Podjeli

Nitko ne zaslužuje takvu Vladu kakvu imamo mi. Dok USKOK istražuje tko je kome namjestio milijunski posao u zdravstvu ,višestruko preplaćeni u vremenu Corone,naš se Premijer bahati oko toga tko treba zapovijedati vojskom. Zuji oko Milanovića,ubada i vrijeđa, radi predstave pred medijima, Milanović mu vraća loptice no ne odustaje. Htio bi da onaj “žučko “od ministra kojeg je donijela voda od nekuda ,
bude vrhovni zapovjednik vojske, a nije dorastao da vodi izviđače.
No cirkus ide dalje, obilaze zemlju jure s kraja na kraj a izborni kandidati iz rasadnika erudita,
 svaki dan izvale glupost godine. Onaj u Splitu za kojeg se sumnja da je plagirao doktorski rad,veli da je njegov uradak toliko poseban da ga nitko ne razumije.
Profesor koji je trebao biti u komisiji odmah je odustao od toga da ga ocjenjuje,ne želi prljati ime u izrežiranoj farsi.
U Zagrebu jedan pametan koji vodi HDZ u gradu, veli da sada svaka suradnja s Milanom Bandićem otpada, kao razlog nam navodi, da je zamislite ,čovjek umro.
Ovaj novi   Filipović izvučen iz istog bazena, negdje prije tri mjeseca,namjestio je osmjeh kao spikerica za sunčanu prognozu vremena, točno se pod određenim kutom vide se zubi i sipa on sunčanu prognozu svaki dan.
Zaboravlja on da su sjećanja još svježa na njegovog zemljaka koji je 24 sata na dan namještao poslove svojim “rođama” i “jaranina” čija je jedina referenca bila dobar odgovor na pitanje:” Gdje ti je pokopana baba.”
Prošlo je puno naših novaca preko Save nešto se vratilo u nečije džepove,a dva rekordera u količini nezakonite protupravno stečene imovine upravo se bude i spremaju za teretanu
Zdravko nam poručuje da je morao krasti da bi na kraju mogao naći “Božanski mir”, kad je to čula Gospa ,po vidjelici je odmah poručila da više ne želi svračati u Međugorje. Bosna dobila Mamiće, ostala bez Gospe koja se neće družiti s kriminalcima.
Eto rugaju se oni nama i oni ovdje,na povijesno najnižoj razini zdrave pameti u vladajućoj garnituri ,samozatajni General je odlučio umirovljenike podvesti pod stol vladajućih da čekaju da se dokotura kakva mrvica i za njih. Zbog toga bi  trebali biti zahvalni njemu, a vladajućima dati glas na izborima.
Sramota za Generala,sramota za vlast ,su visine mirovina koje su zaslužile dobiti pomoć.
 Od toga se ne može živjeti niti samo na kruhu i vodi,a mi bi trebali biti zahvalni  za takav život i omogućiti da on i dalje potraje.
Zaboravio je Plenković da je Ina kod Mađara još i dalje ,da je Agrokor prodao Rusima,da je smjestio Martinu u Podravku da ju spakira za nekoga,samo da pobere bonuse i eto Podravke na bubnju.
Sad EU traži da omogući besplatne testove za Coronu,o tome šuti,dok ne izbije zadnju kunu građanima.
Dragi umirovljenici ne dajte se dati nasamariti,nikome niste dužni ništa, to su vaši novci, već su vam ih uzeli i sad kad su sve zemlje dale pomoć,
morali su i oni, no naši su posudili i naši unuci će vračati dugove koji su ovi stvorili bahaćenjem.
Zaobilazite liste vladajuće sekte na njoj su ljudi koji vas pljačkaju svaki dan,s cijenom struje,s cijenom plina,s cijenom vode koju su već prodali Rusima.
Na čelu te liste je čovjek koji je omogućio da se krče zdrave šume koje nam stvaraju kisik ,ima tu simbolike koju treba prepoznati.
Srušili su zdrava stabla da bi osigurali dobru zaradu svojima i sebi i htjeli bi da i dalje to rade.
Ne treba nam milostinja lošeg gospodara,ne vjerujte Generalu koji je zapovjedništva preuzimao nakon dobivenih bitaka.
Vi ste svoje bitke odradili uvijek na istoj strani, gradili ste i štedjeli za starost ,ne trebamo milostinju nego svoju zarađenu mirovinu.
Svi koji trguju s nama, s dobrim mirovinama i dobrom imovinom, nisu naši ,oni su uvijek bili prikriveni spavači koji su čekali svoju priliku.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo