Podjeli

Kako napisati otvoreno i jasno da ti čitatelji i svekoliki narod povjeruje da smo u stvarnoj okupaciji?
Niti jedna pora i segment života nije bez kontrole skrivenih upravljača koji tako drže gotovo cijeli svijet u pokornosti pod okupacijom. Sva događanja u politici, diplomaciji javnom, društvenom sportskom i inom životu samo obilato služe prikrivanju tog stanja i predstavljaju jednu običnu IMITACIJU ŽIVOTA.
U Hrvatskoj mediji, u vlasništvu skrivenog okupatora imaju najvažniju zadaću piskarati i baljezgati pa te i takve elemente IMITACIJE ŽIVOTA umnožavati u svim medijima stvarajući afere na svim razinama kako bi tim teatrom bili zahvaćeni što širi slojevi naroda. Znamo da su u tome primarne teme ustaše, partizani, Pupovci, četnici, srpski svet, Žikine dinastije i obvezno UDBA, KOS i svi dnevni tjedni i povjesni događaji koji kod ljudi stvaraju ljutnju, bijes i defetizam potičući u narodu malodušje.
I tu masonski okupator troši ogromne novce kako bi stalno postojale tenzije, svađe, krađe, pronevjere i kriminal na koje pojedinci refleksno reagiraju i samo svojim kukanjem i cendranjem pomažu da okupator što kvalitetnije prikriva  svekoliku nazočnost i kontrolu.
A ljudima nakon godina ostaje nejasno da su te pronevjere od samog državnog vrha pa do najmanjih lokalnih zajednica dio doktrine masonske, a iste služe kao plaća tim skorojevićima i jadnicima koji duhovno slomljeni iskazuju svoje najniže materijalističke porive pljačkajući tako svenarodni trud i vlastitu državu. Masonerija im za uzvrat što proizvode tu maglu i spinanje od važnih stvari jamči izuzeće od progona, a to i vidimo tijekom godina na dužnosnicima od Sanadera, Vidoševića, pok. Bandića i brojnih drugih na visokim i lokalnim razinama.
Najbolji primjer za to su zadnja trabunjanja Plenkovića o mogućem napadu Rusije na Ukrajinu gdje bi Hrvatska (možete misliti) znala kako na tu rusku agresiju uzvratiti. To je takva budalarija od izjave da je svaki komentar suvišan. Mi kao obespravljena i okupirana država sa nikakvim utjecajem u tom surovom masonskom globalističkom svijetu bi molim vas Rusima zapaprili, a isti su sa zapadnim silama na visokim razinama udruženi u toj masonsko globalističkoj agendi.
Potom treba navesti istup SDP-ovke Mirele Ahmetović koja je kao svojim snažnim istupom, zamislite IZNERVIRALA premijera, uspoređujući ga sa Sanaderom a mantrajući budalarije kako je HDZ energetski uništio Hrvatsku uvozeći LNG plin. Kao da ne znamo da smo na tu skupu varijantu plina kao okupirana zemlja bili prisiljeni i kao da smo mogli zadržati energetsku neovisnost i INA-u? Potom hrabra Mirela mantra o HNB-u kao da je to naša prćija a ne institucija vođena na Estuary English jeziku koji je Vujčiću bliži od „hrvaštine“. Moglo bi se navesti još podosta medijskih elemnata koji upotpunjuju svakodnevnu IMITACIJU ŽIVOTA, a da ne spominjem notornog Pupovca koji ponajbolje odrađuje posao svojim masonskim nalogodavcima. On doista majstorski odrađuje posao ponajvećeg spinera budući ga još velika većina razvaljenih Hrvata naziva „Velikosrbinom“ i agentom Beograda.
Na sve ove okupacijske teškoće još uvijek traje koronizacija cijelog društva koja će dolaskom toplijih mjeseci zasigurno biti svedena na turistički podnošljive mjere kako bi visoki postotak cijepljenih zapadnjaka mogao kroz ljetne odmore boraviti u Hrvatskoj. Tako bi oni svojim korona sluđenim tikvama mogli utjecati na naše ljude upozoravajući ih da se od tog cjepiva možete samo nanovo zaraziti, ali zamislite – sa manjim teškoćama.
Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika