Podjeli

Gotovo je, tko je doktorirao u Osijeku doktorirao je. Dekan zatvara studij i poslao je ispriku građanima. Doktori opstaju i dalje smiju soliti pamet.
Nova blamaža u Plenkovićevom rasadniku štetočina. Ministrica Vučković  kao Alisa u zemlji čudesa. Razrogačila oči kao da će hipnozom izbrisati opomenu iz EU, svrstala se u rang Banožića koji je sam sebe ulovio u laži.
Ministarstvo obrane vodi čovjek koji pokazuje manire adolescentne dobi. Taj je opasan na tom položaju,uobrazio je da mu je sve dopušteno.
Funkcija je prerasla njega kao osobu i Plenković ne bi smio to tolerirati, a ministrica Vučković zalutala u poljoprivredu, vjerojatnije  prodavačica s placa zna više od nje, ali se snalazi u odbacivanju odgovornosti.
.Gledajući njih dvoje jučer na televiziji svaki drugi čovjek rekao je:” Pored ovakvih ministara, dobro je!”
Plenković stavio u najjaču briznu sipati hvalospjeve, rastemo brzinom challengera, po njemu Kinu prestižemo ove godine, samo da isporuči taj paket pomoći i sve će biti riješeno. Sadržaj paketa krije kao zmija noge, novi termin za veliku vijest što je u paketu, sljedeći tjedan.
U međuvremenu u Uskoku propjevali sudionici u raznim muljažama koje su Hrvatsku dovele do ruba propasti.
Nagodba za sudioništvo u trančiranju naše države. Utihnula koračnica:” Nitko nam ništa ne može”.
U Remetincu se pripremaju novi madraci, otvaraju dodatni kapaciteti. Lijepe cure Rimac i Žalac mogle bi srušiti Plenkovićev kabinet erudita i osječkih doktoranda.
Praksa da gubitnici izbora i veliki potrošači proračuna dobiju super poslove ide dalje. Veliki potrošač kulena iz Županje i šibenski Župan Pauk dobili su nove super poslove. Župan Žinić dobio je kuću za 1 kunu najma, nakon što se riješio ostalih nekretnina. Očito je praksa da ih je bolje kupiti nego pustiti da pričaju o tome što znaju.
Maja Đerek načela je hobotnicu, Vanđelić je načeo još jedan krak. Ministar Ćorić snimljen jučer u labuđem plesu na ograđenom trgu.
Situacija bi se mogla okrenuti, ograda pasti zbog :
“marica “koje bi mogla doći po nove kandidate za remetinečke madrace.
Plenković u svom mazohističnom raspoloženju priča o poskupljenju struje i plina od 1 aprila dok mu brašno, kruh, meso i mlijeko lijepo pune proračun.
Opasna je to igra pametni šute i čekaju da se sam ulovi u mrežu koju su mu ispleli korumpirani. Pomoć iz paketa tek će mu prirediti pakao, sasvim sigurno bit će puno više onih koji neće dobiti, od onih koji će dobiti.
 Nakon priče Sandre Švaljek da je ulagala u državne obveznice koje su imale sigurnu dobit i zaradila lijepe
milijune i umirovljenici su se trgnuli.
Ministar Marić na početku pandemije ispraznio je mirovinske fondove koji su bili puni para( po njegovoj izjavi) i “upogonio” ih je tako da je uzeo kredit po 0’7% posto kamata na prvo dospijeće anuiteta za 11 godina.
Ne moraš biti neki lumen da izračunaš da u ovoj situaciji s inflacijom možeš reći da je to “pušiona” za mirovince.
 HNB koji bi morao biti prva crta obrane od inflacije odobrio je povećanje naknada za sve bankarske transakcije. Raspirio je žar dodavši malo benzina da se rasplamsa.
Niti Dijana Čuljak i Mirjana Hrga u duetu više ne mogu naći peglu koja bi popeglala to što javnost nije trebala znati, a saznala je!
Dragi umirovljenici ništa vama Plenković neće dati u paketu što vam nije već uzeo. Svaki mjesec uzme vam 25% mirovine koju nemilice troše Banožić i Frka, koje je trošila Rimac, ljubitelj kulena Županje i ovaj iz Sigeta koji je tamanio janjetinu.
Vi platite pet jabuka doma nosite četiri, petu trgovci prodaju i novce šalju Mariću koji vam je devastirao mirovinski fond.
Što sada on nama ne da kredit s kamatom od 0’7% s počekom na 11 godina da mi “upogonimo” novce koji su se stvorili rastom BDP i velikim procvatom gospodarstva?
Dati će vam pomoć u visini jedne rate za struju,a uzeti će vam cijelu mirovinu za ostale rate.
Da je Plenković htio pomoći dao bi 13 mirovinu i 13 plaću svima koji imaju ispod Medijale. Ovo je situacija kao da gori šuma, a gasimo ju kantom vode.
Najgora situacija za umirovljenike  i za radnike s minimalcem od kad postoji država. Jučer smo čuli da ni minimalna plaća nije sveto pismo i da ispod minimalne može manje. Pravopis ne poznaje riječ koja bi označavala manje od minimalnog.
 Ova ekipa ne zaslužuje niti manje od minimalnog vašeg povjerenja “upogonimo” maksimalno siva zrnca u mozgu da smislimo način kako da ih maknemo.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo