Podjeli

Biti akter nije lako, treba rano ustati. Plenković je rezervirao salamu za svoje. Žalac mu je odlomila krupan komad, a on ljut na građane koji su samo namirisali skladište.
 Njih 43 što direktno što indirektno pod njegovom dirigentskom palicom bilo je na hlađenju u Remetincu zbog prežderavanja, da reguliraju probavu.
Njihova kleptomanska  osobnost umislila je da je salama njihova. Ima tu direktora Hrvatskih i šuma i vode i zraka, od svega su napravili  frižidere za salamu, poslužuju se bez srama  i kontrole, a krivi su  “jalni” građani.
Jučer na misi zahvalnici i kardinal Bozanić okrenuo pilu naopako, te poručio da se molimo Bogu da Vlada razumno vlada, a da građani budu pošteni.
Propovijed je bila prilagođena samo prvom redu, da je Bozanić zaštitnik svih Hrvata rekao bi da se molimo Bogu, da građani steknu razum, da maknu nepoštenu Vladu.
Po završetku mise osnaženi nadahnutom propovijedi koja im je išla u prilog naša dva ” Biserka”, prepuni dobrih vibracija još su nalupali dosta bedastoća.
Plenković  kao bager ruši ono malo uporišta koje je imao među građanima koji se drže one da je bolje da šute, jer se boje, da bi i moglo biti gore.
U narednom desetljeću stati će država na vlastite noge, priznanje na dan međunarodnog priznanja, da je država 30 godina na koljenima u puzajućoj pozi, a tlo sklisko.
Europa nam daje novce da nabavimo štake, a njegovi ađutanti i to žele pretvoriti u salamu sa tartufima za svoje istančane nepce .
Eto Žalac je neumjereno rezala i morala je na dijetu, Kraljica Knina nema više publike za svoju skupu obleku, svejedno je u što se oblači kad je Andrej daleko i ne vidi sjaj u njegovom oku.
Ministar Radman Grlić pravi je ambasador sreće, “Stari”mu je iz Juge navukao imovine za tri života, on je na sigurnoj destinaciji negdje u Švicarskoj sreo Tuđmana i on ga je namamio da se vrati doma.
Još u avionu je dobio status branitelja, a “Stari”doma monopol na svim strvinama, odmah je Sljemenu odlomio dobar komad salame za koju nikada ne može ponestati repromaterijala . Lomili su Sljeme malo, pomalo, dok mu nisu polomili noge.
Danas Sljeme ružna stara građevina čeka tko će ju srušiti i prodajom zemljišta postati srećković broj 2.
Ista “pajda” slomila je noge svemu što se zvalo industrija, ostali su rijetki, ali i tamo “pajde” zauzele sve priključke za internet, igraju igre bez granica, kupuju bitcoine i lutriju, njihova svaka srećka dobiva. Kada zagusti i ponestane para otpuste radnike, isprazne račune za svoje otpremnine i veselo krenu u potragu za novim priključkom.
Iskaznica HDZ -ea otvara svaka vrata, efikasnija je od pokaza u tramvaju, računi imaju trajni nalog za obnovu .
U narednom desetljeću Plenković je uvidio veliki potencijal u mlađahnom Filipoviću, kako je otpala izgradnja tvornice cjepiva protiv raka, Filipović će dobiti zadatak da izgradi tvornicu “Noga za Hrvatsku”.
Dolaskom HDZ-a u Hrvatsku i “Srećkovića” koje je Tuđman skupljao po svijetu postali smo zemlja slomljenih nogu, ali i zemlja srećkovića. Iz svijeta nam pristižu kandidati za kolo sreće, a građani Hrvatske ga gladni vrte, kada im to dosadi imaju izbora, mogu i otići, salama nije za njih.
  Premijer države državu je pretvorio u salamu i stavio ju u frižider i stavio šifru za otvaranje i ima uski krug ljudi kojima je podijelio pin.
Građani su dobili obećanje da Vlada neće zaspati na foteljama dok nas proždire inflacija, pratit će budno koliko će nas preživjeti.
 Već je počela akciju da pomogne inflaciji da nas dokusuri. Banke su opet najavile dizanje naknade za svoje usluge, u ovom periodu ciljana skupina koju je najlakše dokrajčiti su penzioneri i banke dižu naknade za vođenja računa umirovljenicima.
S  većom naknadom ih najlakše dovedu do nedozvoljenog minusa, a onda odmah zahtijevaju povrat dozvoljenog i eto plijena za ovršitelje.
Plan je sigurno odobrio Vujčić , naljutili ga oni koji misle da on ne smije u “fušu” zarađivati.
Plan se sviđa i Premijeru, jedino tako može podići BDP po stanovniku. Što manje stanovnika to veći BDP po glavi. To će trajati dok se ne naprave noge,
Ovih 400 000 koji su mu nestali s popisa podigli su BDP i sada smo par mjeseci sigurni da nas neće prestići Bugari.
Bozanić je jučer komotno mogao služiti misu zadušnicu za duše koje smo izgubili, ili su otišli ili su se pogubili u svojoj zabludi i na dan izbora imaju izmaglicu u glavi koja ih ostavi kod kuće ili ih natjera da si izaberu opciju koja im drži salamu u frižideru s lokotom i šifrom na njemu.
Sad znamo zašto se u jeku najveće pandemije išlo s popisom stanovništva, naši eruditi u Vladi jedino tako su mogli podiči BDP .
 Jučer je već Plenković to ukalkulirao u svoje doprinose boljitka.
Njegova Vlada zabilježila je najveći rast u povijesti. Njegova Vlada to je postigla tako da je intenzivno poticala ljude na odlazak, a pandemija je uzrokovala najveću smrtnost.
Iza njih ostaje pustinja i grobovi, no koga briga ako je BDP veći po glavi.
Eto jučer je bio dan kada su “Srećkovići” likovali, prvi red ispred Bozanića , danas su na redu “Akteri”koji rade na demontaži lokota na frižideru za salamu.
Svaki dan proglasimo udarnim, šifra mora pasti !
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo