Podjeli

SABORSKI ŽETONČIĆI ABOLIRANIH SRBO-ČETNIKA I OKUPATORSKE NAMETNUTE VLADE!

Jučer je Dragana Jeckov srpkinja, našeg heroja i uznika srpskih koncentracijskih logora Stipu Mlinarića Ćipu nazvala ubojicom i optužila za ubojstvo dvoje nedužnih srpskih civila i to s Hrvatske Državne Saborske govornice. ŽALOSNO!

Nakon izricanja takvih morbidnih i monstruoznih laži pobjegla je iz Hrvatskog Državnog Sabora, a s njom je pobjegao i nakaradni Pupovac. Interesantno je da nitko iz HDZ -a nije reagirao, pa ni ministar Medved koji navodno predstavlja resor Ministarstva hrvatskih branitelja, a ni Deur koji su bili nozočni u Hrvatskom Državnom Saboru.

Na televiziji Z1 u emisiji ˝Bujica˝ Stipo Mlinarić Ćipe, vukovarski dragovoljac lijepo je objasnio široj javnosti da nije Pupovac žetončić Andreja Plenkovića, nego su zastupnici HDZ-a žetončići šefa SDSS-a i njegove kolegice Dragane Jeckov. Isto tako je izgovorio istinu o tome da je nekim slučajem ovakav Zakon došao u Sabor za vrijeme SDP-a, Deur, Đakić i Medved bi podigli cijelo šatorsko naselje u Savskoj uz napomenu da su Ante Deur i Fred Matić isti! Nažalost moramo se složiti s tom konstatacijom.

Prođe li ovakav Zakon o civilnim žrtvama rata, posve jasno nam mora biti da će naši porezni obveznici plaćati velikosrpske agresore, abolirane krvnike i ratne zločince.

Spominje se da ovakav nakaradni prijedlog Zakona o civilnim žrtvama DR-a ide u proceduru zbog 403 hrvatske djece stradale u velikosrpskoj agresiji i ostalih civila koji su tijekom Domovinskog rata stradali. Nemojte biti naivni i nasjesti na tu prevaru jer to nije ni Pupovcu, Dragani, Stanimiroviću, Plenkoviću i ostatku judinih briselskih plaćenika na pameti. Briga njih za hrvatske civilne žrtve iz Domovinskog rata. Oni čak tvrde suprotno da Domovinskog rata nije ni bilo nego da se je vodila građanska borba u takozvanoj državi.

Prije drugog čitanja u Hrvatskom Državnom Saboru treba pokrenuti pitanje Ustavnosti takvog prijedloga novog Zakona o civilnim žrtvama DR-a. Prije čitanja ili donošenja takvog morbidnog Zakona javnost bi trebala znati popis svih ABOLIRANIH SRBO-NACISTIČKIH ZLOČINACA koji su tijekom abolicije umakli ruci pravde. I to popis ne samo onih za koje se zna da su radili zločine, nego i za izdajnike, dezertere, profitere pa čak i onih koji su navodno samo nosili agresorsku uniformu ili ih zdušno podržavali u njihovim zločinima.

Treba uvesti mehanizam koji će nam jamčiti da se predloženi Zakon ne odnosi na agresore to jest abolirane srbo-nacističke zločince, a ako se tome vladajući žetončići suprotstave  i odbiju uvesti takav mehanizam onda nam mora biti sve jasno. S tim činom će HDZ potvrditi da ovo ne rade radi zaštite naših civila, već zbog ustupaka SDSS-u s Pupovcem na čelu.

Da se iskreno misli na civilne žrtve iz Domovinsko obrambenog rata onda bi se odavno vladajuća garnitura kao i sve prethodne Vlade pobrinule da se naplati ratna odšteta koja iznosi prema procjeni stručnjaka bez pripadajućih kamata preko 420 milijardi dolara. I tijela naših nestalih suboraca i civila odavno bi se pronašla te dostojno sahranila, a ne da ni nakon 25 godina nakon završetka agresija obitelji ne znaju za sudbinu njihovih najmilijih.

Tragično je da sve dosadašnje Vlade nisu radile u interesu Hrvatske Države i njezinog prosperiteta i za bolji život njezinih građana nego su nas dovele do siromaštva i stagnacije.

Sindikalna Podružnica Hrvatskih Branitelja Zadar – proširenog tipa

povjerenik Matjaž-Mate Debelja


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Branitelji