Podjeli

Braćo i sestre u Kristu i ostali!
Mi Kristovi vjernici znamo da živimo u vremenu prijetnji, nereda demontaže država i istih pretvorenih u kolonije sa marionetskim vladama na čelu. Trenutno malo koju vladu možemo navesti da radi za interese vlastitog naroda i ma koja stranka vladala u pojedinoj državi, lako iščitamo da radi za interese nevidljivog masonskog svjetskog poretka. Dakle sve se stranke glumeći nadmetanja upiru doći na vlast gdje nakon preuzimanja vlasti provode politiku kontinuiteta.
U takvoj političkoj konstelaciji suvišno je očekivati individualni ili izdvojeni stav nekog šefa države ili nekoga tko će se suprotstaviti toj politici kontinuiteta bilo gdje u svijetu. Najbolje smo se u to mogli uvjeriti na korona aferi u Australiji sa Đokovićem gdje se iz aviona moglo vidjeti da je agenda cijepljenja Australiji nametnuta iz vani i da su sve odluke poglavito ona od strane ministra koji dokida odluku jednog Državnog suda uvezene iz vani.
To ludilo okupiranih država svijeta se sada ponajbolje može vidjeti na krizi oko Ukrajine gdje svjetska masonerija preko svog vojnog pendreka NATO-a promiče kuhanje rata između Rusije i Ukrajine. A nismo upoznati u čemu je baš sada problem i tko je koga pogodio trulim jajem nasred ulice. Ali svjetsku masonsku velevlast to ponajmanje zanima i oni neometani od bilo koga uporno i polako provode svoju agendu kaosa u ovim posljednjim vremenima. Za provedbu tog kaosa isti imaju čvrsto u rukama tri najvažnija elementa. Vojsku, Politiku i lažljivu diplomaciju ispod stola.
Naravno da svakoj eskalaciji ratnih zbivanja prethode mega BUDALARIJE na političkom, diplomatskom i vojnom planu, ali važno je znati kada se čita moj komentar, kako smatram da sva tri čimbenika čvrsto u svojim rukama drži skrivena masonska velevlast i manipulira sa tajnom diplomacijom, političarima i vojskom na način kazališnog scenarija kojega običan i neupućen čovjek ne može razumjeti niti u nj povjerovati.
Nema tu po meni nikakvih sukobljenih strana, nit u Rusiji, još manje u Ukrajini, ali znajmo da su njihovi planovi skriveni a scenarij ostaje van svake logike i razmišljanja tko je koga izazvao, nagazio ili gađao pokvarenim jajima. Ti okultni vladari i ne iskazuju u ratnome zapletu, povodima ili uzrocima sukoba nikakve suvisle i razumske razloge i nije im bitno  što tko misli ili analizira, već su opsjednuti nezadrživim ispunjenjem svoje planirane agende bez obzira što Je Rusija tu na visokoj i nevidljivoj razini zajedno sa Amerikancima, ali bitno je da se ratno stanje podgrijava a još i bolje da se i sam rat dogodi jer tada se tim ezotericima u sotonskom ritualu ispunja željeni scenarij krvi i klanja a naravno  kao i uvijek u povijesti ratova, obvezno na tlu Europe, a isti budu uzaludni i nepotrebni.
Već sada se vide davno znani elementi uvertire pred rat kada neke strane zemlje poput Kanade povlače veleposlanike, dok mi u Hrvatskoj to zveckanje vidimo kroz tobožnju kupnju aviona, potom nam se kani uvaliti nekakve „Bradlyje“ gdje mi kao plaćamo samo remont, te servisiranje vozila i opreme kako bi po preuzetim ugovorima do 2026. morali formirati nekakvu kombiniranu pješadijsko oklopnu jedinicu. Sve te ratne kante koje se poklanjaju Hrvatskoj su proizvedene koncem, a neke i osamdesetih godina prošloga stoljeća. Zdravi razum nam govori da nama trenutno takva dotrajala oprema nije potrebna, ali sve upućuje da slinavi ministar Banožić  to mora potpisati kako bi sudjelovali u eventualnom ratu i sukobima koji sa nama nemaju ama baš nikakve veze.
No nikada stvar sa nama drskim Hrvatima ne teče glatko pa se u svrhu što većih podjela i kaosa u našoj državi  trenutno zahuktava namještena sapunica između Milanovića i Plenkovića gdje potonji govori pred novinarima kako slušajući predsjednika misli da čuje nekoga Rusa. Ovakvih ulizivačkih BUDALARIJA će u vremenu koje sijedi biti napretek, a i za očekivati je da će uskoro neki osiljeni general NATO-a reći da bi lako pokorio cijeli svijet kada bi imao Plenkovića i miljun pokvarenih hrvatskih jaja.
No dok se mi šalimo, uglednog kazališnog glumca Milanovića već opanjkava cijeli svijet a mediji se isčuđuju kako se to Hrvati ne kane boriti na strani „kauboja,“ a protiv zločestih i mrskih „indijanaca?“ Ali Milanče pjeni da to nije naš rat i on će sve vojnike trenutno povući iz sastava NATO saveza. „Malo morgen,“ uzvraćaju mu prekaljeni ratnici Plenković i Banožić, koji kane preko saborske većine poslati hrvatske vojnike na uzavrelu topovsku ledinu prijateljske Ukrajine.
I što više reći na gafove ovih prekaljenih kazališnih glumaca koji će nastaviti idućih dana, mjeseci, a možda i godina tapkati po masonskom scenariju željenog rata između Rusije i Ukrajine, gdje će već od sutra biti proglašen covid pozitivnim svaki onaj Hrvat koji se usprotivi nadolazećem smrdežu rata te ispriča kako mu se djeda ugodno vozio sa ruskim „Moskvićem“ po zagrebačkim ulicama.
Nemam prikladni fotku. Ako objaviš izaberi sam nešto.
Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika