Podjeli

Marin Vlahović, umjesto pet minuta medijske slave, doživjet će svoju sramotnu budućnost. Nitko nije stao uz njega, ni ljevica, ni desnica i ostalo mu je samo učlaniti se u Most i moliti ih da ga stave na predizbornu listu na prolazno mjesto. No, čini se da još nije shvatio da ga je Most prožvakao i ispljunuo kao slinu nakon prožvakanog duhana.

Svakom pučkoškolcu je jasno da je Nikola Grmoja vjerojatno besramno sudjelovao u koruptivnom djelu, umrežen sa samozvanim istraživačkim novinarom Marinom Vlahovićem, a cilj cijele operacije, u kojoj je MREŽA TV poslužila kao transmisija u bespoštednoj predizbornoj igri, bio je naštetiti HDZ-u što je i  uspjelo rušenjem ministra Filipovića i njegovog savjetnika Jurice Lovrinčevića. Netransparentno osvajanje medija i novinara bez kojih nema ni izborne pobjede, ne treba sumnjati, glavni je motiv u pozadini ove priče, a ključni akter u tom osvajanju ponovo je Most na čelu sa svojim partijskim sekretarom Nikolom Grmojom. Vlahovićeva emisija na MREŽI TV „Kreatori istine“, na kraju dana je doista kreirala istinu o Mostu, a ne istinu o HDZ-u i ovdje je nužno postaviti pitanje koliko je Most sufinancirao Vlahovića i tu emisiju, da bude udarni malj protiv Andreja Plenkovića i HDZ-a? Koliko je Most platio laude Raspudiću i predsjedniku Milanoviću, jer spomenuta emisija, bez ikakve sumnje, bila je koncipirana na rušenju HDZ-a i Andreja Plenkovića s jedne strane, a s druge strane svjedočili smo nedodirljivosti Mosta i predsjednika MiIanovića.

Iz aviona je vidljivo da Vlahovićev špijunski modus operandi ima sve konotacije klasičnog reketarenja. Istovremeno je reketario Most, Juricu Lovrinčevića, a na kraju je vjerojatno sve dobro unovčio prodajom priče Nacionalu. S obzirom da Nacional od svoje skromne naklade ne može preživjeti ni tri dana na medijskom tržištu, pitanje je tko financira Nacional u rušiteljskom pohodu na HDZ? Time bi se svakako trebali pozabaviti „istražni organi“? Dake, činjenica je da uvijek netko nekoga financira i to nije nikakva senzacionalna vijest, no tajna je zašto se ne mogu otkriti svi financijeri i svi korupcionaši uključeni u tu rabotu? U ovom Vlahovićevom i Mostovom koruptivnom djelu, nema HDZ-ovaca, što nam govori da je doista pravda spora, ali dostižna.

U svom špijunskom očaju, kada je Marin Vlahović shvatio da će mu se špijunska rabota prisluškivanja i snimanja svega i svačega obiti u glavu, besramno je u koruptivnu radnju pokušao umočiti ministra Medveda u kontekstu obnove Banovine. Jer eto, u aferi „Mreža“ nema HDZ-a, pa kako bi HDZ-a ipak bilo, Vlahović poseže za starim vicem iz 2021. i ponovo čini gubitničku pogrješku. Ako je ministar Medved bio koruptivan, zašto to poštenjak Vlahović nije prijavio pravosuđu 2021., nego tek sada neargumentirano i nemušto spominje? U to vrijeme početka stvaranja pretpostavki za uspješnu obnovu Banovine, svjedočili smo stotinama negativnih naslova s najcrnjim prognozama da Banovina neće nikada biti obnovljena, jer HDZ je nesposoban za taj posao. Mainstream je vrištao nihilističkim tekstovima, a Mostovi politički prvaci verali su se po porušenim krovovima glumeći rode Malenu i Klepetana kao spasitelji Banovine. Tko je kontrolirao, ili plaćao medije koji su neselektivno granatirali Tomu Medveda i kako to da ih ministar nije stavio na svoj platni spisak? Jednostavno, koliko je poznato, platni spisak nije postojao ni za Vlahovića ni za mainstream!

Tragedija potresa za Most i oporbu postala je lešinarsko poprište za prikupljanje jeftinih političkih bodova, a isto se događalo i u vrijeme korone koja je odnijela preko 16 000 ljudskih života. Vlahovićev brutalan pokušaj udara na ministra Tomu Medveda, vjerojatno je nastao u Rankovićevskoj kuhinji Nikole Grmoje, a cilj  je zapravo udar na braniteljsku populaciju kojoj je Ministar Tomo Medved kroz afirmativne zakone dao sve što su krvavo zaslužili! Dao im je  daleko više nego svi ministri branitelja do sada. Nitko ne može vratiti jedinstvo braniteljskog tijela iz Domovinskog rata, koje je nakon 2000.-te godine ciljano razbijeno u tisuću udruga, grupa i grupacija, no činjenica je da je ministar Medved najviše učinio na amortizaciji tog udara i stvaranju jednog novog, suvremenog  zajedništva branitelja kao braće po oružju. Branitelji su birači, branitelji vjeruju svom suborcu Tomi Medvedu i to je najveći problem Mosta, koji preko Vlahovića želi dovesti u pitanje poštenje  jednog časnog branitelja i ministra u Vladi Andreja Plenkovića. Cilj im je daljnje razbijanje braniteljske populacije na čemu predano radi predsjednik Zoran Milanović, a Most  mu je samo produžena ruka.

Marin Vlahović, umjesto pet minuta medijske slave, doživjet će svoju sramotnu budućnost. Nitko nije stao uz njega, ni ljevica, ni desnica i ostalo mu je samo učlaniti se u Most i moliti ih da ga stave na predizbornu listu na prolazno mjesto. No, čini se da još nije shvatio da ga je Most prožvakao i ispljunuo kao slinu prožvakanog duhana.

Kazimir Mikašek-Kazo


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika