Podjeli

Poštovani !

 Pozivamo Vas i sveukupni hrvatski narod u zemlji i svijetu da PROPORCIONALNO SVOM ZNANJU, SPOSBNOSTIMA I MOGUĆNOSTIMA pomogne svojoj jedinoj Republici Hrvatskoj da se čim prije izvuče iz teške moralne i ekonomske krize koja prijeti opstojnošću svih nas i naše države Hrvatske. Po uzoru na druge narode očekujemo intelektualnu, fizičku pa i financijsku pomoć svome narodu i Domovini, kako se našu Hrvatsku očistilo od akutnog kriminalna i velike korupcije i ujedno uveo moral kao temeljno mjerilo vrijednosti svakoga čovjeka.

Vjerujemo da će se istinski hrvatski domoljubi odazvati ovom pozivu i spasiti Domovinu Hrvatsku od dužničkog ropstva, a sveukupni hrvatski narod od ropstva i sluganstva u vlastitoj kući.

 

Vjerujemo da će pomoći realizaciji ovih programa svi članovi hrvatskog naroda koji se slažu sa osnovnom koncepcijom poticatelja i nositelja svih ovih programa:

 

 1. Hrvatski narod i njegovi potomci, koji žive i rade diljem Svijeta, čine jedinstvenu cjelinu Hrvatskog Naroda u Hrvatskoj i u Svijetu.

 

2.Hrvatski narod izvan Domovine treba imati samo jednu stranku, a to je Hrvatski Narod u Hrvatskoj i u Svijetu, što znači da se ne povezuju sa nijednom političkom strankom u RH, jer svaka politička stranka ima za cilj ostvarivanje samo svojih uskih interesa.

 

 1. Hrvatski narod u zemlji i Dijaspori treba iskreno surađivati sa svakom i svim političkim strankama koje obnašaju vlast u RH, kao što to radi Dijaspora Izraela (Židovi).

 

 1. Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu Dijaspora oni su konstitutivni narod u Bi H, kojima je država Hrvatska dužna pomagati i njih štititi te se boriti i izboriti za njihova prava u međunarodnoj zajednici.

 

                                               

 1. Hrvati u Bi H moraju imati svoj teritorij (Kanton) kao što imaju Srbi.

 

 1. Hrvati, odnosno sveukupni hrvatski narod izvan RH treba biti u službi Države Hrvatske kao što je u Izraelu njihova Dijaspora, da se po uzoru na Židove organiziraju kako bi kao jedinstvena cjelina čuvali i očuvali Državu Hrvatsku. Država Izrael je spremna pomoći Hrvatskom Narodu, ali samo na zdravim moralnim i čistim odnosima koji nažalost do danas nisu profunkcionirali.

 

 1. Hrvatski Narod treba povijest prepusti znanstvenicima povjesničarima, a da svu raspoloživu energiju upotrebi za stvaranje boljih uvjeta za budućnost Domovine Hrvatske.

 

 Konačno danas svi moramo shvatiti da sada hrvatski narod ima svoju Državu Hrvatsku i da je sam izravno krivac za sve naše nedaće i naš egoizam. Moramo shvatiti da u Hrvatskoj nema Ustaša, nema Partizana, nema Četnika, nema neprijatelja Hrvatskog  Naroda osim nas samih, koji smo krivi za sve naše nedaće. Imamo svoju Hrvatsku koja je krvlju izvojevana i mi moramo tu državu osposobiti za život i uvesti u njoj, razviti moral i moralne norme koje moraju biti osnovno mjerilo vrijednosti čovjeka.

Kratko obrazloženje

 

Sadašnje stanje u Republici Hrvatskoj je veoma zabrinjavajuće u svim segmentima hrvatskog društva. To je rezultat rada ljudi kojima smo sami predavali vlast od početka Domovinskog rata pa do danas, kada su svi segmenti društva kontaminirani.  Mnoge (najveće) političke stranke (HDZ i SDP) služe vladajućima, odnosno samima sebi i polako se dogovorno i strogo koordinirano smjenjuju na vlasti već 29 godina.

 

Svakim danom je sve veći broj beskućnika 330.000 blokiranih sa obitelji, što znači oko 1.000.000 građana RH, koji ne mogu podmiriti svoje osnovne obaveze. Hrvatska ima 1.400.000 umirovljenika od kojih mnogi prebiru kante za smeće kakao bi pronašli nešto za jelo da prežive. Sve se to događa u Hrvatskoj, koja ima prirodne resurse da prehrani 20 milijuna stanovnika, koja ima pitku vodu kao resurs nekadašnje sirove nafte, kao niti jedna zemlja u EU. Procijenjeno je da RH ima more i otoke koji mogu bezbrižno hraniti 20.000 milijuna stanovnika.

 

Hrvatska Država je opljačkana od strane Hrvata koji su se vratili iz Dijaspore zajedno sa vlastodršcima u RH. Oni su zajednički nenarodne Zakone prilagodili sebi kao bi putem Menadžerskih kredita sebi prisvojili milijunske vrijednosti u nekretninama kao što su Hoteli i drugi gospodarski objekti i pravni subjekti (poduzeća) i postali vlasnici nekretnina bez ijedne kune ili dolara svog kapitala. (Mnogi u svijetu nisu bili sposobni izboriti se za pristojan život, a u Hrvatskoj kriminalnim radnjama postadoše milijunaši, neki i milijarderi).

 

Najveća moralna šteta je nanesena Hrvatskom Narodu što danas Hrvati u Hrvatskoj osuđuju Hrvate koji su se vratili iz Dijaspore da su ih opljačkali, a Hrvati iz Dijaspore osuđuju Hrvate u Hrvatskoj da su opljačkali Hrvatski Narod i Državu Hrvatsku. Istina je da su jedni i drugi  opljačkali Hrvatski Narod i da zlo bude gore danas huškaju jedne na druge čime dokazuju tko je više kriv.

                                                           

Nažalost ovo uništavanje naše Hrvatske traje 29 godina i nema nade da će se taj odnos Vlasti prema sveukupnom hrvatskom narodu promijeniti bez naroda koji treba reći dosta. Tek kada konačno sveukupni hrvatski narod kaže:

Dosta je ropstva! i kada krene u primjenu sustava upravlja strateškim resursima, Hrvatska će postati najbogatija zemlja na svijetu, a sve u skladu s Ustavom iz kojeg je jasno vidljivo da: Vlast proizlazi iz sveukupnog hrvatskog naroda i pripada sveukupnom hrvatskom narodu, pa treba započeti proces spašavanja naše Domovine od sigurne propasti.

 

Današnje stanje u RH je takvo da je na jednoj stvarani  vlast, novac, mediji i narodna imovina kojom vlastodršci raspolažu te raznoraznim privilegijama kupuju  nečasne Hrvate, kako bi im služili, a na drugoj strani je Hrvatski Narod koji je opljačkan i raznoraznim nenarodnim Zakonima pretvoren u robu, razjedinjen kako bi se sa njim lakše vladalo. Hrvatski narod nema vlast, nema novac, nema medije, nema na raspolaganju svoju narodnu imovinu, nema privilegije. Ima samo svoj moral i domoljubnu ljubav prema Domovini Hrvatskoj i potrebu da surađuje sa svim naprednim narodima Svijeta.

 

Hrvatski Svjetski Sabor, kao jedinstvena organizacija domovinskih i izvan domovinskih pripadnika hrvatskog naroda (ne političara), pokrenuo je proces objedinjenja političkih Stranaka, Udruga i kreativnih pojedinaca (ne političara), koji će na slijedećim parlamentarnim izborima zajednički nastupati sa konkretnim ciljevima i zadacima te konkretnim prijedlozima i rješenjima izlaza iz ove teške moralne  i gospodarske kriza u kojoj se nalazi sveukupni hrvatski narod i Država Hrvatska. Sve stranke, Udruge i pojedinci zadržavaju svoje programe i osobne identitete, prihvaćajući zajednički dogovoreni identitet i programe za koje će se, kao budući saborski zastupnici, boriti (ne kao političari nego isključivo kao predstavnici sveukupnog hrvatskog naroda ili (narodni poslanici) i izboriti, kako bi isti bili realizirani.

 

Hrvatski znanstvenici, iz Hrvatske i Svijeta, kao najsvjesniji znalci političke i gospodarske situacije u RH (ne političari), izradili su brojne i gospodarske i druge programe koji sveukupnom Hrvatskom Narodu osiguravaju financijsku sigurnost za narednih najmanje 50 godina.

 

Ovo je kratki film star 7 godina traje 7 minuta

 

http://youtu.be/mJlZTMiYGp8 

Video sa skupa u Zagrebu 15.03.2018:

 

https://youtu.be/2gFnaz7ONsU

 

Ovim pozivom pozivamo sveukupni hrvatski narod u zemlji i svijetu da se ujedini kako bi svojim znanjem, sposobnošću i mogućnostima intelektualno, fizički ili financijski pomogao Domovini Hrvatskoj i Hrvatski Narodu da se izvuku iz blata  kako bi krenuli u bolje sutra

 

         Današnji  način vladanja treba postupno mijenjati i zamijeniti ga sustavom izravne, odnosno direktne demokracije, koja je zajamčena Ustavom  RH, koji kaže da

                                                                       

Vlast u RH proizlazi iz sveukupnog hrvatskog naroda i pripada tome narodu. Tu vlast, putem sustava izravne odnosno direktne demokracije, treba vratiti sveukupnom hrvatskom narodu, koji će najčešće putem referenduma osigurati svoje interese na način da će narod predlagati kandidate za Sabor, koje će sveukupni hrvatski narod birati, a izabrani (ne političari nego narodni poslanici) odgovarati će tome narodu. Velika je odgovornost na sudionicima ovog programa i na cjelokupnom Hrvatskom Narodu da se probudi u svoju sudbinu i sudbinu Države Hrvatske uzme u svoje ruke.

 

S visokim cijenjenim poštovanjem !

Koordinator:

Mr. sc. Niko Šoljak


Podjeli
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika