Podjeli

Ljudi koji su iskreni i skromni, vesele se i dobrim rezultatima u nogometu.Podlih uvijek ima, dvije velike pljačke dogodile su se jučer dok je utakmica trajala. Opljačkana je pošta u centru grada i dostavno vozilo u kojem se prevozio novac.
Lopovi mogu na finale omotni zastavom, svaka prilika je dobra, kad se novci zbroje oni su većinom ugledni građani.
 “Bivša” uživa u Katru, vrlo bahato je dočekala predsjednika, ponudila mu je dres koji je još natopljen šampanjcem iz Rusije. Gospođa se ne odriče toplog prijateljstva , čuva i mokre uspomene.
 Ako već ne zna za kulturu kao žena je opet zakazala. Gdje se drži prljavi dres četiri godine, možda smo i njoj renovirali kakvo spremište za uspomene.
Jučer prvi dan ponude i potražnje novih žetona, bila je dobra ponuda. Ima ih, ima, kako god formulirali, kako god ukrasili svoj čin, ostat će obilježeni kao izdajnici  svojih birača.
Svi mi znamo da se ovdje ne radi o Ukrajini, ovdje se , radi o teškom i podlom scenariju kako bi ova vlast nastavila u istom tonu. S trona bi građanima, poput Kolinde jučer, nudili mrvice i svoju prljavu robu.
5 uglednih profesora došlo je do zaključka da u mirovinskim fondovima, s obzirom na očekivanja i obećanja, ne fali 5, nego 30 milijardi kuna. Netko je zakockao mirovinu jedne generacije 10 489 510 prosječnih mirovina iznosi 30 milijardi.
O tome javnost ništa ne zna, spasonosna rješenja koja nam je ponudila ova vlada, iskopala su rupe jače od drona koji je pao na Zagreb. Djelomično se stanje pokriva novim zaduženjima, ali i podržavanjem inflacije.
Scenarij je to već viđen puno puta, izazove se požar koji proguta dokaze o pljački vlastite države, poslije toga kreće se ispočetka.
Vlasnici Jadranke koji su navodno kupili Agrokor, za požar u hotelu u kojem je nastala šteta od 20 000 eura kasirali.su 3,2 milijuna eura odštete.
Marićev prijatelj na čijoj je jahti ljetovao , prva jahta nestala je u sumnjivom požaru s odštetom je kupio pola Rijeke i novu još skuplju jahtu.
Ovih dana sin Luke Rajića koji je star nešto više od 20 godina, kupio je vilu u Nazorovoj, tik do kuće bivšeg predsjednika Tuđmana. Luka Rajić od pomoćnog vozača kamiona, iz ratnog vihora izašao je kao bogataš svjetskih razmjera.
Vila za juniora Rajića plaćena je 8, 5 milijuna kuna. Istina o tome kako je Luka senior došao do tog bogatstva prohujala je ratnim vihorom i domoljubnom euforijom.
Izazivanje kaosa i euforije u isto vrijeme, scenarij je koji je izmislio dovoljno pokvareni um, koji misli zaraditi i na konverziji kune u euro i na ratu u Ukrajini, baš kao što su ovi pljačkaši jučer iskoristili  utakmicu za pljačku.
 Ovdje se ne radi o obuci Ukrajinaca nego prikrivanje svih pljački do sada, stvaranjem političkog kaosa u isto vrijeme kada vlada nogometna euforija.
Ne zaboravite da prljavi igraju prljavo, Kolinda je jučer pokazala koliko prljavo.
Dosta je pljački!
Hoćemo pravedno !
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo