Podjeli

Izvrtio je Plenković jučer rukama u Davosu veliki kotač laži. Kao da se laž ne da izgovoriti, ako joj on rukama ne pomogne. Bilo je meškoljenja kao da mu je vlastita koža tijesna, a ipak besramno je sipao laži.
Opet je malo novaca koje je dao umirovljenicima, poslužilo da sebe prikaže kao velikog dobrotvora
Lažeš Plenkoviću, nisi spriječio  socijalnu frakturu već si ju ti uzrokovao.
Nisi pomagao svim umirovljenicima već samo dijelu koji su davno u paklu siromaštva, no ni njima još nisi dao ono što si obećao još za Božić. Dio umirovljenika koji imaju staž u firmi čije je središte bilo u nekoj od bivših republika u bivšoj državi nisi još uvijek dao ništa,
Ti ljudi su s najmanjim mirovinama još u ladicama HZZO, žive i uvijek su živjeli u Hrvatskoj, njihove podatke imaju svi ovrhovitelji, samo se HZZO muči  podatcima, a isplata produljena za dva mjeseca
U vrijeme kad cijene divljaju, dati pomoć sa 7 mjeseci zaostatka je isto kao liječiti pacijenta kad je bolest strašno napredovala.
Usklađivanje mirovina sa zaostatkom od 6 mjeseci isto je čisto lomljenje vitalnih udova tim starcima, a kako si ti to “laprdao” kao socijalna fraktura.
“Frakturiraš” ti jako uspješno, tako uspješno da starci masovno umiru. Nisi predsjednik Vlade nego uspješan “frakturista” starije populacije, koji se okružio dodvoricama i izvršiteljima na terenu.
Eto gosp “frakturista” u Davos je otišao sa službenim avionom, sa službenom pratnjom , odsjeo u najskupljem hotelu , sve to je koštalo za jedan dan, toliko koliko je isplatio pomoći za pola ovih umirovljenika koje i dalje besramno laže uz vrtnju prstiju obije ruke.
Otišao je u Švicarsku da bi demonstrirao brzinu okretaja laži.
Tijelo je demonstriralo brzinu s kojom može mozak izmišljati kad govori o hrvatskim umirovljenicima koji imaju manje mirovine nego što koštaju gumbi za košulje onih koji su bili tamo s njim.
Laprdaju mu i ministri doma. Banožić u elementu djeteta uhvaćeno u krađi. Kaznu će platiti, ali iz stana neće iseliti. Kaznu je dobio jer si je prisvojio nešto na što nema pravo, no od njega neće odustati.
Postoji vrlo jednostavno rješenje, neka lijepo kao i svi ostali hrvatski građani, plati kaznu svaki mjesec.
Ako građanin Hrvatske parkira auto na mjestu gdje se plaća parkiranje plati kartu koliko je god puta učinio.
Ministar ne može shvatiti da je svoju guzicu parkirao na mjesto za četiri guzice, i ako želi tako i dalje živjeti, mora platiti za komfor guzice.
Drugi Biserko” Palamudesen” je još originalniji, on kaže da će za 6 mjeseci znati koliko će mu trebati vremena da točno ustanovi kome treba obnova. Znači za 6 mjeseci će  znati, kada će znati, danas još ništa ne zna, osim
da čemu sjesti ministarska plaća točno i na vrijeme.
 Da je koji od starih hrvatskih pjesnika živ danas bi nastala poema tzv. narikača.
Mili Bože gdje si išao
da si ih takve našao
Jedan od drugoga gori
narod može samo suze da roni.
Ne štedi nas ni priroda, kao da se i ona urotila protiv građana Hrvatske. Pored zla koje imamo zbog loših gospodara, oluja je poharala sjever Hrvatske potukla je sve usjeve i zapečatila godinu.
No to je manje zlo od ovoga što nam rade ovi na vlasti koji su se nametnuli kao gospodari života i smrti.
Spas se nazire u djelovanju europskog suda, oni prate tragove novca koje daju Hrvatskoj. Jučer su po istom tragu poslali 10 optužnica, priča svugdje ista, pogodovanje, mito, korupcija.
Cijeli tjedan broje se i trsovi u vinogradu bivšeg ministra Tolušića, do njega su došli istim tragovima, novac poticaji, mito i korupcija.
Novac, mito i korupcija su tri najveća zla u Hrvatskoj, potrebno je primijeniti težak egzorcizam  .
Istjerivanje tog zla iz Hrvatske zadatak je broj 1. svih hrvatskih građana.
Svi možete doprijeti, a svi znamo poslovicu koja je temelj opstanka života.
“Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći!”
Nadajmo se da su i Bogu dozlogrdili i da će nam pomoći, ali mi znamo i onu “Use i u svoje kljuse”
Olovka je moćno oružje, svi ratovi počinju grmljavinom topova, ali završavaju olovkom u ruci.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo