Podjeli

Predsjednik svih Hrvata, ali koliko dugo?

Posljednih dana aktualne su izjave Predsjednika Republike.
Začuđena istinitošću istih, čestitala sam Predsjedniku, da, nije sramota čestitati unatoč tome što smo pokornici različitih ideologija.
Prvi puta na hrvatskoj političkoj sceni imamo priliku gledati “lustraciju” parazita od strane “njihova” igrača.
Na tapetu su se tako našle poznate “feminističke udruge” čija imena dovoljno govore o njima samima. Sjetio se Zoran i zeleno lijevih “Može, Ne može”, pa su tako Senf Tomašević, kao i Rada Brada dobili porciju. Katarina Peović, za sada najnekulturnija saborska zastupnica nije promakla rafalu Zoranove istine.
Nakon ovih dobro poznatih sisača državnog proračuna, dohvatio se Predsjednik i gospodina Puhovskog. Suvišno je trošiti riječi jer je Predsjednik rekao skoro sve, no ja bih ipak dodala kako se radi o jednom velikom ljudskom dnu koje je u Haagu svjedočilo protiv države koja ga hrani, štiti i čije državljanstvo ima.
Da je pravde odavno bi stari kadrovi poput Puhovskog bili lustrirani i protjerani, no u našoj državi stvari već 75 godina ne funkcioniraju kako bi trebale. Predložila bih Predsjedniku, da i “druga” Mesića podsjeti na čekove koje je pokupio Hrvatima u Australiji.
Unatoč svim ovim istupima, valja napomenuti kako je Predsjednik okrenuo leđa HOS-u, no sada pokazuje kako je više “za dom spreman” nego za očuvanje vlastite fotelje, s obzirom na to da “lijeva” ekipa već razmatra pitanje opoziva.
Koga je to Zoran uvrijedio i tko je zapravo u strahu? On ili netko drugi?!
Danas čekamo tko bi sljedeći mogao pasti pod rafalom Zoranove paljbe, iako je popis poduži zamolila bih gospodina Predsjednika da krene od vladajućih kadrova, te da podsjeti narod tko njime vlada.
Ovaj igrokaz će se vrlo brzo smiriti, čim se slegnu čestice brašna, sleći će se i “afera” oko izjava Zorana Milanovića, no tek tada će se, naravno ako ponovno ne pokrenu koji igrokaz, otkriti ona prava pitanja.
Nije bitan Kovačevićev klub, kao ni dame u minjacima koje su dolazile preko prirodne granice – Drine, čak ni ostatci hrane nisu važni, kao ni brojači novca. Bitan je narod koji već 75 godina nasjeda na igrokaze instaliranih komedijaša, pritom zaboravljajući hrvatsku krv kojom je natopljena zemlja, kao i vapaje hrvatskog naroda koji je od matične domovine odcijepljen neprirodnom granicom.
U svom ovom igrokazu valja napomenuti da je čitav sastav glumaca nastao iz iste partijske škole koja se devedesetih podijelila na dva bloka, plavi i crveni, kako bi svojim igrokazima skrila pljačku, kao i metke koje je ispucala u leđa istinskim domoljubima, kao i narodu od kojeg na koncu i danas žive.
Čestitam Zorane, nastavi lustrirati, možda napokon otkrijete sami sebe i izjedete se u svom jadu.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika