Podjeli

MIGRANTI
Tiha invazija niskoobrazovane radne snage s istoka rezultirala je porastom stope kriminala na Europskom tlu, iako slučaj kojeg iznosim nema veze s Europom, uzela sam ga kao primjer za mnoge slučajeve koji su potresli Europu, a za koje nemam točne podatke.
Dobrodošlicu migrantima uglavnom su poželjeli progresivci koji se zalažu za što veća prava žena, slobode govora, rodnu, pa i seksualnu opredjeljenost.
Takvima činjenice o tome tko su migranti ne znače ništa, jer veći značaj ima (((njihov))) novac koji sjeda na račune organizacija koje se zalažu za uvoz neeuropskoh stanovništva.
Porazna je činjenica da su takvima granice Europe otvorili vođe najrazvijenijih europskih država koje danas, više nego ikada osjećaju “blagostanje” koje su sa sobom donijeli ti ljudi.
Nasilan i ilegalan prezalak granice bez osobnih dokumenata, mobiteli, kao i bankovne kartice koje su registrirane u istočnim zemljama, nasilje u kampovima, muška, vojno sposobna populacija koja se u medijima prikazuje kao žene i djeca koja bježe od rata iz zemalja gdje rata nema, veliko su upozorenje na to da europskom stanovništvu prijeti istrjebljenje koje je blagoslovilo vodstvo jednog najvećeg zla današnjice koje se zove Europska Unija.
Ovaj slučaj koji sam iznjela vrlo je sličan slučajevima guranja djece pod vlak, probadanja, premlaćivanja, pljačkanja i silovanja europskog stanovništva od strane ilegalnih migranata terorista.
Nije sva tuga u tome, u zadnje vrijeme ti doktori i inžinjeri, uništavači europske tradicije, rase i načina života potegli su za radikalnijim metodama prelaska granice, gdje se čak fizički sukobljavaju s policijom i pale kampove u kojima se nalaze.
Takvom nasilju teško je stati na kraj, posebno ako znamo da na europskom tlu već ima više milijuna potencijalnih terorista koji su na izvršenje svoje genocidne misije stigli glumeći migrante koji bježe od rata.
Unatoč svim ovim činjenicama vlade mnogih europskih država uvode mjere za naseljavanje tog stanovništva na svoje tlo, a te stvari također financiraju (((oni))) koji se svim silama trude provesti genocid nad europskim stanovništvom.
Europa već dugi niz godina bilježi demografski pad, a lijek za tu neugodnu situaciju mnogi vođe u migrantskim hordama kojim bi servirali europske žene kao na tanjuru.
Izgleda da se tisućljetnoj Europskoj tradiciji bliži kraj, a glavni uzrok tome je žmirenje pred problemima, manipulacija stanovništva od strane medija, kao i djelovanje progresivaca koji za par dolara dovode šerijat i krvoloke u vlastito dvorište.
Hoće li Europa pokleknuti pred masovnim ubojstvima, silovanjima i devastaciji kulturnih spomenika koje su nam ostavili naši stari ili će se stanovništvo probuditi i pripremiti za obranu Europskog načina života i rase koju poznajemo?!
Njihova kultura nije naša kultura, njihovi običaji nisu naši običaji, na koncu ni ti ljudi nisu slični našima, osim što imaju poput nas dvije ruke, noge i glavu.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika