druga na većem uzorku, primjerice na stotinama ljudima, a treća na desecima tisuća.  To se govorilo u  slučaju ruskoih cjepiva.
Pet mjeseci poslije američkei europske agencije za odobrenje lijekova odobravaju po hitnom postupku dva cjepiva koja su testirana samo na uzorku od 1000 pacijenata, dakle prośla su drugu fazu.( nadajmo se da jest tako).
Kako stvari izgledaju ne radi se ovdje o kvaliteti cjepiva i zelji da se čovječanstvo spasi opasne pandemije još opasnijeg virusa, vec je to rat za profit gdje je jasno da su oba američka giganta u prednosti pred ruskim i kineskim farmaceutskim tvrtkama .
Tko šiša čovijeka i njegovo pravo na istinitost informacija,pravo na zdravlje i slobodan odabir svoje sudbine!
Naša Vlada  i Sabor osudili su Pernara i C-vitamin, a sada im je potpuno uredu kupiti cjepiva joja su možda prošla drugu fazu ispitivanja i potpuno je neizvjesno koje ce posljedice biti po građane Hrvatske a i izuzetno opasno !!!
Voljla bih da mi nasa Vlada , Sabor i krizni stožet navedu šetno djelovanje od uptrebe C vitamina  i  dokaze o koristi kupljenih cjepiva ,naravno potvrđeno od znanstvene zajednice i da građanima dokumentiraju zbog čega su bili tako zabrinuti zbog  štetnosti C vitamina za nas i zbog čega su tako uvjereni u korist po naše zdravlje od kupljenih cjepiva koja NISU ODOBRENA NITI LICENCIRANA od nadležnih insutucija ,a što je javno dostupna informacija.
Meni se nikako ne sviđa kako izgleda ova korona priča niti kako se postavila naša Vlada,Sabor i krizni stožer.A vama?
Nada Ećim Innocente


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo