Podjeli

Bobo i Marija su također stavili reportažu sa Z1 TV o predstavljanju knjige ‘BOJNA ČAVOGLAVE’ / THOMPSONOFOBIJA na Internet:

Subject: Bojna “Čavoglave” Thompsonofobija i agresija na Ukrajinu
Date: Tue, 22 Mar 2022 14:14:07 -0400
From: Bobo Mostarac
To:  Josip Pečarić, Josip Stjepandic


Bojna “Čavoglave” Thompsonofobija
 i agresija na Ukrajinu

https://hercegbosna.org/forum/hrvatska/bojna-cavoglave-i-ruska-agresija-na-ukrajinu-t21584.html
Bravo! Marija i Bobo

Oni su s pravom uz naslov knjige dodali I AGRESIJA NA UKRAJINU jer je ta agresija ukazala na taj međunarodni značaj „Bojne“ koji smo mi u Hrvatskoj ostavili po strani boreći se za samu obranu te legendarne pjesme iz Domovinskog rata.

A sami Ukrajinci nam pokazuju iz dana u dan koliko i njima znači Domovinski rat. Stalno govore da će i oni uspjeti u obrani svoje domovine kao i mi kada smo bili izloženi naci-fašističkoj srpskoj agresiji ili kada ih naši izvjestitelji pitaju kako se osjećaju jednostavno kažu da to mi Hrvati najbolje znamo iz Domovinskog rata.

Nadam se da će i Ukrajinci pogledati ovu reportažu i posebno ono što im je govorio Davorin Karačić. On ih je naime upozorio na ono što se dogodilo u RH poslije Domovinskog rata i to kako su vlast preuzeli oni koji se nisu borili za slobodu, ili su na razne načine podržavali naci-fašističkog agresora. Vidimo da u tom pravcu već i djeluju u samoj Ukrajini jer su zabranili stranke te orijentacije.

Vjerojatno je i plan bio da te stranke provedu izmišljenu denacifikaciju Ukrajine. Sjetimo se da su i naci-fašistički agresori nazivali hrvatske branitelje Ustašama, a samu Hrvatsku Tuđmanovom ustaškom državom.

Za obranu te tzv. Tuđmanove ustaške države značajnu ulogu odigrala je i legendarna Thompsonova pjesyma „Bojna Čavoglave“ kojoj je posvećena knjiga i koju su svi oni koji su bili protiv hrvatske države ili su sluge takvima napadali do današnjih dana. A Ukrajinci su još 2015. prepjevali „Bojnu“ i bila je hit u Ukrajini.

„Bojna“ počinje s pozdravom ZA DOM – SPREMNI“ koji isti i danas proganjaju u Hrvatskoj. Istovjetan pozdrav je u Ukrajini: SLAVA UKRAJINI. Svjetski moćnici su prihvatili i svi danas uzvikuju SLAVA UKRAJINI. Očito je da hrvatskim političarima i njihovoj uspješnosti teško možemo vjerovati kada su protiv pozdrava ZA DOM SPREMNI iako znaju da je to bio pozdrav mnogih postrojbi u Domovinskom ratu.

Čak napadaju HOS jer u svom simbolu imaju taj pozdrav, a simbol su odobrile hrvatske vlasti. Koje li sluganstvo!

A i Ukrajinci imaju svoje Hosovce. Tako Hrvoje Hitrec piše:

… gledamo vukovarske slike u Mariupolju koji se nalazi na „nezgodnom” mjestu gdje se ruske snage moraju spojiti ne bi li bilo kako, pa i traljavo, završile barem južnu i istočnu „specijalnu misiju u spašavanju ugroženih Prorusa”, u čemu ih već dugo sprječava pukovnija Azov koja je pandan našim HOS-ovcima, ali i svim braniteljima u žutim čizmama, a i onima drugih boja. Dotle u Rusiji donekle jača otpor Putinovu režimu i njegovu ratu, od one odvažne televizijske voditeljice, preko astronauta koji su izvan dohvata KGB-a (barem za sada) do televizijske diverzije – petnaestminutnog prekida Putinova govora na poznatom nam nogometnom stadionu, na koji je dotjerana publika u slavu despota, a on poručio da o autogolu nema riječi, sve napreduje prema planu. U tom su planu i ubijena djeca koja i nisu znala da su planirana, ali i tek malo odrasla djeca s jedne i druge strane koja ginu jer je Sumanuti odlučio ispuniti svoj san zvan in integrum restitutio. Ne zna se koliko je mrtvih Ukrajinaca planirano u Kremlju, koliko zgrada (i kazališnih, sjetimo se Osijeka), koliko patnja dok broj ne bude ispunjen i teritorij označen, e da bi se onda doista pregovaralo s boljim kartama nego ovih dana. Ruska verzija nagodbe mogla bi biti ova: Ukrajina ne ulazi u NATO, postaje (ostaje) neutralnom što god to značilo, zauzvrat joj Rusija dopušta da uđe u Europsku uniju (teško), Krim i krajnji istok Ukrajine postaju Azovska Republika pod patronatom Rusije, Ukrajina zadržava vojsku u manjem sastavu i s oružjem koje odobre Rusi, stvara se posebni međudržavni sud za ratne zločine na kojem se sudi samo Ukrajincima, a naći će se i tajni svjedoci. Izbjeglice se vraćaju kući, ako kuća još postoji, počinje obnova u kojoj glavnu riječ vode prijateljski Hrvati s nedavnim potresnim iskustvom, što znači da će potrajati.

https://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/hhitrec/39308-h-hitrec-ovih-dana-u-mariupoljskoj-bolnici-ordinira-neka-ukrajinska-vesna-bosanac.html

Da, Hitrec govori o scenariju ukoliko Zapad izgubi rat s Rusijom. Vjerujem da je jasno da je Ukrajina samo poligon obračuna Rusije i Zapada. Putinu odavno Zapad „gleda kroz prste“ i Bildenovim bijegom iz Afganistana Putinu je bio znak slabosti Zapada pa je krenuo na konačni obračun preko Ukrajine. Kako se radi o otvorenoj agresiji na nezavisnu državu on je pobjednik ukoliko mu Zapad prizna i komadić osvojenog teritorija te nezavisne države. Istina na Zapadu su odmah počeli s ZA DOM SPREMNI, pardon sa SLAVA UKRAJINI, pa tako i naši koji pokazuju da još ne možemo vjerovati Zapadu jer oni sami ne smiju ni pomisliti na ZA DOM SPREMNI, a i u BiH im saveznici moraju popustiti tek toliko da im priznaju ono što u BiH sporazumima i zakonima već postoji, a Hrvate su prisilili da se ponašaju suprotno tome (https://narod.hr/svijet/gura-li-zapad-hrvate-u-bih-prema-rusiji). Kao što su uklonili spomen ploču branitelja kad su naci-fašistički agresori i njihove sluge u RH to tražile.

Istina Bilten uvodi u igru očitu činjenicu PUTIN JE RATNI ZLOČINAC. Ukoliko je to ulog u pregovorima i znak da Zapad neće izgubiti rat, tj. neće ‘prodati’ ni komadić Ukrajine, izvrsno je. Međutim stalno slušamo o tome hoće li Zapad natjerati Ukrajinu da popusti pa se čovjek može samo križati. Boje li se ili im odgovara da sutra i oni uzmu drugima što žele?

Imamo paradoksalnu situaciju da sada pobjeđuju suverenisti (Urajinci) i globalisti. A paradoks nas i upozorava da globalisti znaju da ovakav otpor velikoj sili mogu osigurati borci za svoj narod i domovinu, a ne njihovi globalisti.

Za nadati se da Zelenski postane ukrajinski Tuđman i izbori pobjedu i ne dozvoli ono na što ga je upozorio Karačić.

Tuđmanu bijesni zbog pobjede u Domovinskom ratu protiv njihove volje nisu došli na sprovod. Neka svoj bijes globalisti pokažu i na Zelinskom kada pobijedi u ratu i izbori se za suverenu Ukrajinu i kada ili ako se ovi globalisti budu željeli povući – SAMO NEKA UKRAJINA POBIJEDI!

Neka pobijedi ZA DOM SPREMNI, pardon SLAVA UKRAJINI!

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika