Podjeli

Desilo se čudo ! Konačno jedna osuđujuća presuda za kriminal u Lijepoj Našoj Domovini !

ZNA SE,SVI ZNAMO  no gle čuda na hrvatskom sudu je potvrđeno što narod oduvijek zna Ćaća je kriv a HDZ je lopovska stranka. Konačno je potvrđena  očita i svima poznata činjenica da je HDZ  lopovska, kriminalna, mafijaška, pljačkaška, zločinačka stranka a Ćaća je kriv. Do nedavno nezamislivo.

Samo u ovoj aferi HDZ je dokazano od svih nas ukrao najmanje 14.7 milijuna kuna. I naloženo je  HDZ-u da mora uplatiti 10.359 milijuna kuna u korist proračuna u roku od 15 dana.

HDZ je već desetljećima vodeća parlamentarna stranka koja predstavlja koncentraciju moći u svim segmentima društva koje se sustavno pljačka . Fimi Medija je samo mali djelić te pljačke i izračunati iznosi su tek mali dio opljačkanog kroz tu aferu, po nekim izračunima otuđeno je 80.000.000,00 kuna  u ovoj aferi ,no rekla bih da je taj iznos minimalno deset puta veći. Jedan mali dio je izvlačen kroz blagajnu koja je isplaćivala novce bez pokrića u računima ili ugovorima a što zakonski nije dozvoljeno.

Su odgovornost u pljački snose i  glasači HDZ -a , neovisno da li su bili obmanuti i plaćeni da glasuju,  kao i za  masovni bijeg mladih iz Hrvatske i ovo jadno stanje u kojem se društvo nalazi  gdje nema mjesta  za poštene i radišne ljude .

Prave razmjere HDZ-ove pljačke Hrvatske  nije samo utvrđen iznos opljačkanog ,a koji  točno nećemo niti znati ,već je pravi razmjer učinjene štete društvu u uništenom potencijalu razvoja kako u ljudskom tako i u materijalnom. Institucije i pojedinci koji su po prirodi svojeg položaja morali reagirati u sprječavanju pljačke šutjeli su ,dakle odobravali su tj. sudjelovali su. Cijeli je državni aparat cijelo društvo je kapilarno premreženo kriminalno-mafijaškom strukturom koju su postavili HDZ ovci  ( SDP ,i koalicijski partneri svih  četrnaest vlada ).

Toj bezočnoj mafijaškoj pljački svjedoči cijela Hrvatska, koja je od jedne od najbogatijih socijalističkih zemalja 1990. u tranziciji pod vodstvom  HDZ-a postala jedna od najjadnijih, uvijek na začelju  svake ljestvice u Europskoj uniji. A i čemu ta unija koja se razvija u pravcu federacije iz koje smo izašli ? !

Koliko me sjećanje služi HDZ-ovci nikad nisu bili većina stanovništva ,ali su dokazali postupcima i rezultatima koje vidimo da su za pljačku iznadprosječno motivirana i izvrsno organizirana manjina, koja  bez problema gazi preko leševa i koja smatra da je pljačka njihovo stečeno pravo .No ovo je tek prva i to ne pravomoćna presuda  od stotina koje građani očekuju .

Pitanje je kako će postupak završiti ili nije ! Možda Ćaća bude oslobođen i HDZ .Zar bi to ikoga iznenadilo ?

Činjenica je da za čin vele izdaje u Hrvatskoj možeš dobiti maksimalno 5 godina zatvora ,a u slučaju da veleizdaju počini predsjednik Republike Hrvatske, predsjednik ili član Vlade Republike Hrvatske ili predsjednik Hrvatskog sabora, kaznit će se kaznom zatvora najmanje deset godina ili kaznom dugotrajnog zatvora. U ovoj presudi ne vidim da je ta odredba uzeta u obzir. Također u istom članku  br. 351  kaznenong zakona  kaznit će se počinitelj ako je kaznenim djelima prouzročio  smrt jedne ili više osoba ili velika razaranja , a po mojem mišljenju ova pljačka koja traje od devedesetih prouzročila je velika razaranja unutra društva i mnoge smrti uslijed neimaštine a da ne spominjem  branitelje .

Mišljenja sam da je i ova presuda moguće jedan igrokaz , i da bi građani lijepe naše trebali zahtjevati i izvojevati pravdu po prirodnom pravu !

Ćaća di su pare ?

Gospodo pro bono (ha,ha ) odvjetnici sa kojih skrbničkih i drugih računa dobijete pare da od građana i države radite budale ?I moral spram društva obavezuje da se kriminal raskrinka .Gospodo odvjetnici  vi i gospoda suci ste ne samo suučesnici već i su kreatori pljačke i ismijavanja naroda koji vas sve hrani.

A da bi Republika Hrvatska živjela, HDZ ,SDP i koalicijski partneri moraju nestati sa političke scene.

Nada Ećim Innocente


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema