Podjeli

LJUBO JURČIĆ

JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ

OLIVERA MAJIĆ

JOSIP DRŽAIĆ

PATRIK ŠEGOTA

ZDENKA NINIĆ

DRAGO TOPOLOVEC

DEJAN KLJAJIĆ

KATARINA MILKOVIĆ

TAMARA ČUBRETOVIĆ

IGOR DUNDJER

GORANKA HOLJEVAC KOSIR

DRAGUTIN ŽILJAK

ANA STAVLJENIĆ-RUKAVINA

 

Dio programa stranke;

Izborni program Stranke rada i solidarnosti rezultat je više desetljetnog sudjelovanja u osmišljavanju, implementiranju i evaluaciji programa na području Grada Zagreba, a svoje zagrebačko iskustvo pretočili smo u jasnu viziju razvoja naše Domovine. Za ostvarenje te vizije važno je započeti proces korjenitih promjena izbornog zakona i s njim povezanog Zakona o izbornim jedinicama kako bi glas svakog glasača bilo jednako važan, a izabrani zastupnici bili odgovorni i svojim glasačima, a ne samo političkim strankama. Hrvatski građani na izborima trebaju birati i biti birani, a ne glasovati i biti marginalizirani. Hrvatskoj posve sigurno predstoji i teritorijalni preustroj. Što prije započnemo s tim procesom, to ćemo prije otvoriti vrata novom regionalnom razvoju, istinskom generatoru novih vrijednosti i boljih uvjeta života. Regionalni razvoj za nas u Stranci rada i solidarnosti znači i okretanje vlastitim potencijalima. Teško zanemareno hrvatsko selo za nas je riznica nove energije i mjesto budućeg rasta i razvoja hrvatskog gospodarstva pa smo stoga programu Selo 365 posvetili posebnu pažnju.

Svi koji žive u gradu Zagrebu, htjeli to priznati ili ne, znaju da je jedino gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić na čelu jednoga grada 20 godina i to ne jednog i bilo kakvoga već glavnoga grada Republike Hrvatske.

Naravno, uvijek će postojati oni koji u ruci u nose i drlje i kamenje, ali tko je bez grijeha neka baci kamen.

Vrhunski rad i sve ono što je za Zagreb a i za Hrvatsku svojim djelima i idejama, humanošću gospodin Milan Bandić napravio a mnogi bi to htjeli prikriti, omalovažiti i podcijeniti, ne može i neće im poći za rukom.

Zagreb je grad koji cvijeta, jedan od najljepših radova u Europi i bez obzira što je Hrvatska ko turistička zemlja a cijeli turizam temelji na moru, Zagreb je i dalje broj 1 po posjećenosti turista iz cijeoga svijeta.

Ako se ne žalimo na grad, nemojmo se žaliti ni na onoga tko ga vodi, stoga sretno na izborima gospodine Gradonačelniče.

 

Za portal „Bez cenzure“ Jadranka Balatinac


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori