Podjeli

Kampanja u kojoj, mogao bi reći po prvi put, na listama imamo brojnu zastupljenost braniteljskom populacijom.
I to isključivo u Domovinskom Pokretu Miroslava Škore( u nastavku DP, op.a. ).

Već godinama slušam braniteljsku populaciju i probleme s kojima se suočavaju, kao nekadašnji povjerenik PHBZ-a ( sindikalna podružnica Hrvatskih branitelja Zadar ).
Godinama se ponadamo da, kad dođe branitelj ( npr. Medved, Kotromanović,  Krstičević  ) na “vlast” da će se počet rješavati problemi.
I svaku godinu ponavlja se priča-branitelji su marginalizirani i to od strane tih istih tzv. Velikih braniteljskih imena.

A sad na listama postoje deseci branitelja.. većinom poznati ali ima i nepoznatih ..meni, vama nepoznatih imena, branitelja koji su krenuli u borbu s vjetrenjačama.
Sad kad je vrijeme da mi branitelji odaberemo svoje, dobar dio braniteljske populacije nažalost udara iz svih „oružja“ po istim tim listama DP-a.
Zaista u meni vlada jedno veliko razočaranje takvim postupcima ali i činjenična istina da, koliko god se dobar dio vas uvrijedio, niste zaslužili ništa bolje.
Zaslužili ste da vam vlast vode likovi poput Miranda koji obećava ukidanje braniteljskih mirovina pa da napokon otriježnjeni uvidite koliko griješite.

Poštovani branitelji ( odnosi se na te koji su nezadovoljni DP-om i listama DP-a ) ,  pitam se, kako vama ugoditi?

Imate izbor- HDZ koji ste birali do sad a oni vas u suradnji s četničkim vojvodom stavljaju na margine.

SDP- koji vjerojatno nećete birati, jer ako birate one koji kažu da posao nije dovršen 1945-te, onda vam je neophodna pomoć.

I imate priliku odabrati branitelje koji nisu sjedili u foteljama i varali vas već su s vama sve ovo zajedno proživljavali 30 godina.
A koje u dobroj mjeru napadate iz tko zna kojih razloga.

Nažalost svjestan činjenice da dobar dio puka braniteljskog nije vidio prve crte, jedan dio invalida nije vidio ozljeda-a glasači su HDZ-opcije, ne očekujem od takvih potporu niti bi ikad od njih tražio.
To su prevaranti i najveći ološ ljudski koji postoji u Hrvata.
Gori i od samih izdajica i dezertera i nadam se kad dođe do promjena da će se napraviti uz gospodarsku i političku, i braniteljska lustracija.

Sad vi istinski branitelji– za mene heroji, birajte.

Ja sam odabrao

DP

Hrvatski Branitelj Žan Glavurtić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Branitelji