Podjeli

Investitor Stipe Latković, medijski prozivan zbog bespravne gradnje u području Vruje, donator je izborne kampanje predsjednika Zorana Milanovića, što ni sam predsjednik Milanović ne skriva.

Stipe Latković je, prema iskazu predsjednika Milanovića, bio njegov poslovni partner te donator u predsjedničkoj kampanji. Inače, Latković je kum bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepan Mesića. U Latkovićevoj ljetnoj rezidenciji ljetovao je 2014. i drugi bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović.

 

Evo što kaže Milanović u obranu svog donatora i prijatelja Latkovića.

 

“Ovi zavidni što ga gledaju preko balature, mrze ga i zato što ustvari nešto ima, to rade prvenstveno zato. On ako je kriv, će odgovarati“!

“Ponosan sam na čovjeka koji ima 82 godine, koji nikada nije bio priveden, nije zakonski odgovarao i bavi se proizvodnjom robe. To je mnogo više nego neki paraziti koji ga kritiziraju iz mržnje”, dodao je Milanović.

Bijesni mještani najavljuju prosvjed ovu nedjelju, a podržali su ih mnoge poznate osobe – Darko Rundek, Dino Rađa, Rade Šerbedžija, Mile Kekin, Zoran Predin i ostali pa su tom prigodom odgovorili Milanoviću na Facebooku

Organizatori prosvjeda odgovorili su Milanoviću na Facebooku:

“Opet je, (Milanović) kao i prije par mjeseci u Sinju, kazao da je ponosan na Latkovića.

Tako je, Latković nikad nije bio priveden. Nikad nije zakonski odgovarao. Zato mi i prosvjedujemo. U tome i je problem, Milanoviću.

Evo, prije tri dana dobio je kaznu od 100.000 kuna od Državnog inspektorata, točnije građevinske inspekcije. Jer gradi – ilegalno.

Gdje? Na državnoj zemlji!

A onda je dobio još 50.000 kuna kazne jer je nakon što su mu zatvorili gradilište došao i maknuo oznaku zabrane koju je inspektorat postavio i – nastavio s radovima!

Što se onda dogodilo? Što je bilo kad su mu ispisali kaznu, jer je nastavio s radovima nakon zatvaranja gradilišta?

I dalje je nastavio graditi! I danas radi! Maloprije smo vidjeli radnike kako prenose kamene pločice preko državne zemlje. Kamione posvuda! Snimile su ih i TV kuće, Latković se uopće ne skriva.

Jer vidi i sam da nema zašto…!?

 

 

A umjesto da za to odgovara, kao što bi vi ekspresno odgovarali da ste to napravili, on se druži s predsjednikom! I predsjednik mještane koji se bune naziva – zavidnim parazitima.

Bravo predsjedniče, uspjeli ste pohvatati činjenice. Još kad bi vam netko iz vašeg kabineta uspio objasniti da u normalnoj, namjernoj zemlji nije u redu da čovjek ilegalno gradi 20 godina na državnim parcelama, koje uopće nisu njegove i da za to nikad nije odgovarao, da zbog toga nikad nije priveden, da se k tome druži s predsjednikom iste te države koji ljude koji ukazuju na problem naziva zavidnim parazitima, pa gdje bi vam bio kraj?”, stoji u objavi ogorčenih prosvjednika na Facebooku.

Eto, to je kristalna slika slučajnog predsjednika Milanovića koju vjerojatno neće zamutiti ni ovaj očigledan slučaj pogodovanja svom donatoru. Jer nema besplatnog doručka! „Došla maca na vratanca ili vrati kozo što si pozobala“! Stipe Latković, kako smo vidjeli, dolazi iz jata onih koji su urotnički srušili Kolindu Grabar Kitarović i instalirali svog rušiteljskog predsjednika Zorana Milanovića kojemu je osnovna zadaća srušiti HDZ i Andreja Plenkovića s vlasti. Da je tome tako ne treba posebno dokazivati, jer prepuni su mediji Milanovićevog rušilačkog pohoda na Plenkovića. Jedino što Zoki radi jest korištenje institucionalne moći i obavještajnog aparata da sruši Andreja Plenkovića, što se može protumačiti kao klasični politički reket!? Zadnji Milanovićev napad na Plenkovića, u svezi uhićenja članova Bandićevog koruptivnog klana, dokaz je Milanovićeve mržnje u kojoj ne bira način, pa pribjegava glupom cipelarenju bez ikakvog smisla. Milanović slučajno zaboravlja da je Bandić bio izdanak njegovog SDP-a!? Spominje Yutel u kontekstu uhićenja Kazimira Bačića i misli da smo mi doista slučajan i bedast narod pa smo preko noći zaboravili njegovog ravnatelja Gorana Radmana posljednjeg Titovog štafetonosca. U to vrijeme rigidnog mentalnog komunizma HRT je bio miljama daleko od Milićevog Yutela, ali sasvim blizu KGB-ovskim i NKVD-ovskim metodama kadroviranja po uzoru na komunističku partiju! Kao da smo zaboravili masovnu sječu glava uglednih novinara!? Milanović misli da smo zaboravili njegovu omiljenu partizanku Mirjanu Rakić, koja je onako Milanovićevski sasjekla hrvatskog novinara Marka Jurića. Ma druže predsjedniče, kakve sveze ima Bačićeva korupcija s uređivačkom politikom HRT-a?

U tom kontekstu, ali još puno gluplje, Milanović spočitava Plenkoviću što je odgodio uhićenje članova Bandićeve koruptivne hobotnice poslije lokalnih izbora, sugerirajući da je Plenković valjda šef USKOK-a, koji je čuvao Bandića za života!? A što bi se tek dogodilo da je USKOK krenuo u uhićenja u jeku lokalnih izbora što implicite želi Milanović? Plenković bi gorio na lomači istog trena, jer bi bio optužen da koristi USKOK u predizborne svrhe!?!? Čini se, inteligentni Zoran Milanović, ali samo se čini, u svom jalu i mržnji u maniri klasičnog luzera, kojega je pet puta do nogu potukao Karamarko, a onda mu Plenković zadao konačan udarac, razotkriva se kao glup, gluplji i najgluplji! Osim toga, već sada je apsolutno najgori predsjednik RH pred klasičnim opozivom, nastavljajući tako niz od najgoreg predsjednika SDP-a, preko najgoreg premijera, do konačne titule najgoreg političara koji se ikada rodio na ovim prostorima. Iza njega ostaje smo pustoš, slična onoj pustoši u SDP-u i Hrvatskoj koju je ostavio za sobom za vrijeme svoje vladavine. O tome vrlo konkretno govore ugledni SDP-ovci! O tome govore precizni statistički podatci o demografskom slomu Hrvatske, a lavinu iseljavanja iz slučajne države potakao je upravo Milanović sa svojim vjernim ministrima Željkom Jovanovićem, Rankom Ostojićem i zaštitnikom ubojica nerođene djece Predragom Matićem, koji ginekologe uspoređuje s mesarima. Zoran Milanović može biti predsjednik jedino svim babama tračarama u Hrvatskoj i šire!

Jadna nam majka ako nam Milanović bude odlučivao o stabilnosti Hrvatske vlade i države, ako on bude rušio legitimno izabranog premijera i to u silnoj želji da baš on u svemu bude prvi, najpametniji i najviđeniji čovjek Hrvatske. Jadna nam majka, kao da se do sada nismo nagledali i previše idiota koji su sebi neobjektivno davali na prevelikoj važnosti. Milanoviću i njegovim izbornicima ledi se krv u žilama od pomisli na mogućnost da Plenković po treći puta za redom osvoji parlamentarne izbore i jedino Milanovićevo poslanje u ime onih koji su ga gurnuli na Pantovčak jest, spriječiti taj vrlo izgledan scenarij. Ma ne laje kuca sela radi, već sebe radi, odrađujući posao za eksponente duboke države koji su ga izabrali, za one koji umjesto reda u Hrvatskoj žele kontinuitet nereda i nedovršenu tranziciju u kojoj će barabe i uvozni lobi nastaviti krasti i uništavati Hrvatsku do mile volje. Odrađuje posao za one koji su samoprozvani borci protiv korupcije, pod uvjetom da se ne dira Stipu Latkovića!

Stipe Latković, baraba iz uvoda ovog teksta, zapravo je najbolji odvjetnik predsjednika Milanovića. Latković govori sve o Milanovićevoj vjerodostojnosti u borbi protiv korupcije, Latković govori sve o Milanovićevom karakteru, a takvih Latkovića u Hrvatskoj je bez ikakve sumnje malo more. Takvi Latkovići, Tedeschiji, Mesići, Josipovići, Nobile, Goldesteini, Jakovine, Klasići, dogurali su Milanovića na sveto brdo i sada im on obilato vraća dugove, besramno se prikazujući kao najveći domoljub i borac protiv korupcije. Najokorjeliji udbaši uvijek su se prikazivali kao najveći domoljubi i što ih brže prepoznamo lakše ćemo ih se riješiti. A što je zapravo onaj, ili tko su oni koji su spašavali okorjele udbaške ubojice, ako ne njihovi rektalni alpinisti i etički veleizdajnici nacionalnih interesa Republike Hrvatske? Ponovo isti spisak! Zoran Milanović, Zlata Đurđević, Anto Nobilo, Stjepan Mesić, Ivo Josipović, Josip Manolić i mogli bi tako nabrajati u nedogled. Sve veći od većeg domoljuba!? Ova bulumenta, na čelu s predsjednikom, najbolji su odvjetnici Andreju Plenkoviću. Jer ako oni brutalno ruše Plenkovića i Vladu Republike Hrvatske, onda to znači da Plenković nije po njihovoj mjeri, onda bi Plenković za svakog normalnog čovjeka trebao biti najbolji predsjednik Vlade!

Ma ljudi moji cijepite se!!! Ne samo protiv korone nego i protiv smrtonosnog udbaškog virusa, jer čeka nas izuzetno teška jesen!

 

Kazimir Mikašek-Kazo

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika