Podjeli

E da,prošli tjedan udruge koje prate ponašanje na internetu, objavile su tko je u Hrvatskoj najveći širitelj mržnje na fb,
.Jučer se počeo tražiti sijač mržnje i gnijezdo iz kojeg je iskočio.Kao što sam već pisala a i svi drugi portali, prvo mjesto osvojio je Ivan Đakić.
Na njegov post bilo je najviše odgovora s porukom mržnje,Plenković sigurno zna tko je on i iz čijeg je gnijezda ispao,no to ga se nije ticalo.
Sada je od sebe napravio žrtvu iako ga vrijeme napada demantira.
Napadač ga ne bi došao napasti u vrijeme kad nije siguran da je on tamo,a teško da je on ikada ujutro u 8 h bio tamo,no u priču je uvukao i Predsjednika.
Premijer Milanović izgubio je izbore zato što nije dovoljno mrzio,a to se onda tražilo,izgubio je izbore jer je išao razgovarati u šator ,tamo su mu podmetnuli snimanje, koje su mu zamjerili birači.
Plenković možda nije širio mržnju,ali jest prezir.
Nema koga nije svojim prezirom dotakao ,ako se usudio reći nešto kontra njegovog vođenja države.
Gordan Maras, Miro Bulj bile su mu mušterije u prošlom sazivu Sabora,količina izrečenog prezira bila je iznad razine uličnog ponašanja,ništa bolje nije u ovom sazivu.
Nas koji nismo fizički dostupni, vrijeđa svojim odlukama.
Koliko je samo prezira pokazao prema umirovljenicima.
Priča o povećanju mirovina, a to nije povećanje već usklađivanje.Uzeo je iz mirovinskog fonda novce po 0,7 posto kamata i novcima pomagao “Agencije za naplatu potraživanja” koje su nastavile maltretirati građane i u vremenu stopiranih ovrha,odnose ogromne količine novaca van naše države.
Također su izmislili novu formulu za usklađivanje,koja donosi manje novaca umirovljenicima,a povećanje obećaje kroz 4 godine ,a opet se radi o usklađivanju.
Potpuno je obezvrijediti minuli rad,ugrozio je i buduće umirovljenike,redovne dodatke na plaću izuzeo je od oporezivanje te samim tim ne idu u izračun budućih mirovina.
Budući umirovljenici ni ne slute što ih i kakve mirovine čekaju,istovremeno u mirovinski fond ministar Medved uveo je  nove korisnike koji imaju prosječne mirovine 3 600 kuna, za prosječno 13 godina staža.
Naši umirovljenici, iz rada danas ,nakon 40 god staža ,u situaciji narušenog zdravlja rade kao noćni čuvari,kao pomoćni građevinci s diplomama fakulteta,žene čiste po stanovima,učiteljice kod svojih bivših đaka ribaju zahode da bi preživjele.
Nekoliko tisuća naših žena čuva starce po Europi,rade kao njegovateljice,14 dana ne vide ni sunca ni mjeseca ,u sobi s umirućim starcem i same umiru,da bi mogle pomoći svojima,da bi u Hrvatskoj 14 dana mogle živjeti.
Za to naš Premijer ne zna,iza njegovih skupih naočala,ne postoji taj svijet,
nikada čuo za takav život u Hrvatskoj,on brine o svojoj sigurnosti,svi ti ostali nisu njegova briga,s jednim glasom drži većinu,i danas za jednog ,kojeg je doveo za zamjenu, za onog koji je već u zatvoru, ide u istragu,
a on se bahati dalje
Biti čovjek je lako postati,jedno malo dobro djelo,samo da se nekome zacakli oko, probaj Premijeru,uopće nije teško.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo