Podjeli

Ako je vjerovati novinama, u Vladu, umjesto Ćorića dolazi 3D Filipović. Ako je to najbolje što Plenković može ponuditi i njemu je odzvonilo, jer lošije ne može.
Ruga nam se Plenković i riječju i djelom, Paladina je bio šamar, Filipović je brutalni nokaut.
Paladina jučer na sudu potražuje novce koji blokiraju razum, na način kakav još nije viđen. Za nešto to su vještaci proglasili da vrijedi 5, on traži 20 milijuna. Razlika između ulaganja i zarade enormna, a da prstom mrdnuo nije.
Da se može što se kome prohtije shvatila je Martina Dalić, nakon što se pročulo koliko su bezobrazno niske plaće u tvornici gdje menadžeri ubiru milijunske bonuse, Martina je odgovorila tako što zapošljava Nepalce, a domaćim radnicima ubila je zadnju nadu da bi se plaće mogle povećati.
Nakon što su iscrpili domaće radnike koji zbog nemogućnosti preživljavanja s plaćom koju dobivaju, odlaze iz Hrvatske, naši su u svijetu našli još veću sirotinju koja će raditi za njihovo bogaćenje.
Uz ovakve male plaće ugroženi su sadašnji i budući umirovljenici, iz toga se može stvoriti masa ljudi potpuno osiromašenih u starosti
Novi umirovljenici već su ove godine spoznali tragičnu istinu, za više godina rada imaju manju mirovinu i do 300 kuna.
Iz rada direktno u pučke kuhinje, sudbina je koju su besputni sakupljači imovine namijenili radnom stanovništvu Hrvatske, ministar rada i socijale pod optužbom, ministar Paladina ima 14 optužnica, a Plenković, koji ih je imenovao, priča o nultoj toleranciji protiv korupcije.
Novi kandidat za ministra poput margarina, namazati se može na svaki komad kruha, za sve resore on je stručan, revolucionarne ideje koje je prezentirao kao kandidat za gradonačelnika Zagreba, pout tvornice cjepiva protiv karcinoma, sad će moći i realizirati.
Čim stupi na dužnost počinje polaganje kamena temeljca u Hrvatskoj, umjesto drveća počinje ukapanje kamena temeljca.
 Mora da ga je Plenković imao na umu kad je na samitu o klimi svijetu obećao posaditi milijun stabala. Filipović točno zna gdje su pustopoljine koje su nastale prekomjernom sječom, opet za nečiji džep i račun na “majmunskim otocima”.
Kad nekome svane, drugome obično smrkne. Filipović dobitnik, HRT gubitnik. U narednim mjesecima očekuje se masovno odjavljivanje RTV preplate, građani se boje upaliti TV jer se boje horor likova na ekranu.
Koliko je nisko pao HDZ da ga se Ćaćić srami, a Plenković ne odustaje da nas prikuje na dno najveće sramotne rupe u EU.
Hrvatska je osvojila i zadnje mjesto u EU po izvlačenju sredstava koje se nude. Ono što su i izvukli već je u ladicama Olafa, a već su i stigle milijunske kazne zbog nepravilnog trošenja.
Ništa i nigdje ne funkcionira, a tamo gdje netko pokušava napraviti reda , kao u mjeri roditelj odgajatelj” Imperija uzvraća udarac.
Žene, majke, kraljice koje su uz rad odgajale djecu u svim dijelovima Hrvatske, osim u Zagrebu, ponižene su jadnice!
Pet ,šest transparenata jače je od godina potrošenog rada, razapinjanja između djeteta i posla, gospođe s transparentom
“STEČENA PRAVA PINOKIJO”
 dokazale su da se može do kruha bez motike.
“Snađi se druže”, opet je pobijedilo, pred poslovicom koja je vrijedila tisuće godina a glasila je “Pljuni u šake”
Šake su ostale slinave, snalažljive gospođe postale su “Dame”.
Hrvatska postaje test država za uvozne političare, testira se koliko nam zla mogu napraviti bezobrazni uvozni prekupci , nakupci i mešetari , a da mi nastavimo šutjeti i trpjeti.
Jučer sudska presuda za jednog od osnivača HDZ, utajio je 370 000 000 kuna, a dobio 4 godine zatvora. U samoobrani je ubio sedamdesetgodišnja, kad je imao oko 40 godina. Poginuli čovjek je od oružja imao letvu, a hdezeovac pištolj.
Put u pakao popločan je dobrim namjerama, blagoglagoljiva predizborna obećanja i pokoja besplatna piva odvela nas je red sama vrata pakla.
Hoćemo,
 li čekati da se za nama i zatvore ovisi samo o nama, ovi neće stati, bahatost je blokirala zdrav razum.
Hoćemo Pravedno
je nova zastava koja nas mora ujediniti, ako želimo u Hrvatskoj, ikada više, dostojanstveno živjeti!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo