Podjeli

Podržavam Pavkovićev prijedlog za izbor idiota godine.Taj idiot je svojevremeno predbacivao gosp. V. Šeksu da ponekad previše pije, a Šeks mu je u jednoj TV emisiji odgovorio: “Ja popijem pa se otrijeznim, a Stevo Mesić je bio i ostaje budala zauvijek”. Izdajnik Mesić kao i mnogi udbaši i komunjare mrze sve što je hrvatsko i katoličko. Kada ljudi izgube razum, ako su ga uopće imali, onda se ponašaju upravo idiotski. Pozivati se na razbojnika i krvoloka Tita te na Ustav iz 1974. ili NOB-u kao temelje stvaranja samostalne Hrvatske mogu samo oni pokvareni lažovi, bolesni umovi, debili, psihički rastrojeni i paranoični psihopate koji sa stvarnim životom nemaju ništa zajedničko. Takvima ne može više ništa pomoći, ali im ipak treba preporučiti da promijene ili lijčnika ili lijekove. Možda bi bar šutjeli i skrivali svoju sramotu i idiotizam, veleizdaju i sramno tumačenje prošlosti koja ih sve više pritišće i guši te kod njih izaziva nekontrolirano ponašanje, mržnju, osvetoljubivost i bolesnu svijest totalitarističkog sindroma komunjarske provenijencije. To su oni kojima veliki mozak uopće ne radi, a mali radi manje od polovice samo jedan dan i jedan sat u tjednu. Nažalost, takvih pojedinaca ima u Hrvatskom saboru, Ustavnom sudu i drugim sudovima, u Vladi RH i na mnogim rukovodećim mjestima.

Razbojnik Tito je ne samo rekao da će prije Sava teći obrnutim smjerom nego će Hrvati imati samostalnu Hrvatsku, već je i sve činio da tako i bude, ali se grdno prevario. NOB-a se u ratu i osobito poslije rata pretvorila u fašističku tvorevinu. Provodili su sve fašističke metode: ubijali nevine, protjerali iz stanova poslije završetka rata desetke tisuća nevinih po svim gradovima kako bi zauzeli njihove stanove i drugu imovinu, koristili sve privilegije, provodili korumpciju, zapošljavali neobrazovane pa čak i nepismene na rukovodeća mjesta, pljačkali nedužni narod, otvarali logore, Gole otoke, kazamate, proganjali Crkvu i vjernike, napunili tisuće masovnih grobnica, zatvarali sve one čija im se imovina svidjela. To je glavni razlog zašto komunjare sada dobivaju većinu glasova po velikim gradovima, osobito u centrima, a nikako njihove floskule kako “ljevica” dobiva na izborima u urbanim sredinama, a za “desnicu” glasuju, po njima, neobrazovani, zaostali itd.

Ustav iz 1974. Milošević i Srbija nisu poštivali. Izvršili su velikosrpsku agresiju na Hrvatsku. Hrvatska sloboda i samostalnost su stvoreni u Domovinskom ratu. Oni se temelje na obrani hrabrih hrvatskih branitelja, na  potocima njihove krvi, na desecima tisuća braniteljskih i civilnih života, na mudrom vojničkom i državničkom  stvaranju samostalnosti i hrvatske slobode za koje su zaslužni isključivo branitelji sa svojim vođom, ocem suvremene Hrvatske dr. Franjom Tuđmanom, njegovim generalima i suradnicima. Ustav iz 1974. /kao i partizanski (anti) fašizam iz 2. svjetskog rata/ s time nema ama baš nikakve veze ni zasluga.  Uostalom, taj je Ustav pisan na toalet papiru, a dobro znamo zašto on služi pa neka izdajnici, idioti, komunjarski bolesnici, udbaši i ostali neprijatelji i mrzitelji samostalne Hrvatske i dalje ljube taj svoj “Ustav” od kojeg samo oni imaju svakodnevnu higijensku korist, a neka ga ne podmeću nama koji smo stvarali Hrvatsku bez njega.

 

Zagreb, veljača                                           Ivica Đaković

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika