Podjeli

Zdravko Mamić tužio je državu, dokazao je da je podmitio suce i sad tuži državu, jer mu nije osigurala pošteno suđenje. Veli da  je 50 sudaca u državi uzelo novce da bi pristrano sudili.
Procurio je u javnost zapisnik gdje  se vidi kako ministar Banožić pogoduje poduzetnicima koji duguju milijune državi.
Sve što je Maja Đerek govorila dokazana je istina. Jučer je bila kod suca Dobronića da mu kaže način na koji je sudio Đuro Sesa.
Institucije koje bi morale čvrsto stajati na obrani zakona kompromitirao je osuđenik koji je pobjegao u drugu državu. Tamo živi slobodno i raskošno, no fali mu društvo iz Zagreba, fale mu veselice i vip lože krcate prijateljima političarima. Kad jednom imaš mo, najčešće si žrtva svoje potrebe da to traje vječno.
Ivica Todorić u svojim procesima vodi sa 3:0 naspram RH, a poslije ovog tjedna ministar Beroš najcrnija je ovca u Hrvatskoj. Dok se on koprca zbog svojih nedosljednih postupaka, s preplaćenim računima, njegov “kompa”
slavi. Fotograf slavi 17 rođendan svoje firme i 20 milijuna inkasiranih na računu direktno od države.
Veli da od njega ima samo još jedan pametniji u Hrvatskoj.
Od cvjećarnice pa do 20 milijuna, put koji se prođe u jednom mandatu prijatelja na dobrom mjestu.
Plenković jučer u Dubrovniku nije mogao naći dvije oduševljene penzionerke, našao se pod verbalnom paljbom ljutitog taksista. Na rivi na dočeku premijera uglavnom oni koji su došli iz Zagreba.
Vrijeme je učinilo svoje, bivši miljenici vlasti koji su pretjerali u korištenju stečenih privilegija, gubitkom istih, žele osvetu.
 Politika zavadi pa vladaj donijela je neočekivano puno nezadovoljnih .
Vrijeme šutnje predugo je trajalo nakupilo se previše toga i sada će grunuti. Laži više ne prolaze , obični građani preneraženi su bezobrazlukom ekipe na vlasti i njihovih poltrona po lokalnim sredinama
 Župan Anušić lopticu baca u Orbanovo dvorište, a šutio je kad se nafta preusmjerila u mađarske rafinerije, šutio je kad je Fortenova sa sobom odnijela pola obradive Baranje, onda su Mađari bili investitori, Mađar do Hrvata, brat do brata, pjesnički uradak ministra Radmana u Vladi Andreja Plenkovića.
Ministar Radman primjer “budalaša” koji ima moć, ministar Banožić kao adolescent malo predugo zaostao u toj dobi, vodi vojsku, a ministar Beroš tipičan primjer onoga što smo zvali “Grk u apsu”. više je vremena potratio da brani ono što je neobranjivo nego da uvede reda u zdravstvo.
U obranu zdravlja danas ustaju žene, one najbolje znaju koliko se pati kad boli, a ne možeš pomoći. One bdiju nad bolesnom djecom, one se vesele svakom napretku liječenja, one njeguju starce iznemogle od čekanja na liječenje, one svaki dan gledaju oproštaje od voljenih.
Žene danas u pobunu protiv svih egoistično ciničnih egocentrika koji se hrane tuđom nesrećom, koji se bogate novcima koji su namijenjeni liječenju bolesnih, koji moć koriste za iživljavanje na slabijima.
Ujedno stajemo u obranu hrabrih, koji se nesebično trude da pomognu u svakoj nevolji. Da budu prijatelji koji pored stručne pomoći daju rame za plakanje. Ima doktora koji se usred noći raspituju za povjerene im bolesnike, ima doktora koji vas zovu kući da vide kako je…
Danas  njima zahvalimo gromoglasno, oni to zaslužuju !
Svaka od nas ima barem jednu neispričanu priču skriveno  duboko u sebi, pohranjenu jer tako manje boli, proživljeno poniženje  od nekog koji sebi dao za pravo da “može što hoće”.
Danas neka te priče u jednoj riječi “Dosta”vrate nadu da može i mora biti bolje !
Drage penzionerke, premijer je uz svu svoju svitu pomoćnih tragača pronašao dvije zadovoljne, pokažimo mu danas koliko nas ima nezadovoljnih !
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo