Podjeli

Jedna od sedam jahačica

Rada Borić, svima dobro poznato ime.
Nekima izaziva gorčinu, dok kod drugih izaziva lavinu pozitivnih reakcija.
O dotičnoj gospođi, nadam se da sam pogodila spol s obzirom na izraslne na bradi, uglavnom u našim medijima čujemo riječi hvale, no tko je doista Rada Brada?
Istinska borkinja za ženska prava ili još jedan cirkusant na političkoj sceni.
Kada se u životu ne ostvariš kao žena, tada se u trećoj životnoj dobi ostvaruješ kao feministica.
Isto je s našim poznatim narančastim čuperkom, no malo tko zna da ista ta feministica ne grakće jednako za prava svih žena.
Prava dotičnih projugoslavenskih, svi znamo koga i čega, prioritetnija su od prava ostvarenih žena, majki, studentica ili domaćica.
Nepoznata je činjenica da naša vrla feministica po određenim facebook grupama vrijeđa, kao što i podržava vrijeđanje svojih političkih oponentica?!
Nije li to seksisam Rado ili je samo Predsjednik, koji te za razliku od svih naših vrlih desničara vratio na tvorničke postavke?
Boriti se za prava žena i “ugroženih” peder-lezbo-trans nakupina stanica na dvije noge, ne znači nužno biti dobar čovjek, ili u ovom slučaju žena. Najčešće, na taj način sodomitske nakupine stanica koje nisu na vrijeme odstranjene vješalicom, iskazuju svoje frustracije zbog neprivlačnosti, kako unutarnje, tako i vanjske.
Prava žena nisu prioritet modernog društva, jer trenutno u modernom društvu žene nisu u niti jednoj stavci ugroženije od muškaraca.
No u glavama feministica poput Rade Brade stvar je bitno drugačija.
“Prodavanje magle” o bijelim hetero muškarcima na poziciji moći, od kojih je svaka žena ugrožena, čut će te samo od onih žena koje ne ugrožava nitko, ni na koji način.
Opasnost zvana žena-feministica izjeda mozak svakog normalnog bića bajkama o emancipaciji, suosjećanju, aktivnosti i idoliziranjem momaka u pregačama i suknjicama.
Takva je i naša Rada, a o tome svjedoči isto prezime oca i muža, očito emancipiranog ugroženog bića nepoznate seksualnosti.
Da, udaram ad hominem, uzvraćam tako reći, a “poštovana” zastupnica za razlog za isto.
Vjerujem da će vrla lektorica i znanstvenica naći mnogo gramatičkih grešaka u ovom izljevu misli “Hercegovačke Lolite”, no lijepo je znati to da jedna borkinja za ženska prava ne voli jednako sve žene, bića koja imaju menstruaciju.
Često mi prođe kroz ovaj moj mali hercegovački mozak Radino stručno mahanje LGBTŽNJOP zastavama, ispričajte me ako sam zaboravila koje slovo, s obzirom na to da je gradila svoje feminističko iskustvo “pomažući” ženama koje su nastradale u ratu.
Iskreno, ne znam kojim je to ženama pomogla, kao ni o kojem se ratu radi, jer se dotična feministica nikada nije osvrnula na četnička silovanja za vrijeme Domovinskog rata.
Nije li pomalo selektivno, seksistički ili da tako kažem, primitivno, žmiriti na tragediju žena za čija se prava navodno boriš, samo zato jer ne odgovaraju tvojem političkom spektru?!
Da Rado, primitivno je.
Ne voli svaka od nas Jovanku i Tilu koji je “dao” ženama pravo glasa da ga zaokruže na “demokratskim” izborima u Jugoslaviji.
Bila si u Finskoj, valjda znaš što je demokracija, za razliku od jugoslavenske demonkracije?
Znaš, ali mudro šutiš, baš kao i svaka tvoja vikarica i promotorica abortusa i menstrualnih čašica.
Vitezico Bijele Ruže Finske, nije li jadno prozivati jednog muškarca za seksizam samo zato što je rekao istinu o tebi i tvojoj kvazi koaliciji koja bi ponovno pred streljački odred dovodila sve neistomišljenike?
Demo(n)kracijo duginih boja i ženskih prava, nadasve simpatičnog narančastog čuperka prozreli smo tvoju igru.
U Sabor si ušla zahvaljujući par tisuća sodomita ispranih mozgova koji ne znaju gdje su šuplji, čim im jedna štab komandirka treće životne dobi predstavlja moralnu vertikalu.
Kada te ugledam s petokrakicom na glavi, širokih ramena, sjetih se bake tvoje drugarice i ostalih revolucionara koji su metcima rješavali pastire i civile ppd krinkom slobode, a jame su punili ženama i djecom.
Ponesi se viteški pa o tome pričaj, ali znamo da se viteški nikada neće ponijeti oni koji su svoje potomke ostavljali na Kozari da bi na koncu širili mitomaniju o onima koji su ih spasili, Finska seksistička bijela ružo od sto kila.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema