Podjeli

Ako itko u Hrvatskoj danas može zavapit dosta pljačke onda su to sasvim sigurno umirovljenici kojima se već 30 godina prodaje priča kako će im bit bolje, a umirovljenicima je toliko dobro da su 90-ih sa mirovinom od 75% prosječne plaće došli na 37%… dakle na pola od onoga što su imali… ali i dalje onima koji su ih doveli u takvu situaciju mnogi umirovljenici daju svoje glasove …pitam ih: što je to ljudi sa vama??

Dajući svoj glas onima koji su ih opelješili kao i nekim tzv. predstavnicima umirovljenika koji su ih prodali po tko zna koji puta za mandat u Hrvatskom saboru umirovljenici prestaju biti žrtve…… Dati glas onome tko ti čini zlo te pretvara u suučesnika a ne u žrtvu…. Ako razne „Sauhe“ ne mogu promovirati borbu protiv korupcije onda isto tako i svi oni koji su kupili svoju mirovinu ili su novcem iz donacija kupovali terene i gradili vikendice itd. ne mogu biti vjerodostojni predstavnici umirovljenika i take ćemo raskrinkati tijekom predstojeće kampanje.

Neke političke opcije ovih dana upiru prstom u tuđe dvorište tražeći da se procesuiraju njihova nedjela, a da istovremeno u svojem dvorištu ništa ne vide. Netko dođe u časni Hrvatski sabor u „opancima“ u čemu ne vidim ništa loše, ali ako se nakon godinu dvije odjednom prešetava sa prada torbicama, bundicom od nerca, roelx ili patek filipe satovima, autom od 50-ak tisuća eura, vilom od par stotina tisuća eura i nikome nije ništa sumnjivo, onda to ne može biti normalno….

Da bi pokazali svoju punu spremnost u obračunu sa korupcijom i kriminalom u svojim redovima moraju reagirati prije no što to represivni sustav razotkrije. Nerijetko su to slučajevi prilično dobro poznatim široj javnosti od kojih je na mnoge upozoravao i ŽZ, no nitko nije trepnuo sve dok ih represivni sustav nije razotkrio…. a onda svi u jedan glas peru ruke sa frazom, neka država radi svoj posao…..

Dakle ili su svi oko tih osoba gluhi, slijepi, indolentni, suradnici u zločinu, a možda i nalogodavci ili su totalni idioti, ništa treće ne može biti….. a ovo zadnje je najmanje vjerojatno… Da bi pokazali svoju punu spremnost u obračunu sa korupcijom i kriminalom u svojim redovima stranke moraju reagirati prije no što to represivni sustav razotkrije jer su to nerijetko slučajevi prilično dobro poznati široj javnosti od kojih je na neke upozoravao i ŽZ, no nitko nije trepnuo sve dok ih represivni sustav nije razotkrio….

Gledajući sa tugom kako svaki dan sve više umirovljenika kopa po kontejnerima za smeće ne možemo niti smijemo okrenuti glavu jer je to naša sramota, sramota koju moramo što prije učiniti prošlošću, a umirovljenicima osigurati mirovinu dostatnu za život dostojan čovjeka… Nikakav luksuz, ništa nezasluženo, samo dostatno za život dostojan čovjeka… i

Već dugo šaljem svoje poruke umirovljenicima kao i onima koji će to jednog dana biti, ali nikako da one dođu do ušiju svih onih kojima je namijenjena, a izbori su pred vratima i vrijeme kada se mijenjaju sudbine mnogih, stoga je vrijeme za poruku kojU će ovaj put svi dobro razumjeti.

“IZAĐITE NA IZBORE PIZDA VAM MATERINA i recite DOSTA PLJAČKE”

Tko će ako nećete vi, kada ako nećete sada!! Olovka je 05. svibnja naše najjače oružje, jedino oružje birača od kojeg strepe svi muljatori stoga izađite na izbore i recite im DOSTA PLJAČKE

(U priloženom videu možete pogledati i poslušati moje kratko izlaganje, a klikom na ostavljenom linku i cijelo predstavljanje)

 

https://www.facebook.com/zivizidd/videos/649550075903503/

 

https://www.facebook.com/zivizidd/videos/649550075903503/

Milivoj Špika


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori