Podjeli

Poštovani predsjedniče Republike Hrvatske gosp. Zorane Milanović,
Poštovani predsjedniče Vlade RH, gosp. Andrej Plenković,

Već tjednima šira hrvatska javnost svjedoči Vašem međusobnom prepucavanju, svađama, podbadanjima, komunikaciji u kojoj jedan drugog ”častite” neprimjerenim riječima a la ”šmrkavac”, ”herojski zec”, ”piroman” itd.,  koje ni u kojem slučaju ne doliče funkciji koju trenutno obnašate.

Ne znam jeste li svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazi Republika Hrvatska ili se pak kroz ovo prepucavanje namjerno želi skrenuti pozornost s puno važnijih tema koje trenutno muče hrvatsko društvo.

U situaciji kada država Hrvatska prolazi kroz jedno od najizazovnijih razdoblja od svoje samostalnosti,  u situaciji kada se čelni ljudi političkih, sudskih i vojnih struktura tajno sastaju po ilegalnim klubovima tijekom lock downa, dok se državni tajnici, lokalni dužnosnici, predsjednici trgovačkih društava u vlasništvu države uhićuju zbog sumnje na milijunske pronevjere novca, u situaciji kada se državni proračun nalazi zbog pandemije Covida 19 u dubiozi od čak 18 milijardi kuna, u situaciji kada se ukidaju isporuke lijekova bolnicama zbog više milijunskih dugova veledrogerijama, u situaciji kada se ponovno blokiraju računi građana, zadnje što hrvatskim građanima treba su konstantna prepucavanja i svađe premijera i predsjednika države oko potpuno nebitnih tema.

Odrasli ste ljudi, no krajnje je vrijeme da odrastete i u političkom smislu te se uhvatite u koštac sa stvarnim problemima i pokušate ih riješiti. Upravo zato ste dobili potporu hrvatskih građana za obavljanje ovih časnih funkcija, upravo zato primate plaće iz državnog proračuna.

Upravo ovakvim ponašanjem i međusobnim ophođenjem degradirate funkcije koje obnašate, i onda se pitamo zašto građani ne vjeruju više političarima?!

Hrvatska nema vremena za mlaćenje prazne slame. Stoga krenite raditi posao za koji ste izabrani, a tada za međusobno prepucavanje više nećete imati vremena.

S poštovanjem,

Marijan Pavliček
Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista i
predsjednik Hrvatske konzervativne stranke

Link: https://suverenisti.hr/2020/10/22/otvoreno-pismo-predsjdniku-i-premijeru-rh/


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika