Podjeli

Već po tko zna koji put, kad iz Banskih dvora ispadne kakva moralna hulja netko iz same Vlade, pored odvjetnika Miljevća, stane u obranu hulje.
Pupovac, za čovjeka koji je pijan pokosio dijete i dao gas na automobilu, kaže da je izuzetno profesionalan čovjek.
Nakon razgovora s odvjetnikom, čovjek se brani da nije vidio da je lupio dijete. Ostavio je dijelove od auta, srušen prometni znak, ali nije vidio troje djece na livadi. Poznati trikovi branitelja svih hulja u Hrvatskoj.
Ništa se ne miljenja dok god se ne dogodi tragedija, politički tutori spremni su na obranu svojih pulena dok lisice ne škljocnu oko njihovih zapešća.
Nedavno je, isto dužnosnik, pijan razbio auto, usprkos brojnim svjedocima, tvrdio da ga nije vozio.
Slučaj je već pao u zaborav, ovaj bi također, da nema unesrećenog djeteta.
Svakog koji krade iz kabineta Vlade Premijer brani kao i Miljević svoje mušterije.
Nikakve odgovornosti za ministra Banožića što smo protupožarnu sezonu dočekali bez spremnih kanadera.
 Pogiblja 11 vatrogasaca s Kornata nije nas naučila da se svaka pogreška plaća životima ljudi.
Jučer je u požaru u Dubrovniku smrtno stradao  jedan vatrogasac.
Isto je s lopovima koji iskoriste funkcije da bi se obogatili. Plenković je Gabrijelu proglašavao odličnom dok ju nije dohvatio Olaf, Pupovac Miloševića dobrim čovjekom, a takva pogodovanja nekome donose tragedije, poslovni slom i obiteljski brodolom.
Rehabilitacija kriminalaca završava vrlo brzo, sudski procesi nisu gotovi, a optuženici već dobiju nova radna mjesta s novim automobilom i novom prilikom za krasti
Zakon je takav, da hulja od čovjeka koji je pregazio dijete i ostavio ga na livadi ima pravo na 60% plaće sve dok presuda ne bude pravomoćna.
Građani Hrvatske i roditelji pokošenog dječaka plaćat će tako odvjetnika Miljevca koji će braniti dužnosnika.
Još je i gore s optuženim saborskim zastupnicima, oni se vračaju u saborske klupe dok proces traje na punu plaću iz proračuna.
Bivši gradonačelnik V.Gorice optužen u nekoliko procesa, koji traju, zbog utajenih milijuna, na jesen dolazi u Sabor podržavati Vladu, a već je na plaći saborskog zastupnika.
Od danas su na snazi mjere štednje za građane, a u novinama vijest da europski istražitelji ispituju kupovinu dionica OMV Slovenija prošle godine na što je potrošeno 100 milijuna eura u suradnji s MOLOM s kojim smo izgubili arbitražu.
U jednom procesu vodimo pravnu bitku ništetnosti ugovora o preuzimanju Ine od Mola, a u drugom procesu kao partneri kupujemo udio u OMV-u bez da se provjerilo poslovanje onih koje kupujemo.
Naš udio u OMV- u je 33% i nemamo nikakav utjecaj na upravljanje.
Izdaja hrvatskih interesa u korist Mađara i u ovoj Vladi, 100 milijuna INI -ih eura pomaže Mađarima da drže naftni biznis pod kontrolom i u toj zemlji.
Mi smo ovdje “mađarske korisne budale” i naši političari troše novce da bi bili “važni političari” na štetu hrvatskih građana.
Mađari imaju jeftino gorivo, na našem moru su gospoda turisti, u Sloveniji su uvaženi investitori, a naši građani u Mađarskoj  dobri kupci vlastitih proizvoda po duplo nižoj cijeni nego u Hrvatskoj .
Gospodine Plenkoviću javnost mora znati zbog čega ste mimo propisa i provjera dopustili da INA dade 100 milijuna eura da bi MOL kupio OMV-e ?
Javnost mora znati i kako imate obraza, poslije toliko kadrovskih promašaja, još uvijek biti Premijer Hrvatske.
Najnoviji ministar kojega ste imenovali za obnovu više je novca potrošio na svoju plaću , dnevnice, auto , šofera, naknade i PR savjete, nego je potrošio za obnovu Banije.
Do sada su samo krali, sada bezobrazno kradu i za druge
100 milijuna eura je 753 milijuna kuna,  Sanader je za manje u zatvoru. Transakcija se dogodila lani, a prije toga je Marić ispraznio mirovinski fond po kamati od 0,7 %, počekom na prvu ratu od 11 godina.
“Hrvatske Jude prodaju nas za šaku škuda” kletva je koja nas progoni, a događa se svaki dan.
Radnici, umirovljenici, intelektualci, moraju napraviti odmak od “moralnih hulja”, koji koriste svaku priliku da osiromaše Hrvatsku.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika