Podjeli

Slušajte vi mene hrvatski povjesničari svih boja i nijansi, među kojima ističem razne Jurčeviće, Nazore, Jarebe, Matkovićke, Ravančićke, Loze, Lučiće i ostale.

Vaša istraživanja, pisanije i govorancije o hrvatskoj povijesti su toliko komične i smiješne da će od njih uskoro zazirati i predškolci. Istraživati i pisati bližu povijest bez navođenja tajnih društava je kao kada Stephen Hawking napiše knjigu “Kratka povijest vremena,“ a u istoj na 256 stranica niti jednom ne spominje vrijeme. To je u ovome vremenu prijetnji i cenzure ludilo jednog od masonskih globalista, napuhanog babilonskog bezveznjaka i tzv znanstvenika.

Jednako tako nas i vi, navodni povjesničari godinama pokušavate obmanuti sugerirajući u svojim knjižicama da su se partizani osnovali sami, valjda potaknuti barbarskom šumskom doktrinom i domoljubljem. A možda je po vama i A. Pavelić bez ičije pomoći uspostavio NDH, a četnici su također sami, nadahnuti šumom mora oko Hilandara na Atosu, u svoju simboliku postavili mrtvačku glavu.

Previše nas u vašim knjigama i publikacijama upućujete na nevažne vodnike, desetare i razvodnike dok maršale generale i vođe te kreatore ratova i osvajanja ne istražujete niti spominjete. Ta vaša tzv. povijesna istraživanja o KOS-ovcima, Udbašima, komesarima i raznim partizanskim krvopijama iza plota ili susjednog sela je velika podvala jer nalogodavce, inspiratore i kreatore drugoga rata i inih sukoba i osvajanja na našim prostorima nećete nikada razotkriti, a i ne želite.

Umjesto da u ovim Posljednjim vremenima afirmirate Kristovu istinu i vjeru, vi kao deklarirani i magloviti vjernici pristajete uz državne i stranačke sinekure ne pružajući neupućenom i neinformiranom narodu niti tračak duboke istine. Ništa vam ne znači što je ovaj narod jedini u Europi doživio agresiju masonskih korifeja iz srpskog naroda, već mu svojim smiješnim djelima i publikacijama zamagljujete i ovo malo mogućnosti da sam po logici događanja spozna neki tračak istine. Branitelji potuku do nogu srpskog okupatora i četnike, a vi im te iste četnike i njihove masonske nalogodavce nanovo tovarite kao latentnu prijetnju, kao da ih nismo dovoljno porazili.

A sve kako bi prikrili anglo masonsku velevlast koja vlada obima državama već stoljećima. Sramota.

Jurčević doktorira na represiji Titovog režima, a ne zna nam reći ZAŠTO je moralo biti ubijeno stotine tisuća Hrvata na Križnim putevima. Potom nam notorna Blanka Matković lijepi po fb. neki svoj jal, cendrajući na svih i svakoga povlačeći se iz znanstvenog rada nakon što nam je u svom djelu na tisuću stranica opisala kako je Jure iz Grubina preživio streljanja Stipinih partizana i  zašto je Jozo iz Zavojana ubio Marka iz Vrgorca, opisujući tako partizanska klanja oko Imotskog, Vrgorca i Makarske. Ta nervozna i balava doktorica tzv. povijesti misli da smo naivni, čitajući njene preparirane knjižice nabiflane na sapuničarskoj povijesti agende Divide et impera.“ A valjda misleći da su baš svi u Hrvatskoj željni Warwickove i Oxfordske kaubojske povijesti.

Prestanite nam pisati i govoriti o neredu i kaosu u kući, ako ne smijete istražiti tko ga je napravio. Obratite se Kristovoj Riječi i Istini u ovim posljednjim vremenima!

Ti ćeš nas Ivo Lučiću učiti povijesti govoreći nam o „kazačok“ Rusima koji se kao umočiše u progon Hrvata na bleiburški Križni put, a prikrivajući vješto „Klagenfurtsku krizu“ koju pripraviše Hrvatskim sinovima današnji masonski Strateški partneri.“ Englezi. Imaš li imalo srama to govoriti na Javnoj televiziji?

Ti nam Ante Nazoru samo problematiziraj Domovinski rat u hrvatskom kurikulu, a Marmontova klanja po zemlji tvojih djedova, Dalmaciji te ne zanimaju. Baš te nije volja vapiti da se ubijanja Marmontova u poljičkome kraju uvedu u kurikul, kako bi mladi danas vidjeli tko su bili pravi hrvatski domoljubi. Neda ti se proučiti što nam je napisao Alfons Pavić, jer bi se tvoji mentori uzjogunili da im čačkaš po masonskim uzorima.

A ti super Mario Jarebe, doktore ustaškog pokreta koji ne smiješ ni zucnuti istinu pravu o ustašama da te masonsko – partizanski mentori ne bi kritizirali  i na ulicu izbacili. Još da i razumiješ ustaški grb i znakovlje, čovjek bi ti oprostio.

I na kraju braćo i sestre vjernici, oprostimo zajedno „najlošijem povjesničaru“ novije Hrvatske, „uglednom“ Stjepanu Lozi koji nam Pythonovski bunca o velikosrpskoj nemani koja samo što nas progutala nije. Ti si Lozo ponajveći hrvatski huškač među navedenim povjesničarima na pobijeđenu srpsku vojsku, da ti premca nadaleko nema. Govoriš nam o Srbinu Kuvalji, masonu meštru među hrvatskim masonima i kažeš kako Srbi još Britaniju pridobili nisu. A mi se pitamo kada je pridobiju, hoće li zaigrati svi zajedno na velikosrpskoj šahovskoj ploči, a tada jao ti ga nama. Napisa nam huškačku knjigu „Ideologija i propaganda velikosrpskog genocida nad Hrvatima – projekt „Homogena Srbija“ ne znajući ni tko je napisao „Načertanije,“ a još manje Memorandum SANU. Potom se svrstavaš uz bok časnih branitelja svjetlosti nazivajući sebe i kolege „Povjesničarima svijetla.“ Niste vi nikakvi povjesničari svjetla već povjesničari punih gaća i obični srebroljupci, zato što ne želite istražiti utjecaj i vlast masonerije na sve države bivše Jugoslavije i njihov upliv u vlasti do današnjih dana.

E moj Lozo Stjepane i kolege ti tvoje. Doista ste vrsni profesori faktografije tričave i podmetnute, al nadasve i povjesničari bez dostojanstva i hrabrosti progovoriti istinu.

A pitate se zašto Klasića, Markovinu i Jakovinu dohvatio nisam. Pa nisu li oni od masonske bratije dovoljno zahvaćeni, da služinčad otvorena im postahu na vijeke vjekova. Ali vi kao toj bratiji ne pripadate, jer ste neki domoljubni povjesničari.

I na kraju razmislimo mi vjernici domoljubi, Da je u ono vrijeme Mesija Isus Krist kazao sljedbenicima farizeja Iv.8,44. da je njihov otac rimski car a ne sotona, bio bi poput naših danas navedenih povjesničara.

Bože Svemogući i Svesilni, spasi nas od ovih slabića i nevjernika.

 

Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika