Podjeli

Neobičan dan. Ujutru mi Stanko Šarić javlja o njegovoj izvedbi himne Bokeljskih Hrvata „Bokeljska noć“, Izvedbu je posvetio meni i mojoj obitelji:

Snimku ove pjesme posvećujem mom dragom prijatelju akademiku Josipu Pečariću, rođenom Kotoraninu, velikom znanstveniku, neumornom domoljubu i pregaocu za hrvatske nacionalne interese i njegovoj cijeloj obitelji.

Zahvaljujem se onima koji su je komentirali. Dat ću samo Marjanov komentar:

Profesore, uvijek je prekrasno čuti Bokeljsku noć, a naročito u izvedbi Stanka Šarica posvećenoj vama :).

I dok s zahvalnošću slušamo tu izvedbu dragog prijatelja – žalost. Doznajemo da nas je napustio Kićo Slabinac.

Zove drugi prijatelj iz „Bijelog puta“ koji će tiskati moju knjigu Slobodan Lang / Pešorda o Langu,  Portal dragovoljac.com:

http://www.dragovoljac.com/images/minifp/LANG.pdf

Komentira poglavlje te knjige JE LI MILANOVIĆ NOVI DR. LANG?

Pita jesam li Predsjedniku Države poslao knjigu. Potvrdio sam. I oni će mu poslati kada bude tiskana!

I dok se ja s nevjericom pitam je li Milanović novi dr. Lang – šok:

Nevjerojatnu pohvalu Predsjednika Milanovića izrekao je, vjerovali ili ne, Predsjednik Plenković:

Poveznice između Vidović Krišto i Milanovića

Predsjednik vlade se osvrnuo i na to što je predsjednik Zoran Milanović predstojnika njegovog ureda Zvonimira Frku-Petešića nazvao “kaluđerom”, a samog Plenkovića “vladikom” te smatra da između Milanovića i saborske zastupnice Domovinskog pokreta Karoline Vidović Krišto postoji sprega koja je “jasna kao dan”. 

Za Milanovićeve izjave poput ‘kaluđera’, ‘vladike’, ‘vojne lekarke’, ‘ruganje Tuđmanu’, rekao je da su teze koje su “identične gospođi Krišto”, te da je to Milanovićeva politika diskreditiranja i diskvalificiranja. 

“Ja ću sada u kontekst staviti poveznice između zastupnice Vidović-Krišto i Milanovića. Važno je da to građani znaju jer ne prate svi baš sve u istom trenutku. Milanović ima slijed ‘vojna lekarka’… Riječ je o osobi u civilnoj službi, što je vrlo bitno. Laž je da sam se ja rugao predsjedniku Tuđmanu. Dakle laž! Treće, optužuje glasnogovornika Vlade da je ‘yutelova škola’.

Onda Vidović Krišto… Nije bitno europsko pravo? Nego koje, jugoslavensko? Što je bitno, proslava u Srbu na temelju interpelacije. Onda nazivanje vladajućih trgovačko-srpskom koalicijom. Ta sprega između Vidović-Krišto i Milanovića je jasna. A zašto sada poruke uoči Vukovara? Tu je još laži. Danas je izrekao novu laž, da smo mi protiv rasprave o kršenju Daytonskog sporazuma na štetu Hrvata u BiH. Ni jedna izjava nije slučajna, sve je to planirano iz usta predsjednika države”, rekao je Plenković.

https://direktno.hr/direkt/plenkovic-prozvao-vidovic-kristo-i-milanovica-vidite-li-tu-spregu-vojna-lekarka-trgovacko-srpska-koalicija-yutelova-skola-laz-o-hrvatima-u-bi-214058/

Doista tko bi pomislio da će Plenković u vrijeme kada ga Milanović gadno napada izjednačiti Milanovića s danas najpopularnijom HRVATSKOM političarkom Karolinom Vidović-Krišto?

I dok sam se ja samo pitao JE LI MILANOVIĆ NOVI DR. LANG? Predsjednik Vlade izjednačava Predsjednika Države s izuzetnom Karolinom Vidović Krišto. Sjajno, zar ne?

Očito sam daleko u svojim razmišljanjima od Predsjednika Vlade. Zato ne bih trebao više ništa komentirati. I ne ću. Evo dajem samo komentare s drugog portalu kamenjar.com mada trebate pročitati i one na direktno.hr, ali njih je mnogo više i uglavnom su slični ovima koje dajem:

 

Mario Anušić

Opa, oprala ga paranoja. Što je najjadnije, ovu laž će po onoj Goebbelsovoj da “Sto puta ponovljena laž postaje istinom” ponavljati njegovi bijedni medijski agitpropovci i slični lažljivci..

Ivica Buti

Kakav jadnik! Ovo što je on povezao je totalna nebuloza. Ništa čudno s obzirom da su mu trenutno najveći problem u RH upravo Milanović i KVK. Milanče, zato što ga je razotkrio cijeloj javnosti kao komsomolca i karijerista ( što je jedan mali dio dobro informiranih ljudi već odavno znao ), a KVK, kao lažnog demokršćana i najodgovornijeg za neviđeni klijentelizam i uhljebništvo što je postalo hrvatski “brand”.

Franjo Jurič

Vjerovatno je tako vođa zna što je sprega.

Milan Burić

Sprega Vidović-Krišto i Milanovića onaj tko može povjerovati u ovu bolesnu,morbidnu laž .Plenkovića neka vjeruje tako su svojevremeno svi mediji slavili,vjerovali Sanderu kao Plenkoviću danas proglašavali su jednog i drugog božanstvima moderne uljuđene evropske Hrvatske .Ekipa koja je bila u to vrijeme uz Sanadera nije se bitno promijenila,nešto se pomladila sa stranačkim činovnicima sve ostalo je isto pa vi vjerujte Andreju Plenković-Sanader,naravno nisam zaboravio ni drugo krilo dvopartije Peđu Uljanik i Milanovića Croacia osiguranje naravno i Tadeskija,Krš-Pađene i puno toga..

Matija Emanovic

Prpa, prpa prijatelju.
Strah je zahebana stvar.
Posebno kod hrabrog zeva.

Adrian Kaiser

HDZ(b) nema veze s HDZ-om. Nećemo se valjda držati zakona kao pijan plota.

Matija Emanovic

Nekima se priviđaju i bijeli miševi.
Mene sve ovo podsijeca na Rumunjsku i Causescua.
Pitanje, samo kad ce poceti.
A strategiju razvoja radi sotonski MMF, kod nas MAFIJA, kum Plenkovic, njegov prikumak Coric, canciliere Maric i ostali iz organizacije M…..

Renato Bareta

“Nema teoretske šanse da uz sve što nosimo, nosimo etiketu Ive Sanadera. ‘No way’. Ovo je drugi HDZ”
Razmišljanje lika koji se ideološki razvijao po naputcima mame JNA lekarke i tate oficira KOS-a,te mu je laž utkana u genski kod.Drugi HDZ ? he he he..dakle po Plenky Boy-u nije kriv onaj tko otvori poduzeće,pljačka,vara,otima,devastira i onda promjenom direktora dugovi se brišu ? kriminal se ne prizna ?
Koliko je ministara za vladavine Plenkovića moralo otići zbog korupcije i kriminala ?
Još kada se otvore istrage glede afera Borg,krš Pađene i ine,najebali ste druže,i stari i novi “direktori”.
Da ne dužim,ova presuda samo potvrđuje moju konstataciju da je HDZ zločinačka organizacija,kleptomanska sekta crvenih parazita koja ne zna stati,lopovluk im je u krvi,a kako svaka maca dođe na vratanca tako će i HDZ i njegovo vodstvo na vratanca Remetinca,prije ili kasnije.

Boris Gubo

Vladika Pljenkovic bi selio casnu gospodju Vidovic Kristo od krajnje desnice do krajnje levice, po potrebi.
Zasto?
E ne moze, vladika, od svog “cace” ne mozes utec, bili ste u istom fijakeru a i danas ste, bez svake sumnje.
Nego…kad ce poceti sudjenje BORG-ovcima? To ce biti interesantno, nadam se samo da ce ici brze…

https://kamenjar.com/plenkovic-ta-sprega-izmedu-kristo-i-milanovica-je-jasna-kao-dan/  ·

 

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika