Podjeli

Već dvije godine doživljavam pravno nasilje od strane pomoćnice pročelnika u Upravnom odjelu za poduzetništvo turizam i more Dubrovačko neretvanske županije.

Pokušali su mi zabraniti legalan rad na iznajmljivanju soba u Gružu a sve to kako bi zaštitili ” La Bombonera” narodnjački klub, koji je svojom bukom ometao  redovito pružanje rečenih usluga turistima našega Grada. Specifična glazba u kasno noćnim satima i ne primjereno ponašanje posjetitelja “LA Bombonere” remetili su mir svim stanovnicima bližih i daljih zgrada.

U tome ih je zaustavio Upravni sud u Splitu, koji je svojom presudom od 23.svibnja 2022 godine poništio donijeta nezakonita rješenja, nakon čega su Stane Đivanović i Ministarstvo turizma obavezani isplatiti trošak  u visini od 6.250.00 kn, koji je nastao u ovom upravnom sporu. Znači troškove vođenja postupka su zbog neodgovornog rada i djelovanja odgovornih osoba i institucija na posljetku platili građani, a zbog načina na koji se oni i dalje odnose tu priči nije kraj.

U svemu ovome bio sam prinuđen podnijeti kaznenu prijavu protiv Stane Đivanović nadleżnom državnom odvjetništvu radi kaznenih djela zlouporabe  službenog položaja i nesavjesnog rada u službi, i to je sad u postupku.

Žalosno je da je ona i dalje na rukovodećem mjestu i da uživa povjerenje  župana Dobroslavića. te da će zasigurno, ako je kazneno pravosuđe ne presudi, nastaviti šikanirati moju obitelj i hrvatskog branitelja s 1.350 dana borbenog sektora i 4 godine neborbenog.  Ukupno 7 godina i 9 mjeseci provedenih (od početka u Domovinskom ratu), kao pripadnik Hrvatske vojske i Specijalne policije “Grofovi”.

Spomenuta osoba je prema mojim saznanjima godinama lažno prijavljivala svoj boravak u Konavlima, a stanovala u gradu i tako ubirala nezakonito veći  dohodak budući da je imala olakšice, kao da je živjela na  području od posebne državne skrbi, a nije.

Narodnjački klub “LA Bombonera” je u međuvremenu zatvoren jer ta vrsta glazbe ne prolazi u  Dubrovniku, a kako je objavljeno u medijima, sami vlasnici kluba nedavno su pucali jedni na druge u Zagrebu.

Tko čije interese štiti i zašto ne znam.  Mene i moju obitelj je ovo puno koštalo, a po svemu sudeći još će, jer briga za branitelje danas se iskazuje samo simbolično, a kad su politici trebali ili da ponovno zatrebaju tad ih se zove i onda su tu.

Zlatko Kovač


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika