Podjeli

Ima li još netko u Hrvatskoj kome se taj četnik Pupovac već nije popeo na (….) sa svojim izjavama o ”ustaškim zločinima”, povod mu je bila velika pobjeda Ruže Tomašić na izborima za predstavnicu Hrvatske u Europarlamentu. I njegov veliki poraz, jer nije izabran u europarlement da prestavlja – ”sve Srbe iz bivše Jugoslavije u EU.”
Tjednik četničke ”Novosti”, čiji je vlasnik Milorad Pupovac, a koje plaća Ministarstvo (ne)kulture u Hrvatskoj, objavilo je na naslovnici fotografiju djevojke Ruže Budimir u srednjoškolskoj katoličkoj odori u Torontu, s naslovom ”Ruža ustaška” uz pjesmu – Hrvatskoj.
”Birači očito ne znaju kakve je strahote počinio taj režim… Dok se ne promijeni odnos prema ustaškom pokretu na izborima će prolaziti ljudi poput Tomašićke”, kazao je Pupovac.
Nikad se ne bih dala odreći ustaškog pokreta u dijelu od njegovog nastanka 1928.g. tj. ubojstva Stjepana Radića i još nekoliko hrvatskih parlamentaraca u beogradskoj skupštini pa sve do 1941., i ne odričem se običnih ustaša koji su se borili za Hrvatsku, ali koji nisu činili zločine. Zašto bih ih se odrekla?”, izjavila je Ruža u telefinskom razgovoru za bivši ”Srbobran” sadašnje ”Novosti”.
”Fotografija koja se nalazi na naslovnoj stranici je fotografija mene”, potvrdila je Ruža Tomašić za direktno.hr, te nastavila: ”Valjda su se bojali ako objave prije (izbora) da ću dobiti više glasova. Htjeli su mi naštetiti, ali ne mogu oni meni naštetiti. Ja osuđujem sve režime koji su činili zločine pojedinačno, svatko od njih ima ime i prezime. Ovo što oni pišu nije se dogodilo 80-ih, već 70-ih. Ja sam 1981 godine otišla u policiju tako da je taj datum neistinit. (…) Ne sramim se svojih korijena, tko ne želi priznati – njegov je problem”, rekla je Ruža – Hrvatska.
I pobjednicić u ratu osuđuju zločine koje su počinili neki pojedinci bilo na svoju ruku ili po zapovijedi. Imamo slučajeve u Americi gdje se sudi vojnicima, koji su u Iraku ubili zarobljenika ili kojeg civila. Nije to bio slučaj u komunističkoj Jugoslaviji, nego su ubijali hrvatske partizane koji nisu zbog savijesti klali nevine ljude. Još i danas koljači hrvatskog naroda, četnici i partizani, koji su bili u JNA dobivaju mirovene u hrvatskim kunama iz Republike Hrvatske. Misera contribuens plebs. (Jadni puk što palća porez!)
Ustaše su bile – kamilica prema drugim vojskama
Kad se uzme u obzir, da su se ustaše u krvavom ratu u borbi za obranu hrvatskog naroda od zločinačkih okupatora, i branili hrvatske granice od fašista, nacista, četnika i srpskih jugopartizana (komunista), koji su se borili protiv Hrvatske za uspostavu srpske i komnističke Jugosolavije. I u takvim ratnim i okrutnim prilikama ustaše su bile kamilica u odnosu na četnike i partizane koji su klali i palili u Hrvatskoj za vrijeme rata, a nakon rata izvršili najveći mirnodopski genocid u povijesti Hrvata i Europe.
Milovan Đilas reče – To što smo mi učinili Hrvatima, to ne pozna ni cjelokupna povijest europske civilizacije. S dodatkom.- Da su Hrvati morali umrijeti da bi Jugoslavija mogla živjeti“
Zašto se nitko ne usudi pisati i govoriti o Paveliću i NDH-a, kako je pisala američka povjesničarka Ester Gitman, koja je ustanovila da je u NDH-a nastradalo manje Židova od svih tadanji država pod Hitlerom. Da su i s samog vrha tadanje vlasti NDH-a išli u akciju da se spasi što više Židova. Treba također, naglasiti da je za vrijeme NDH-a srušena samo jedna sinagoga i to nevoljko, dok je sve druge (njih oko 30) porušio Titov režim i nikom ništa.
Činjenica je, da je za vrijeme rata, posebice nakon rata, mahom pobijena ne samo većina ustaša na zvjerski način, već je pobijena ogromna većina i domobrana, a da o civilima i ne govorimo. A da posebno ne spominjemo nacionalne ,manjiune Foksdojčere i brojne druge. To pokazuju otkrića mnogobrojnih masovnih grobnica (stratišta)a malo onih koji su se uspjeli spasiti pa skoro svi već počivaju u miru Božjem u tuđim zemljama, kojima se ne zna ni za grob, kao i onim koji su masakrirani i strpani u masovne grobnice diljem Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, pa sve do Makedonije. Žalosna je i tragična bila sudbina najdomoljubnije hrvatske mladeži, koja je željela dati sebe za slobodu hrvatskog naroda. Žalosna je da domovina nema ni njihove kosti!
Znanstvena istraživanja povijesnih instituta u zapadnoeuropskim zemljama utvrđuju da je u II. svjetskom ratu u bivšoj Jugoslaviji, od strane jugokomunista u suradnji s četnicima (preobučenih u partizane) nastradalo 83% svih žrtava, a preostalih 17% odnose se na žrtve svih drugih vojski zajedno koje su tada djelovale na području ex Jugoslavije.
Neprijatelji hrvatskog naroda, kada ćete prestati zloupotrebljavati nevine hrvatske žrtve kako biste opravdali svoje zločine nad njima. Avinus R. Ellis bi rekao- dosta je toga: Mihi, qui quondam, semper asellus eris. (Meni ćeš uvjek biti magarac, koji si i nekoć bio.” Dakle, riječ je o magarc(u)ima koji su navukli lavlju kožu (patizansku odoru) da plaše hrvatski narod kojeg smatraju – životinjama.
Ustaše su u ratu osmislile i ostvarile NDH-u, koju ni bogovi ne mogu izbrisati iz povijesti. Ovo što u Hrvatskoj čine petokolonaši, uz pomoć vanjskih neprijatelja u revolucionarnoj – agresiji laži, kako je kazao budući Nobelovac Mile Prpa, jedino je moguće promijeniti na slijedećim zastupničkim izborima: izabrati prave Hrvati i poštene ljude koji će izmijeniti antihrvatske ustavne zakone i zastupati hrvatski narod u Hrvatskom državotvornom saboru. Amen!
Siguran sam, da mnogi urednici portala i publikacija u Hrvatskoj neće objavit ovaj osvrt, ne da ne bi htjeli, nego se boje da će ih netko optužiti za ”govor mržnje”. Oni koji bi ih mogli optužiti, ne samo što rigaju mržnju na hrvatski narod, nego doslovno rečeno – ser.. se (oprostite mi na vulgarnosti!) u Saboru, u tisku, na televiziji, društvenim mrežama i radiopostajama – na državu hrvatskog naroda.
Dokle će Hrvati gutati ovakve nugodnosti, uvrede i poniženja u svojoj domovini od partizanskih i četničkih kanibala??? Svako odgađanje ima veće posljedice.

Blagdan Tjelova, 31. svibnja 2019.

Toronto, Kanada

Rudi  Tomić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema