Podjeli

RASIZAM KAO OPRAVDANJE ZA GENOCID NAD BIJELOM RASOM

Nedavno je svijet bio potresen ubojstvom dilera, ovisnika i nasilnika Georga Floyda, osobe koja je trudnici držala pištolj na trbuhu i krenula u nabavku s lažnim dolarima.
Prosvjedi koji su nastali zbog “policijske brutalnosti” i “ugnjetavanja” crnaca od strane bijelog čovjeka postali su svojevrsni svijetski trend.
BLM je postao sve osim pokreta koji se bori za zaštitu crnaca, samo ruku na srce ne znam od koga, možda od samih sebe, jer je stopa ubojstava i kriminala između crnačke populacije daleko najveća u odnosu na druge rase.
Iziritirani tolikom nepravdom, tamnoputo stanovništvo odlučilo je poput krda majmuna krenuti u pljačku i razbijačinu kakvu svijet ne pamti.
Samo njima znan odgovor na rasizam rezlutirao je takvim neredima da je američka vojska bila spremna na izlazak na ulicu.
U svemu ovome uz taj pokret fanatika stali su LGBTQ aktivisti, feministi i zagovaratelji svih živih prava, sloboda i nesloboda za bijelog čovjeka.
Znakovita je i činjenica kako su se svi dućani i obrti našli na udaru razularene mase, osim njihovih.
(Ne aludiram na ništa, samo iznosim činjenice.)
Danas svjedočimo ubojstvu petogodišnjeg BIJELOG dječaka, ubijenog od strane dvadesetpetogodišnjeg CRNCA.
Nema prosvjeda, rasističkih konotacija, nema medijske popraćenosti ovog slučaja, nitko se ne buni zbog ubojstva nevinog dječaka koji je to poslijepodne htjeo provesti igrajući se sa svojim sestrama.
Mediji vam neće reći da je počinitelj tamnoputi muškarac kriminalne prošlosti, ali zamislite da je kojim slučajem bijelac upucao petogodišnje dijete afričkog porijeka.
Vjerojatno bi svjedočili još jednoj ekskalaciji crnačkog bijesa zbog stoljetnog “ugnjetavanja” od strane bijelog čovjeka.
U svom ovom zlu najtragičnija je činjenica da BLM pokret podržava uglavnom bjelačka populacija zatrovana njihovom agendom i nesvjesni ili svjesni sudjeluju u genociju i poniženju vlastite rase, a za rasne izdajice ne treba imati milosti, jer upravo su oni ti koji su bez milosti izdali ono što se stoljećima prenosilo s generacije na generaciju.
Priče o robovlasništvu, izrabljivanju berača pamuka i ponižavanju zbog pigmentacije servirat će vam oni koji su na podal način iskoristili slabe intelektualne sposobnosti ljudi određene pigmentacije, jer, ruku na srce, Rim je prije 2000 godina bio grad čijim se ostatcima i danas divimo, dok se u dijelovima Afrike koje nije posjetio bijeli čovjek i danas živi u zemunicama.
Recite ne “rasizmu”, ali recite da činjenicama, jer bijeli životi također vrijede, posebno životi bijele nevine djece kojima su oni nametnuli krivnju za ništa.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika