Podjeli

Plenković je posložio probleme po veličini i ako ste mislili da je pljačka u INI na prvom mjestu u gadnoj ste zabludi. Prvo mjesto zauzeo je napad svakojakih Šuša na Premijera sa svih strana. Šuše rade veliku štetu stranci na vlasti i to je problem.
Nova TV isto je tako posložila incident u Splitu. Neki opako dobri muž zlostavljao je svoju ženu, naišao susjed koji ga je pokušao primiriti da ne urla.
Nova TV napravila je presjek svih “nedjela” susjeda koji je priskočio u pomoć i uz to dobio šakom u oko.
Jako je važno bilo spomenuti da je susjed preko interneta nudio sladoled Milici u Beograd.
Samo što nisu rekli da ga je stigla ruka pravednika.
 Eto žrtva pljačke u Ini nisu građani Hrvatske koji će i ovako ili onako platiti tu cijenu plina. Svejedno jel’ će ga platiti povećanjem cijene stvari potrebne za život ili direktno na uplatnici.
Građani cijenu plina ili struje plaćaju kod frizera, mesara, ili u pekari. Pomoć koju daje vlada iz proračuna najprije su građani uplatili u proračun.
Kod nas već skoro pola stoljeća traje rasprava jel’ za struju zaslužan Nikola Tesla kao Srbin ili kao Hrvat. Plenković je zauvijek ukinuo dilemu, za struju je zaslužna njegova uspješna vlada.
Svi ministri redom ponavljaju da će u školi biti toplo, to je obećanje da će blagodat doći zbog obećanja vlade.
 Tragedija je da vlada ne vidi veličinu tragedije koja je nastala zbog njezinog vladanja koja ide u prilog korupcije i kriminala.
No to oni ne vide, vide samo štetu radi tuđih grijeha, kao da je ministrica Žalac došla s Marsa, Horvat pao s kruške, a mljackavi Lovro Kuščević došao iz Vatikana da širi poslanje vjere.
Da se bira najantipatičniji Hrvat pola ljestvice zauzeli bi njegovi ministri.
Gadna borba vodila bi se između Grlića – Radman, Filipovića, Beroša, Paladina, ali i bivšeg Čorića. Njihove grijehove ne treba istraživati, najveći Plenkovićev grijeh je što su ti ljudi ikada primili kvaku na vratima zgrade Vlade.
Nikakav drugi grijeh mu Šuše ne moraju prišiti, to je dovoljno da ode na jačanje, a jučer je Dumbović na izlazu iz zatvora poručio, zatvor ga nije ubio, ali ga je ojačao.
Paket spasa koji se omata u Vladi, a jako se dugo omata čeka četvrtak da bude ekskluziva ( zašto baš ovaj četvrtak), očito da pomoć za preživjeti više nije obaveza države koja ubire najveći porez i PDV u Europi, nego je lov za ekskluzivnu vijest koja bi morala utišati Šuše.
U međuvremenu dolazi Erdogan, sigurno će tema biti i energana koju si je prisvojio jedan ugledni Hrvat rođen u Derventi, nakon velike investicije turskih investitora. Turski investitor ima 80 % vlasništvo, Jurilj 20%.
“Uglednik” je jednostavno skinuo njihovo ime i promijenio brave na predstavništvu tvrtke.
HROTE je do danas uplatio 272 615 110,99 kuna s PDV-om poticaja. Mjesečno im uplaćuje 12 milijuna, a po ugovoru do 2031.
HROTE je Hrvatski operater tržišta energije. Na sudu se vodi oko 30 sudskih procesa, a Turci prijete ako im se uskoro ne vrati oteto, da će Hrvatsku tužitiEuropskom sudu.
Sigurno i tu ima posla za mnogo istražnih organa kad problem dolazi rješavati predsjednik Turske.
Novinari će se opet koncentrirati na salonske revijalne priče o pitanjima o međusobnom zdravlju uvaženih državnika.
Hrvatska se pročula u svijetu kao zemlja prijatelj svih vrsta profitera i dezertera.
Ovih dana jedna mala” fiesta” na elitnom dijelu grada sudarila se automobilom marke Pagani Zonde koji košta oko 15 milijuna dolara.
Automobil je vozio Ukrajinac star 38 godina, skrasio se na našem Gornjem gradu dok sirotinja u Ukrajini ne izgine. Pročulo se da kod nas takvi dobro prolaze.
Dok čekamo ekskluzivu od vijesti o spasu od zime, ne zaboravite da su Šuše ovu godinu obilato punile proračun zbog inflacije iz koje dolazi pomoć koju mnogi ni neće dobiti.
Penzioner s 4000 kuna mirovine granica je blagostanja. S ovim usklađivanjem mirovina neka kupi staklenu vunu i omota cijevi od vode, ako želi da se ne smrznu i puknu.
Sve ostalo otići će na režije i nešto malo hrane, blago si ga nama da imamo struju i plin na koju ćemo potrošiti mirovinu.
Javili su se i branitelji okupljeni oko Glogoškog, oni i dalje podržavaju vladu, oni se ne boje zime, sačuvali su plinske boce iz šatora od prošlog prosvjeda.
Šuše napadnite još jače, dok mi tražimo po podrumima deke, Plenkovića neka svrbi, neka mu se štuca, doći će i kraj njegove dionice puta.
Vjerojatno će otići bez hvala i doviđenja.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika