Podjeli

Moramo znati: među komunistima se periodično provode obračuni u kojima se eliminira manjinska grupa komunista (za koju se smatra da je “idejno zastranila” jer je u političkom sukobu ostala u manjini), a tradicionalno su to radili – ubijanjem. Kasnije zatvorima bez suđenja, a u najnovijoj verziji nebuloznim objavama.

Kao zajednička osobina komunističkih grupa u pogledu vlastitih zločina, opažaju se “zavjere šutnje” – ne samo prikrivanjem dokumenata i grobišta, nego također i aktivnim djelovanjem odgovornih osoba koje sustavno izokreću stanje stvari do te mjere da djeluje paradoksalno.

Zato je normalno slušati Ranka Ostojića da priča o Ivani Marković u smislu podrške dok ista Ivana Marković priča da Ranko Ostojić mora otići.
Smiješno na što su sve sposobni da bi očuvali radna mjesta – političkih gubitnika.

Svaki za sebe su jedna nula (politička i moralna), a kada su skupa onda se radi o skupu – nula.

Upravo zbog “zavjere šutnje” moraju gurati igrokaz koji je patetičan.
Bilo bi poštenije izvjestiti članstvo da SDP kao ideja više ne postoji. Ostao je samo pravni subjekt pun dugova koji se bori s članovima i za samu – članarinu.

Kako sam ja uvijek bila mišljenja da je najvažnije očistiti ispred svoga praga, tako će i ova priča o novim snagama završiti na bračkom pragu.

Slušajući izjavu “starog esdepeovca” kako sam o sebi tepa, nisam se mogla ne nasmijati.
Taj stari esdepeovac nije još shvatio da su ljudi pročitali i vidjeli sav jad lokalne “esdepeovke” koja se eto slučajno našla u politici.
Toliko slučajno da su zli jezici povezali Ivanu s jednom mitskom životinjom (Bauk op.a.).
I sam Ostojić je ne jednom nego više puta prozvao mitsku životinju (Bauk op.a.) da se skriva ispod suknje jedne lokalne “esdepeovke”.

Moramo se osvrnuti i na našu lokalnu aktivisticu kodnog imena Vladimira Mascarell koja se u služinačkoj aktivnosti koristi udrugom “Za naš Supetar”.
Toj famoznoj udruzi bitno je samo što radi naš supetarski Amer.
Sve ostalo je – nebitno. Za ostalo nije plaćena!
Sada kada baš taj isti supetarski Amer pažljivo priprema tužbu i potražuje 65 miljuna eura, udruga “Za naš Supetar” promovira lik i djelo optužene?!

U glavi ispijenoj jeftinim konjakom znanje o vlasništvu kao svetinji je zauvjek nestalo. Pripita aktivistica se ne može pomiriti s činjenicom da je vlasništvo i zaštita vlasništva temelj postojanja svake pravne države.
Znali su u ovalnom uredu da je u Hrvatskoj zaostalo još dosta pripitih aktivistica pa su odmah na početku priče zatražili da hrvatska država garantira za ulaganja Amera.
Pripita aktivistica i njena nalogodavka ne razumiju da ovalni ured nikad, ali baš nikada ne popušta u zaštiti kapitala svojih Amera.

Starom “esdepeovcu” kao što je Ranko Ostojić kristalno je jasno da je Ivana “for disposal”.
Taj dio odradit će po starom partijskom nauku koji mladi partijci još nisu naučili.
Krenut će Ranko u nove četiri godine vladavine i primat će u svoj ured – nove, mlade snage da ih poduči.
Plazit će i plakati kuneći se u iskrenost i odanost do groba neka nova Ivana Marković, a stari esdepeovac će samo mudro klimati glavom i podržavati je u javnom interesu…

A nove snage SDP-a će vrijedno učiti i upijati znanje svojih partijskih mentora koji će odlučiti kada je vrijeme za promjene.
Obično to bude nakon sprovoda mentora, ali ne baš isti dan, par dana kasnije.
Za to vrijeme mlade snage će postati sredovječne, debele i sve šta će znati o komunikaciji s građanima je stalo u poruci Ivane Marković – BOLI ME PIPI.

RPReplay_Final1599650260

Tonkica Kaliterna


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika