Podjeli

4. Organizirane nove snage moraju biti spremne privremeno staviti na stranu sve ideološke i svjetonazorske razlike jer prvi ciljevi koji se moraju ostvariti su zajednički, a najbitniji je vraćanje suvereniteta Republici Hrvatskoj, a kad se to ostvari svjetonazorski ciljevi će se rješavati referendumima čije se organiziranje mora u najvećoj mogućoj razumnoj mjeri olakšati

 

Mladi, razmislite dobro koji su najbitniji ciljevi borbe.  Usredotočite se na te ciljeve. Usredotočite se na opasnosti koje prijete ostvarenju tih ciljeva i načine na koje se to radi i učite kako se tome oduprijeti i odupirite se svim silama na svim područjima neprijateljskog djelovanja.

Što je najbitniji cilj svjesnog djeteta ove naše izmučene domovine, našeg jedinog doma u kojem se nalazi onaj naš manji dom, naša „četiri zida“ ako taj mali dom, zahvaljujući našim „velikim vođama“, već do sada nismo izgubili?

Naravno,  najbitnije je sačuvati taj naš veliki dom od razaranja, a moramo dobro shvatiti tko su nam sve neprijatelji i kako djeluju. I otvoreno i prikriveno. I izravno i neizravno.

Jedna od najopasnijih stvari za nacionalne države je globalizam. To je ideologija koja je prouzročila 1. svjetski rat,  stajala je iza svih lijevih pokreta od sovjetske revolucije, preko nacifašizma do Titoizma, a sada nam, preuzevši ime liberala nameće istu tu politiku, ljevičarski teror i jednoumlje, verbalni delikt, ukidanje država s ciljem osnivanja svjetske vlade, novi svjetski poredak. A iza toga stoje veliki financijski interesi, kao i iza globalizma pred 1. svjetski rat: „buy cheap, sell dear!“, to jest, kupi jeftino, a prodaj skupo. Dakle financijaši žele zarađivati što veći novac u što kraćem roku ne brinući se za dobrobit pojedinih zemalja i njihovih gospodarstava koja time razaraju. Naime, kupuju robu u zemljama trećeg svijeta gdje je proizvodi (često i u doslovnom smislu) ropska radna snaga na rubu gladi i s cijenom njihovog rada ne može se  natjecati niti jedno gospodarstvo koje drži do svojih proizvođača i njihovih radničkih prava, dostojanstva i plaće dostojne čovjeka pa vlastita proizvodnja propada. Ostaje samo uslužna djelatnost ili (za sada dok i to ne preuzmu oni s jeftinom radnom snagom, a preuzimaju – Kina) visoka informatička i telekomunikacijska industrija. Kako svi stanovnici naših, zapadnih zemalja, pa tako i Hrvatske, nisu sposobni za tu vrstu rada, a druga vrsta djelatnosti je zbog nelojalne konkurencije i nedostatne carinske zaštite uništena stvara se golemi broj nezaposlenih ljudi. Te zemlje zapadaju u duboku krizu, gospodarstvo propada, narod propada, dolazi do nereda, a na kraju i do bezakonja… A i zemlja postaje nesamostalna, nesamodostatna i ovisna o uvozu svega i svačega, pa i hrane (to nam se upravo događa) i bilo kakva svjetska blokada (kao npr. neka pandemija) ruši tu zemlju na koljena. Ovo je, naravno, pojednostavljena inačica priče. Cijela priča zahtijeva tekst veličine knjige, ima tu još puno drugih stvari jer nikad ništa na svijetu nije baš jednostavno niti ima samo jedan uzrok.

Da bi se ti ciljevi lakše ostvarili mora se uništiti sposobnost naroda za organiziranje i otpor. Jedan od načina je taj da ih se učini dekadentnim, sklonim porocima raznih vrsta koji će ih razjediniti i otežati bilo kakvu suradnju, zatim se moraju uništiti sve tradicionalne vrijednosti koje tu naciju drže na okupu: ljubav prema domovini, vjera, razbija se obitelj i slično… Drugi način je izazivanjem straha kod pučanstva, što je vrlo jednostavno. Nađe se ili izmisli unutarnji ili vanjski neprijatelj (najbolje je ako se može naći oba) i ljude se time usmjerava kamo god se hoće, a narod je jako lako tako izmanipulirati. Covid 19 je jedna od tih priča: nevidljivi vanjski neprijatelj. Ljudi pokorno slušaju i najidiotskije zapovijedi… Budite u kući i ne izlazite i što više boravite vani na svježem zraku, frizeri mogu raditi, ali moraju biti udaljeni dva metra od stranke, maske ne štite, ali morate ih nositi. Ne smiju se održavati protestantski, katolički i islamski vjerski obredi, a ako tko to prekrši odmah je u javnim glasilima taj slučaj, dok Srpska pravoslavna crkva cijelo to vrijeme radi normalno kao i prije i nitko ih ne opominje niti piše o tome, noćni klubovi rade samo do ponoći jer Covid se tek tada probudi, proteže i ide u provod i slično, a svoj prezir prema takvim mjerama članovi Stožera i Vlade pokazuju na svakom koraku ne pridržavajući se niti jedne od mjera koje drugima nameću… Tome se specijalnom ratu treba odupirati, ali jedino djelovanje naših političara u tom smislu jest djelovanje protiv vlastitog naroda.

Dakle, mora se za saveznike uzimati ljude koji su protuglobalisti, nacionalno svjesni, domoljubi (patrioti) i rodoljubi (nacionalisti). Pri tome je manje bitno jesu li za zabranu pobačaja ili protiv nje, za raspela u učionicama ili protiv njih, jesu li vjernici ili nisu… To su svjetonazorska pitanja. Oni ne smiju ni biti dio političke kampanje u smislu da netko obećava da će to provesti. Ono što političar mora obećati jest da će, ako dođe na vlast, omogućiti ili organizirati referendum o takvim svjetonazorskim pitanjima pa što narod odluči neka bude. To je demokracija. Ovi do sada su onemogućivali održavanje takvih referenduma i rušili ih očitim falsifikatima uništavajući dokaze iako su dokazi morali biti u arhivi nekoliko godina da se može provjeriti pravo stanje stvari ako tkogod u što posumnja. Bitna je stvar u svemu tome da su vaši saveznici osobe koje iznad svega vole svoj dom i spremni su se boriti za njega, pa za dom dati i život ako treba.

Osim globalista, naravno, imamo još uvijek „opasnost s istoka“. Naime od dolaska Miloševića na vlast pa do dana današnjega nije se na vlast u Srbiji nikad popela osoba koja nije srpski nacifašist. Neki spominju Đinđića kao takvoga. Pa Đinđić je bio u Sarajevu tijekom rata i pucao po Sarajevu. Đinđićeve velikosrpske izjave se mogu čuti na internetu,  i to prilična zbirka, pod nazivom „Zoran nije bio izdajnik“ (YouTube), a ima osim toga i jedan razgovor s Crnogorcem Slavkom Perovićem u nekoj emisiji koja mislim da se zove Dueli (imam to negdje u svojoj arhivi) u kojoj jasno i glasno kaže: „To što sam rođen u BIVŠOJ Bosni i Hercegovini…“ Dakle već je rasformirao B i H, a u onom prije videu tzv Republiku Srpsku  računa zajedno s tadašnjom SCG u „jezgru buduće srpske države“…  A i njihove pete kolone imamo kod nas i u obje vodeće stranke i izvan njih…

S druge strane, svjetski čimbenici uvijek nas pritišću na jače povezivanje sa Srbijom s time da računaju da bi Srbija trebala imati vodeću ulogu, a da mi moramo zaboraviti nedavnu prošlost, ne tražiti isprike i objašnjenja za njihove zločine, nego se mi ispričati (što su naši političari i još neki uz njih, učinili na proslavi u Kninu i poslije na drugim mjestima, a da za to nisu zauzvrat dobili nikakav stvarni znak dobre volje).

Zato nemamo zrakoplovstvo (teži se da ga se potpuno uništi jer ga je nakon toga gotovo nemoguće obnoviti što kao stručna osoba iz toga područja jako dobro znam), slabi nam se vojska, sportaši hrle u jugosferske lige lupajući se u hrvatska prsa tolikom silinom da su ih već udubili od velikog hrvatstva. Financiramo protuhrvatske filmove…

5. Za uspjeh tih prvih ciljeva nužno je čišćenje (lustracija) svih vladajućih struktura, državnih ustanova, sigurnosnih i obavještajnih snaga, sudstva… Čišćenje, naravno, ne znači nikakav progon, zlostavljanje i zatvaranje, nego objava podataka svih koji su se ogriješili o Republiku Hrvatsku u bilo kome smislu, radilo se tu o ratnom profiterstvu, raznim vrstama kriminala, suradnje sa stranim zemljama na štetu Hrvatske, donošenje odluka na štetu Hrvatske (prodaja nacionalnog blaga, korupcija itd.) ili pak o teretu suradnje s komunističkim režimom u smislu djelovanja u njihovim službama i političkom životu i koji sad te stvari nastavljaju činiti.

Moram li uopće ovo objašnjavati? Mislim da ne moram… Sve sam već rekao u prijašnjim tekstovima.

Mladi, organizirajte se, samo vi to možete zaustaviti i ne dajte se skrenuti s puta. Povežite se sa zemljama Višegradske skupine jer nam se interesi poklapaju, a i to su uspješne države, a ne sa „šakom jada“ s istoka. I nemojte lakirati „staru kramu“, kupite novo vozilo, krajnje je vrijeme.

Lijep pozdrav,

Lux in Tenebris


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika