Podjeli

Bez potpore umirovljenika nitko ne može dobiti izbore nije mantra već realnost koja se svakim izborima nanovo potvrđuje, a tako će po svemu sudeći biti i ovaj puta, s time da će neki zbog te „podrške“ proći kao bosi po trnju…..

Kako su umirovljenici jedan od ciljanih skupina svima tako su i poželjna „markica“ na svakoj ozbiljnijoj koalicijskoj listi. Kako vjerujem da će biti prilika da predstavnici i „predstavnici“ umirovljeničkih stranaka ukrste koplja sa svojim programima i „programima“ u nekoj TV ili radijskoj emisiji tako će se razotkriti i varalice koje su isključivo radi osobnog interesa spremni prodati i rođenu mater za jedan saborski mandat….

Javnost odnosno birači imaju pravo znati sve o onima koji ih žele predstavljati stoga su ovi izbori i pravo vrijeme da se pred javnošću razjasne sve nedoumice koje se već dugo ne iznose javno oko umirovljenja jednog „predstavnika“, kao što konačno treba toj istoj javnosti odnosno biračima razjasniti tko je to dobivao novac iz „crnih torbi“, tko je sve novac od donacija trošio na kupovanje terena i gradnju vikendice…..

Od komercijalnih medija ne možemo tražiti ali je zato HRT javni servis kojeg svi plaćamo da u interesu javnosti daje prave odnosno istinite informacije o svakom kandidatu …. Umirovljenici ne smiju dozvoliti da ih u Hrvatskom saboru predstavljaju nečasne osobe koje se skrivaju iza „velikih“ stranaka ili nečijeg imena, i kojima su oni zadnja rupa na „njihovoj svirali“. Predstavnici umirovljenika trebaju biti časne osobe koje se ne skrivaju od javnosti, koje su spremne sučeliti se sa svima snagom argumenta na ne snagom koalicije iza koje se skrivaju….

Javno pozivam Silvana Hrelju predsjednika HSU-a i Lazara Grujića predsjednika SU-a na sučeljavanje u kojem će javno i bez skrivanja predstaviti sebe i svoje programe…. Neka birači jasno vide i čuju tko je tko… Neka vide tko se za njih bori iskreno a tko cijelo vrijeme sa figom u džepu, neka vide tko je za ujedinjenje umirovljeničkih stranaka a tko za razbijanje biračkog tijela…

Neka se konačno svi lažovi i prevaranti razotkriju do kraja…..

U Zagrebu, 05.06.2020.

 

Predsjednik BUZ

Milivoj Špika prof.vr.


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori