Podjeli

Srpski tjednik Novosti koje financira Republika Hrvatska   počele su „lov“ i na istaknute Hrvate, odnosno javno postavljaju pitanje- A, gdje ste bili i što ste radili u vrijeme komunizma?

To ne bi bilo neobično, a da to ne čine tzv. novinari ovog sramnog i besramnog lista, koji nikada nisu „izašli“ iz Jugoslavije i koji se svih ovih godina ponašaju kao da se u Hrvatskoj od 1990. ništa nije dogodilo.

Evo, da sve bude „po zakonu“ odlaze i u državne arhive i traže crno na bijelo gdje si bio i što si radio prije stvaranja slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države.

Tako su 9. travnja 2022. na svom portalu objavili „senzacionalnu“ vijest s naslovom: „Drug Dujmović“, u kojem na dugačko i na široku pišu da su  pronašli „atomsku bombu“, tj. da je ovaj hrvatski novinar i tv voditelj bio  primljen u SKJ 1982., dok je služio vojsku u Mariboru. Čak su objavili i njegovu rukom pisanu „autobiografiju“, gdje Dujmović moli da ga prime u SKJ  te da je u toj organizaciji i njegova majka od 1958.

Takvih i sličnih molbi i životopisa može se naći koliko ti srce hoće.

Nu, a gdje ste bili i što ste radili svi vi  iz Novosti ili iz udruge Srpsko narodno vijeće (SNV) u vrijeme Tita i partije? Ako se usudite, ako vas nije sram objavite i vaše životopise, pa da vidimo kakvi ste vi to bili domoljubi, što ste i za koga tada radili?

Međutim, tu se radi o nečem posve drugom. Svi ti srpski i jugoslavenski literarni i ini šupci ne mogu se i ne će pomiriti s činjenicom da je u krvi nastala hrvatska država, koju oni ne vole i nikada je nisu voljeli. A nemaju muda da je napuste i odsele se u Beograd, Čačak ili Banja Luku, jer tamo ne bi mogli pljuvati i bljuvati po svojima i to nazivati „satirom“, dok su ovdje u Hrvatskoj slobodni kao ptice, odnosno na partijskom zadatku da ruše sve što hrvatski diše.

Ali, kako ti šupci pitaju: gdje ste bili u vrijeme komunizma, tako bi i mi njih željeli pitati i znati- gdje su bili i što su radili od 1990. kad se stvarala hrvatska država?

Tko se od njih može pohvaliti da je nosio hrvatsku vojnu odoru, ili da je jednostavno stao u obranu Lijepe naše, a ne Lijepe njihove?

Glumili su i glumataju, od njihovih kolovođa Pupovca i Stanimirovića, pa nadalje, da su oni „mirotvorci“, „humanisti“, protivnici rata i tome slično, dok su s druge strane grabili i grabe stanove, hrvatske kune, zaposlenja i sve drugo što ima bilo kakvu materijalnu ili financijsku vrijednost.

Evo, uz pomoć hrvatske države (što je sramota) objavljuju taj svoj nekakav tjednik ili bolje rečeno srpski partijski bilten kojeg ne mogu prodati u većoj nakladi nego što svi zajedno imaju članova obitelji i prijatelja. Obično na novinske kioske dođe tri-četiri broja, a vraćaju se  kao remitenda isto toliko, pa je potrebno ih i pitati – što rade s tolikim papirom, gdje ga čuvaju, je li ga pale i tako uništavaju tragove svoje mržnje prema Hrvatima i Hrvatskoj…?

Kad je počela srpska i ina agresija na Republiku Hrvatsku, ljudi su bježali i iz zločinačke JNA da dođu u Hrvatsku vojsku, a ovi šupci iskoristili su metež koji je nastao i borbu na život i smrt da se „ulogore“ u raznim redakcijama od televizije do pojedinih portala i novina i u prvo vrijeme uz pomoć raznih sorosa glumili naivce, kao oni nisu za rat.

A mi jesmo!

Također je važno pitanje- što su ti šupci izgubili u vrijeme srpske i ine agresije?

Nu, bilo bi dobro i da nam odgovore – kako bi prošli razni dujmovići i slični koji su se od prvog dana uključili u obranu hrvatske Domovine da je Hrvatska izgubila rat?

Jedan od tih šupljoglavaca uz ostalo je napisao „Jebo vas Vukovar“, u želji da omalovaži hrvatsku borbu za slobodu, a onda bi se za njih isto tako moglo  napisati – Jebo vas Slobodan Milošević, Šešelj, Arkan, Stanimirović i svi drugi „pomozbog“ junaci kojima ste služili i služite.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema