Podjeli

Dolazak Malog Slobe je veliki događaj za RH. On je bio i predsjedavajući Generalne skupštine UN-a (kada je već Slobodan Milošević – po kome je i dobio ime Mali Sloba – bio mrtav, pa nije on mogao). Dakle, čovjek zauzima vrlo visoke položaje u srbijanskoj i u svjetskoj politici, pa se hrvatska vlast može ispričati zbog velikog genocida pravljenje zečeva od Srba u Domovinskom ratu što je najveći mogući genocid.

U tu čast u ovom poglavlja dajemo dva teksta u svezi s tim velikim događajem, doj su u ostatku tekstovi iz mojih knjiga u kojima se spominje ovaj veliki prijatelj hrvatskih političara na čelu s Pupovcem, a tu je Plenković i ostali.

Susret se koristi za novo zaklinjanje na vjernost svjetskim gazdama u borbi u ispunjavanju notornih laži o:

 1. Pozdravu Za Dom spremni;
 2. Jasenovcu, i
 3. Blaženom Alojziju Stepincu.

Pupovac zato ZDS izjednačava s Ubi Srbina jer je njemu ljubav prema hrvatskom narodu zločin, pa to govori u oči Plenkoviću, a ovaj šuti.

Iako su i nedavno hrvatski generali pisali o tome, jasno je da se mora slušati ono što Pupovac kaže. Zo je njemu ‘zakon’. Pa zar nisu generala sudjelovali u strašnom genocidu pravljenja zečeva od Srba. Pa sam Slobodan Milošević je upozorio na taj genocid i doista je izuzetna prigoda da se vlast u RH ispriča Malom Slobi.

Naravno tu je i Porfirije. Ne zaboravimo da se ogromnim sredstvima financira SPC, politička organizacija koja ih koristi u ostvarenju projekta tzv. Srpskog sveta.

Hrvatskim vlastima ništa ne znači ni izjava HAZU: PRILOZI ZA ZAŠTITU HRVATSKIH NACIONALNIH INTERESA PRILIKOM PREGOVORA REPUBLIKE HRVATSKE S BOSNOM I HERCEGOVINOM, CRNOM GOROM I SRBIJOM U POGLEDU NJIHOVA ULASKA U EUROPSKU UNIJU.

Naime u toj Izjavi stoji:

Potreba definiranja položaja Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj: pravoslavne su crkve državne crkve, pa položaj Srpske pravoslavne crkve ne može biti jednak u Srbiji i Hrvatskoj, u kojoj ta crkva treba imati punu slobodu u javnom vjerskom djelovanju brinući se za vjerski život manjine, ali recipročno na razini koliko je to omogućeno hrvatskoj manjini na području Srbije. U Hrvatskoj se mora izbjegavati djelovanje Srpske pravoslavne crkve koje se može okarakterizirati političkim djelovanjem.

S druge strane veliko je podudaranje djelovanja hrvatskih vlasti s Memorandumom SANU 2. Valjda je to akademija mnogih političara u RH.

Akademik Josip Pečarić


Podjeli
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika