Podjeli

….Najnovija teza plasirana od umnih desničara jest, da HDZ stoji iza raskola u DP-u! Zapravo, kome najviše koristi raspad DP-a, koji se neće raspasti baš do kraja, ali je znatno smanjen utjecaj te stranke odlaskom najvećeg simbola u povijesti hrvatske desnice, Miroslava Škore….

„Profesionalna kreštalica“ i  „hrvatska narikača broj jedan“, Karolina Vidović Krišto, kako je etiketiraju u stotinama komentara na društvenim mrežama, sporo uči, ali još brže zaboravlja, što je osim nedostatka inspiracije i intelektualnog klika, generalna mana hlebinaca na desnom političkom spektru u Hrvatskoj. Nije baš ništa naučila od Domovinskog pokreta i Miroslava Škore. Doduše, „intuitivno“ je osjetila da kod Škore i DP-a nešto ne štima, pa je zbrisala „udesno“ u silnoj želji i ambiciji da baš ona ispolji svoje liderske nadnaravne sposobnosti, kao blijeda kopija Marine Le Pen ili ženska inačica Viktora Orbana. Ako već nije ništa naučila iz Škorinih pogrješaka, mogla je barem nešto naučiti od ovih internacionalnih političkih majstora.

Populistička fora i naučena špranca o 300 milijardi štete koliko nam je dužna Srbija za razaranje Hrvatske i nevinih života, postala je kamen temeljac svakog desnog političkog programa i svi se drže toga k’o pijani plota, misleći valjda da će time masovno privući glasače zločinačkog HDZ-a koji zbog ljubavi prema Srbiji oprašta taj enormni dug. Svaki i polupismeni pravnički vježbenik zna da je ta odšteta apsolutno nenaplativa, a sudsko vođenje takvog postupka rezultiralo bi ne samo teškim političkim porazom za Hrvatsku, nego i ogromnim likovanjem za Srbiju, koja bi trijumfalno, na temelju tako dobivene presude tvrdila da nisu agresori i da nisu ništa dužni. U takav se odštetni zahtjev ide samo onda, kada si siguran u dobitak. Dakle, Srbija jedva čeka da ih tužimo za ratnu odštetu!

Kada bi postoji elementarna intelektualna logika i poznavanje pravnih supstrata u glavama lidera tzv. desnice u Hrvatskoj, onda bi oni tražili od Plenkovića da plati Srbiji što su nas napali, jer da nas nisu napali nikada Hrvatsku ne bi imali. I ne samo to, Plenković bi im trebao napisati molbu da nas još jednom napadnu, jer kada bi to učinili, ova šaka srpskog jada bila bi još veće šaka jada, koja bi se ugušila u vlastitoj krvi „srpskog sveta“ na stiješnjenom beogradskom pašaluku. Mislim, da im je ionako baš ta sudbina namijenjena, što se da iščitati iz svakog ozbiljnijeg analitičkog  teksta. No take analize ne dopiru do sivih moždanih stanica „kreštalica i narikača“! „Kreštalice i narikače“ koriste se istim Vučićevim modusom operandi i kako on za svoje populističke potrebe širi mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima u Srbiji, isto tako „kreštalice i narikače“ šire mržnju prema Srbima i Srbiji u Hrvatskoj. Jedni drugima su nasušna potreba, ali će i jedni i drugi poput Škore nestati s političke pozornice kao notorni agitpropovci. Kao što je Pupavcu potreban nezabranjeni pozdrav Za dom spremni, tako je i Karolini Vidović Krišto potrebno četništvo i velikosrpstvo kojega u Hrvatskoj apsolutno nema, a ako i ima onda je to količinski usporedivo s Keleminčevim ustašama!

Škorino pljuvanje po Plenkoviću i Pupavcu dovelo ga je tu gdje je, a kao što sam napisao prije osam mjeseci, da Škoro neće biti ni predsjednik, ni premijer, ni saborski zastupnik, ali ni pjevač, da će biti nitko i ništa, pa se to obistinilo, ali to izgleda nije dovoljna opomena Karolini i svim ambicioznim desnim „liderima“, jer iz Škorinog  etičko-moralnog srozavanja nisu baš ništa naučili. Dakako, još se ne zna tko je više kriv u DP-u? Škoro, Radić, Žepina ili netko treći! Dapače, Karolina Vidović Krišto iz dana u dan želi dokazati da je ona svjetska prvakinja Europe u pljuvanju, a Škoro je za nju pikzibner, mali Hrvatić u usporedbi s njom velikankom hrvatstva i domoljublja. Jer, tko jače pljune na Plenkovića, HDZ, Pupavca i Srbe, taj je najveći Hrvat i domoljub. Tko jače plaši Hrvate šakom srpskog jada taj je novi hrvatski kralj Tomislav!

Najnovija teza plasirana od umnih desničara jest da HDZ stoji iza raskola u DP-u! Zapravo, kome najviše koristi raspad DP-a, koji se neće raspasti baš do kraja, ali je znatno smanjen utjecaj te stranke odlaskom najvećeg simbola u povijesti hrvatske desnice, Miroslava Škore. Ivan Penava može malo zakrpati taj brod koji više nikada neće biti isti. Dio glasača i simpatizera DP-a prelit će se pod Karolinine skute, dio će svoje ambicije premostiti s Mostom, a dio će ojačati Hrvatske suvereniste. HDZ će dobiti figu! Ipak, najviše će profitirati lijevo-zelena koalicija koja se ozbiljno sprema za preuzimanje Banskih dvora već više od pet godina. Ako netko misli da su Tomašević i njegov pas Boško Buha slučajno “oslobodili“ Zagreb grdno se vara. Razbijena vojska na konzervativnom političkom spektru najviše odgovara zeleno-lijevim Soreševcima, Mostu, SDP-u i Pupovčevim manjincima, koji će se konačno vratiti u svoje prirodno okružje, među one koji Hrvatsku nikada nisu željeli“! Vratiti će se u pravu Hrvatsko-Srpsku koaliciju kakva je žarila i palila u vrijeme Milanovićevih kukurikavaca. U njegovoj kukuriku Vladi bilo je 75% Srba, a ostali su bili Jugovići!

Domovinski pokret trebalo ja razbiti zato, da se slučajno ne bi dogodio kakav pokajnički luđak i „škoroman“ koji bi priznao da je politika rušenja Kolinde Grabar Kitarović i politika gaženja Plenkovića kontraproduktivna i da ta politika ne može nikada  rezultirati njihovom participacijom u vladajućoj većini. Rušenje Domovinskog pokreta režirano je zbog straha gremija duboke države da je Plenković u stanju relaksirati odnose s konzervativnom scenom i stvoriti jakog partnera na tom spektru u nadolazećim parlamentarnim izborima. Škoro i Domovinski pokret poslužili su tim gremijima za rušenje Predsjednice i instalaciju Milanovića, no to nije bilo dovoljno za pad Plenkovića što je bio plan. Na parlamentarnim izborima Škoro nije uspio osvojiti dovoljan broj mandata da Plenkovića stavi pred zid i njegova uloga zeca gremija duboke države je time završena. Izbori za gradonačelnika Zagreba bili su samo jedna Škorina farsa za zamagljivanje naočala kratkovidnima. Sljedeći korak je jasan k’o dan i vrlo providan. Treba razbiti što je stvoreno, treba abortirati vlastito dijete, jer ako naraste i uđe u pubertet, može se dogoditi da se zaljubi u Plenkya i HDZ  što bi svakako poremetilo zeleno-lijeve skakavce. I to je sasvim realno! Osim toga, kako doznajem iz vrlo dobro obavještenih izvora, dobar dio DP-a došao je k svijesti da cipelarenja Plenkovića i HDZ-a nema nikakvog smisla. Za mene je logično, i gotovo sigurno, da najmanje 6 ruku iz Domovinskog pokreta neće dozvoliti pad Plenkovićeve Vlade do kraja mandata, ako ni zbog čega drugog, onda zbog saborskih fotelja naredne tri godine, jer možda ih više nikada neće vidjeti!? Taj scenarij spašavanja Vlade gremiji duboke države ne mogu spriječiti, ali mogu spriječiti daljni rast Domovinskog pokreta i daljnji rast konzervativne ideje i u tome su potpuno uspjeli proizvodnjom unutarnjeg rata u Domovinskom pokretu.

Karolina Vidović Krišto im je nova udarna propagatorica pa iskače u svim medijima kao iz paštete. Ne kažem da je to njen dogovor s gremijima koji su stvorili Škoru, jednostavno sve što se događa na desnom spektru odgovara zeleno-lijevim skakavcima potpomognutim Soroševim blagom i idejom o otvorenom društvu. Pripuštaju Karolinu u medije u abnormalnim količinama, a ona duboko uživa u svojoj pameti i veličini! Zamislite kako je to otvoreno društvo, ta liberalna sloboda, tek primamljiva u usporedbi sa zatucanom desnicom koja zna samo kreštati i naricati do besvijesti. Sve se smije, sve je dozvoljeno! Biti peder, lezbača, ubijati nerođenu djecu, propagirati anti demografske metoda, dokidati obitelj i naciju…..Soroševa ideja o otvorenom društvu obojanom u dugine boje daleko je opasnija za Hrvatsku od srpske Šake jada i njihovog „srpskog sveta“ o kojemu pile već tri stoljeća pa se nije nikada dogodio. Što bi kazao slučajni predsjednik Milanović; „Karolina, de šaraj malo, pa nije Plenković jedina WC školjka“!?

Kazimir Mikašek-Kazo


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika