Podjeli

Da se ne može dalje tako poručio nam je jučer švicarski sud odlukom i obrazloženjem zašto revizija po pitanju MOL-a neće biti provedena.
Vele oni da se hrvatskom sudu ne može vjerovati, da su nam svjedoci lažljivi, da je država propustila učiniti puno toga što je mogla,a nije im se dalo.
Već smo izgubili jednu arbitražu, novi milijunski troškovi za hrvatske građane, jedino odvjetnici zarađuju milijunske honorare .Trošak ovaj puta 450 000 švicarskih franaka, dio za sudske troškove, dio za odvjetničke usluge.
 To što vlada veli da će mijenjati način upravljanja, isto mogu mačku okačiti o rep. Već su imenovali novu ekipu koja se prihvatila zbornog pjevanja da su sv loše stvari koje su se desile dobra poslovna odluka
Lopovi su ulovljeni na našoj strani, prevareni su naši građani više puta, Mađarima smo pogodovali na sve moguće načine.
 Baš je jučer bio pljuskoviti dan za Premijera ove države, hrvatski sud stao je na stranu profitera, ispada da je malo ukrao, pljuska iz Švicarske, potvrda da s počelo čačkati po HEP-u, još i na kraju sramotan prikaz gdje se u svijetu nalazi Zagrebačko Sveučilište.
Ispada da je ovakvo stanje u državi upravo zbog srozavanja kvalitete visokog obrazovanja. S 800 mjesta na svijetu spali smo ispod 1500 , a niti Borasov nasljednik na samo početku ne obećava.
Boras je utopio obrazovanje u oceanu, novi rektor počeo s misom za studente, prikaz je očajnog stanja.
Bauljanje u obrazovanju , diplome neće vrijediti ni na crnom tržištu.
Ravnatelj bolnice Split zabranio je medicinskim sestrama da daju otkaze, a našao se još jedan primjer gdje je sud smanjio kaznu mužu, koji je ženu istukao batom za meso po glavi, sud je kaznu smanjio jer je dotični muž sudjelovao u operaciji Oluja.
 Kao da je jučer na tv prikazan film iz 18 stoljeća  ne prikaz dana u listopadu 2022 godine.
Haračili su našom zemljom osvajači raznih namjera raznih kultura, raznih vjera i boje kože, no naši domaći harače istom žestinom istom besramnošću i nezasitnom pohlepom.
Sutra navodno stiže pomoć u obliku energetskog dodatka koji je najavljen kao spas za umirovljenike.
690 000 umirovljenika dobiti će 450 000 milijuna kuna, ako to usporedimo koliko je Dane Škugor imao na računu ukradenog, svi umirovljenici zajedno dobiti će manje 50 000 milijuna, a Dane je već dio potrošio za spomen ploču u predvorju crkve.
Na stranu to što u Hrvatskoj živi 690 000 umirovljenika koji imaju mirovinu manju od one za koju treba isplatiti pomoć , imamo još oko 800 000 radnika koji imaju plaću toliku da uplata u mirovinski fond neće donijeti minimalnu mirovinu koja je manja od linije siromaštva.
Mirovinski fondovi ulaze u upravljanje Fortenovom uz Vujnovca koji se obogatio na trgovini plinom,  Fortenova – Konzum, naš najveći trgovački lanac, paštete je počeo zaključavati u  sigurnosne kutije, da ih gladni građani ne ukradu.
Vladajući se koprcaju u svom taboru, no dobre vijesti bit će kada razmrsimo to sramotno klupko radi koje nas svijet prezire i dijeli lekcije.
Građani siromaštvom plaćaju katastrofalne odluke ove vlade, gladuju zbog nečijih nezasitnih apetita, golemog egoističkog motiva nikad lošijeg Premijera.
Pašteta pod ključem pokazuje nam kuda nas vodi ova jako “uspješna” vlada.
Hrvatski građani nemaju alternativu, moraju ustati u obranu dostojanstva, o dostojanstvu se ne pregovara, ono nam pripada !
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo