Podjeli

Hladnokrvno podmuklo licemjerstvo u izjavi Plenkovića da je tužba koju namjeravaju ili već jesu podigli, bivši menadžeri INE stvar poslodavaca i njih, da on nema ništa s tim. Najprije nas je uvjeravao kako neće dobiti otpremninu, a sada kada su spremni učiniti po svom, on nema ništa s tim.
Ima, itekako ima, drži njega Martina u željeznom stisku, ima Martina dovoljno dokaza da ga pospremi na sigurno, Plenković pleše po njezinom ritmu.
No ipak čudi golema nezasitnost tih ljudi koji su se financijski osigurali za sva vremena, a htjeli bi još.
Gubi polako Plenković tlo pod nogama svjedočenja o tome kako se puno štete učinilo hrvatskim građanima lošim poslovanjem, štetnim odlukama ne mogu neutralizirati ni režimski potplaćeni novinari.
Sasvim neprimjetno prošlo je ime  Moire Homan na listi srama poreznih dužnika. Od prikupljenog poreza iz proračuna se i dijelom financiranu i mirovine, a mirovinski fondovi većinski su vlasnici Podravke.
 Moira menadžer za ljudske resurse duguje porez u iznosu  67 295 kuna.
 Moira je na menadžerskoj plaći , s pravom na redovni bonus, s pravom na opcijske dionice, vjerojatno i na službeni auto, karticu za benzin i reprezentaciju, nije ovršena za porez.
Od države uzima maksimalno, državi duguje poreza u iznosu 22 prosječne mirovine i baš ona mora biti povlaštena menadžerica firme čiji su vlasnici oni koji plaćaju porez prije nego ijednu kunu dobiju za svoj rad. Prije posla u Podravci bila je zamjenik glavnog menadžera u D.T. za ljudske resurse.
 Plenković je postavio Martinu, ona bira kadar koji ima ogromne apetite, a on se prijeti AZ fondu koji je izašao iz te kuhinje gdje se s novcima mirovinskih fondova kupuju posrnule firme  za trading trgovce
 Najnoviji natječaj za trading trgovinu raspisala je država za kupnju kukuruza. Na natječaj koji je otvoren u petak popodne  a trajao je kroz vikend, a sadrži nevjerojatno povoljnu cijenu kukuruza čak 25% veću od tržišne, javila se veterinarska stanica iz Osijeka, koja je lani uprihodila 875 kuna.
Radi se o preprodaji 75 tona kukuruza vjerojatno uzetog na dug od proizvođača, jer prosto je nevjerojatno da stanica s lanjskom dobiti od 875 kuna može kupiti, pa onda prodati kukuruz, za koji će država isplatiti 230 milijuna kuna, a od toga veterinarska stanica zaradila bi 40 milijuna .
Formula Rade Škugor i dalje se koristi.Onaj tko nije sadio, niti brao, 40 milijuna kuna pospremit će na račun. Veterinarska stanica,(glavna djelatnost – šinteraj) samo je sporedni igrač da se lova iz proračuna premjesti na nečiji privatni.
Gaca Plenković po blatu korupcije i kriminala, nama priča priču o povijesnim trenucima, euro, Schengen, proračun u eurima nešto strašno veliko, a radi se o matematičkom postupku koji se uči u prva četiri razreda O. Š.
Nema u peti razred ako dijete u 4 ne zna pomnožiti svaki broj s drugim brojem, to je ta složenost proračuna u eurima koji se proglašava povijesnim.
Vrijeme je da građani Hrvatske odrede povijesni trenutak kad će se riješiti hladnokrvnog licemjera s njegovim trading pomagačima koji prodaju hrvatsku nacionalnu imovinu na rasprodaji.
No najprije moramo i riješiti pomagače izdajice iz naših redova, na ponovljenim izborima u Lapadu, HDZ i nezavisna  lista Anamarije Miletić dobili su isti broj mandata, HDZ – u je koalicijski partner HSU. Stali su uz HDZ- e , ne žele promjenu vlasti.
Umirovljenici, oni su glasali u vaše ime, u vaše ime trguju našim nacionalnim blagom u vaše ime podupiru korupciju i negiraju bilo kakvu odgovornost za silne pronevjere naših novaca.
Za svoje vijećničke naknade od kojih vi nemate baš ništa, prodaju naše interese, pomažu  da se prazne mirovinski fondovi.
Na kraju priče ipak su izgubili , SDP s jednim osvojenim mandatom dao je podršku nezavisnoj listi Dajmo ruke.
Završimo i mi priču tako, neka bude teško i napeto, neizvjesno do samog kraja, ali se građani moraju i hoće izboriti za konačnu pobjedu.
Počnimo vjerovati u moć koju daje zbroj naših ruku koje drže u ruci olovku, to će se i dogoditi. Politika je zbroj mogućega, matematika je na našoj strani.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo