Podjeli

Draga stranačka prijateljice, dragi stranački prijatelju,

 

bit ću toliko slobodan koristiti “Ti” u ovom obraćanju.

Za koji dan, u nedjelju, 15. ožujka, održat će se izbori za predsjednika, zamjenika i potpredsjednike naše stranke.

Svaki član naše stranke imat ce pravo glasa. Toga dana imat čes mogučnost u svome mjestu stanovanja glasovati i odluciti u kojem če se smjeru razvijati Hrvatska demokratska zajednica. Tvoj če glas biti presudan. Sudbina naše stranke ovisi i o Tvome glasu.

Ako misliš da su potrebne korjenite promjene, ako želiš spriječiti da izgubimo i treči put zaredom izbore, one najvažnije za Hrvatski sabor, ako želisš da se naša stranka vrati na pobjednički kolosijek, zamolit ču Te da pokloniš povjerenje nama koji nudimo preporod i okupljanje.

Hrvatska demokratska zajednica stožerna je stranka hrvatskoga naroda koja okuplja ljude državotvornog, domoljubnog, demokrsčanskog i suverenistickog usmjerenja. Tako je našu stranku ustanovio nšs prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman.

Upravo takav HDZ treba biti. Kad je takav, HDZ pobjeđuje na izborima.

Stranka ćemo biti svi mi. Pitat ćemo članstvo za mišljenje prije donošenja ključnih odluka, uvažavat ćemo osjećaje našega naroda i bilo svojih članova. Vratit ćemo emociju i ponos članovima naše stranke .

Takav obnovljeni HDZ kao stožerna snaga Hrvatske vlade sprijecit će daljnji masovni

odlazak nase djece u inozemstvo, stvorit će obrazovanje primjereno današnjim izazovima, povećat će kupovnu moć  hrvatskih ljudi, ustanovit će sustav zapošljavanj a koji nije “po babi i stričevima”.

Nakon parlamentarnih izbora nećemo ići u koaliciju s SDP-om i drugim lijevim strankama i za sve važne odluke pitat ćemo Tebe i ostale članove stranke. Mogući koalicijski partneri bit će nam jedino nama srodne stranke.

Da bismo to ostvarili molim Te da u nedjelju, 15. ozujka odeš na biralište u svome mjestu

stanovanja i pokloniš povjerenje meni i mojim kolegama kandidatima: lvanu Penavi za zamjenika te Davoru lvi Stieru, Milijanu Brkic:u i Tomislavu Tolusic:u za potpredsjednike

 

stranke.

Nećemo Te iznevjeriti. Bit cemo Tvoj glas.

Tvoj

/l l

  1. Miro Kovač

Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice

 

 

 

MIRO KOVAC I !VAN PENAVA I DAVOR IVO STIER I TOMISLAV TOLUSIC I MILIJAN BRKIC


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori