Podjeli

Hrvatski patriot i vitez Mijo Ivurek je napisao izvrsno “otvoreno pismo” ravnatelju SOA-e!
Plus, za doista pravo dubinsko razumijevanje, treba napomenuti krucijalne obavjestajne informacije hrvatskom narodu. Naime, treba se jasno znati da je dr. Slobodan Kuvalja glavni sef masonske loze u Hrvatskoj i podredjen je beogradskoj masonskoj lozi, a koje su sve skupa podredjene centralnoj masonskoj lozi u Londonu, s kojom vrhovno komandira britanska kraljevska kruna, odnosno kraljevska mafijaska familija prve klase – Windsor (zli globalni sotonisti Princ Charles i kraljica Elizabeta II), a koji su dio globalnog vrhovnog zapovjednog mafijasko-kabalistickog sindikata i upravljackog sistema; Crno Plemstvo. Takodjer, bliski suradnici/ pomocnici velikog masonskog mestra dr. Slobodana Kuvalja u toj hrvatskoj masonskoj lozi su: dr. Boris Vucelić i tajnik mason Dragutin Lovrenčić (koji je bliski suradnik sa njegovim bratom masonom Radimirom Čačićem, pogotovo u njihovoj kriminalnoj firmi “Coning” iz Varazdina). Dakle, dragi Hrvatice i Hrvati, i dalje i u 21. stoljecu s Hrvatskom zaista stvarno upravljaju engleska “kraljevska kruna” i to uobicajeno posrednicki preko Beograda! I to su, na zalost, brutalne cinjenice. A to krucijalno-presudnu ISTINU hrvatski narod u domovini i dijaspori vecinom ne zna. A kada bi doznali, onda bi se prosvijetlili i uzasli na visi nivo svijesti! Tada bi Hrvatice i Hrvati krenuli u pravo oslobodjenje nase domovine Hrvatske od tih masonsko-sotonskih dusmana! Zato masonerija drzi pod svojom totalitarnom kontrolom i komandom oko 95% glavnostrujaskih medija – da konstantno zataskavaju ISTINU da ne dodje do ociju i usiju naroda! Mainstream mediji i internacionalno kreditorske banke su kljucni alati u masonskom strateskom upravljanju sa masama ljudi!
Oh, da, usput receno, mala digresija na logicno pitanje da zasto se austrijski kancelar toliko mnogo zalaze pri Bruxelles-u za Hrvatsku da dobije malo vise vakcina iz EU kvote tog “ziga Zvijeri 666”. Zato jer sa “mladom europskom marionetom”, austrijskim masonom i saveznim kancelarom Republike Austrije; Sebastian-om Kurz-om upravlja carski prijestolonasljednik i princ, veliki europski sef mason i clan Komiteta 300Karl von Habsburg (iz Salzburga, a u suradnji sa partnerskim Vojvodom Franz-om od Bavarske, starim fosilom iz Komiteta 300!). Dakle, veliki europski mason Karl von Habsburg od Austrije, sto direktno preko europskog masona Andreja Plenkovića, clana francuske masonske loze VELIKI ORIENT, sto posredstvom preko EU mladog Kurz-a diktira i upravlja s Hrvatskom!
Pri tome treba istovremeno shvatiti da se jos uvijek dan danas, kao i zadnjih preko 100 godina, engleska kraljevska kruna Windsor i austrijska carska kruna von Habsburg, zajedno sa partnerskim germanskim Kaiserom i bavarskim Vojvodom, potajno suparnicki, ali i kroz Komitet 300 istovremeno partnerski, natjecu i bore “u dubokoj sjeni, iza debelih pozorisnih zastora” za kolonijalnu prevlast (ekonomsku, politicku, kontrolno-medijsku i svaku drugu kulturolosku nadmoc) nad jugo-istokom Europe! Dakle, dragi Hrvatice i Hrvati, ali i drugi susjedni gradjani iz regije Balkana, mi smo svi skupa zrtve njih “europskih faraona”, masonskih sotonista i Sotone! Taman potuceni, muceni i mrcvareni “izmadju europskih cekica i nakovnja”! A u toj povjesnoj “tarapani” je Hrvatska, na zalost, dobila najvise “batina po tamburi”!
A sad se vratimo malo na temu: ANDREJ PLENKOVIĆ.
Zasto je Mario Plenković, porijeklom sa otoka Hvara, nazvao svog sina Andrej, umjesto Andrija?
Zato jer je dio komunisticke 4. dalmatinske bojne. Zato jer je Andrej boljsevicko ime, uvezeno iz komunistickog Sovjetskog Saveza, na koje se komunisti “napaljuju”!
Andrija je nase tradicionalno katolicko ime. Sve ima i svoje znacenje!
No, prije svega, najocitija slika stvarnog stanja u Hrvatskoj se ocituje u cinjenici da je Mario Plenković ex-yu pukovnik KOS-a (Kontra-obavjestajna sluzba SFR Jugoslavije), koji utjecajno upravlja sa svojim sinom Andrejom Plenkovićem, sadasnjim predsjednikom Vlade RH. Dakle, Andrej Plenković je nas unutarnji neprijatelj – komunisticki veleizdajnik Hrvatske!  I k tome plus je jos veliki europski mason u francuskoj masonskoj lozi VELIKI ORIENT! Usput, treba pripomenuti da je zamjenica Sefa kabineta premijera Andreja Plenkovića, zla i arogantna Tena Mišetić kcer velikog masona Ivana Mišetića iz francuske masonske loze VELIKI ORIENT. Odnosno, zli sotonisticki veliki europski masoni direktno komandiraju komunistickom masonu Andreju Plenkoviću sto da radi za unistenje nase domovine Hrvatske! Na primjer; dobio je, medju ostalim, i nalog/ komandu da mora unistiti i posljednju hrvatsku gospodarsku perjanicu – HEPHrvatsku Elektroprivredu. Razvaliti i masonskim makinacijama predati u ruke nasih dusmana – te sotonske europske komunisticko-masonske imperije!
Tako je ujedno prije 5 godina Andrej Plenković dobio svjetski masonski nalog i zadatak da unisti, u suradnji sa zlocinackom mafijaskom grupom BORG, hrvatski gospodarski div – AGROKOR!
Takodjer, stvarno stanje EU – Europske Komisije se ocituje u cinjenici da je Ursula von der Leyen clanica zloglasne mafijaske organizacije “Bilderberg grupa”. Dakle, Europska Unija, pogotovo Europska Komisija je totalitarna komunisticko-masonska tvorevina, a Bruxelles je veliki europski masonski zapovjedni centar, kao nas novi Beograd!
Pametnome dosta da shvati sve!
Odnosno, pravi problemi i monstruozno-sotonski dusmani; masoni i komunisti, se kriju iza debelih zastora i prevarantskih maski, u dubokoj sjeni iz koje vuku sve glavne “konce” u uroti protiv nas naroda, obicnih gradjana.
RJESENJE ZA OSLOBODJENJE je jednostavno: RASKRINKAVANJE stvarne ISTINE priopcavanjem cijelome narodu na svim glavnim televizijama i preko interneta u prime-time vremenu.
Na primjer; to je plan jednog dijela generala – onih pravih i postenih americkih patriota – iz Pentagona. Taj americki PLAN se vec duze vremena priprema i takticki se ceka najpovoljniji trenutak za operativnu akciju, za oslobodjenje Sjedinjenih Americkih Drzava i ostatka svijeta od tih sotonsko-kabalistickih “globalnih faraona” i njihovih “vazala”; Crnog PlemstvaIlluminata 13Komiteta 300Bilderberg grupe i cjelokupne internacionalno umrezene masonerije. Takodjer, sve te sotonske veleizdajnike ce se morati suditi na Vrhovnom Vojnom Sudu za veleizdaju! Dakle, posteni i pravi generali i vojska ce morati u tom oslobodjenju naroda i covjecanstva dati svoj pozitivni obol.
Zadnji put kada je to stvarno oslobodjenje od oligarhijske Kabale trebalo biti izvedeno je bilo prije 60-ak godina predvodjeno sa predsjednikom Jonh-om Fitzgerald-om Kennedy-em. Medjutim, ta prokleta globalno-sotonska KabalaCrno PlemstvoIlluminati 13Komitet 300 i vazalska cjelokupna internacionalna masonerija su narucili i, preko vazalske operativne CIA-e, izvrsili atentat na predsjednika John-a Fitzgerald-a Kennedy-a i tako su tada osujetili posteni PLAN za oslobodjenje naroda i covjecanstva od sotonskog ropstva.
No, uskoro ce doci i taj dan kada ce biti oslobodjeni svi narodi svijeta od sotonskog ropstva. Pravi Bog Otac i pravi, a ne lazni!, mesija Isus ce nas osloboditi od Sotone!
A do tada mi prosvjetari, DJECA SVJETLA ili DJECA BOZJA, imamo misionarsku obavezu intelektualno i duhovno prosvjecivati s pravom ISTINOM intenzivno sto veci broj ljudi – kroz sve moguce komunikacijske kanale; osobno, email-ovima, porukama preko mobilnih telefona, na internetskim neovisnim portalima i socijalnim mrezama … Tako da podizemo nivo svijesti u ljudima, u narodu. Narod treba probuditi iz duboke hibernacije! Govorenjem one prave ISTINE. Treba ljudima objasnjavati i dati narodu prave obavjestajne informacije o tome tko su poimence ti sotonski monstrumi, masoni i ex-yu komunisti i KOS-ovci i UDB-asi, koji vladaju negativno sa nama i sistemom “iz sjene”.
ISTINA CE NAS OSLOBODITI!
Isus i Bog Otac ce nam pomoci u tom izlasku iz ropstva, u oslobodjenju od Sotoninih ralja!
Dakle, idemo dalje u nasoj plemenitoj borbi dobra protiv zla, i u borbi za zaista nezavisnu domovinu Hrvatsku!
Dragi ljudi, kucnuo je historijski cas da mi pravi patrioti Hrvati zaista oslobodimo nas narod i nasu domovinu Hrvatsku od stvarnih dusmana – unutarnjih neprijatelja; masonaex-yu komunistaKOS-ovaca i UDB-asa koji zlotvorski upravljaju “iz sjene” sa cjelokupnim sistemom u Hrvatskoj, te nas tako sustavno “guse” i zele skroz “ugusiti”!
Moramo dubinski strukturno i na sve strane svijeta siroko prenjeti cijelom hrvatskom narodu u domovini i istovremeno obavjestiti nasu patriotsku dijasporu sa kljucnim i stvarnim obavjestajnim informacijama, odnosno prenjeti hrvatskome narodu ISTINU!
Treba obavjestiti hrvatske gradjane sa ISTINOM tko zapravo vlada “kao Zlodud” “iz duboke sjene” sa HRVATSKOM RADIOTELEVIZIJOM (HRT), HRVATSKOM INFORMATIVNOM AGENCIJOM (HINA, odnosno HIJENA) i sa ODASILJACI i VEZE doo.
Narod ce se probuditi iz iluzijske hibernacije i progledati samo kad pocnemo svima objavljivati i nabrajati cinjenice, na primjer; da su Andrej Plenković i Davor Božinović europski masoni u francuskoj masonskoj lozi VELIKI ORIENT, da je zakleti komunist Mario Plenković, otac Andreja Plenkovića, ex-yu pukovnik KOS-a, a koji “iz sjene” kadrovira i kontrolira komunisticke novinare na yu-HRT i u HINA-i, te da je Grgo Plenković, stric Andreja Plenkovića, ex-yu kapetan KOS-a. Zatim, treba cijelom hrvatskom narodu objaviti cinjenice da je Ravnatelj hrvatske Sigurnosno-obavjestajne agencijeDaniel Markićkum starog fosiliziranog komunistickog masona Vladimira Šeksa, neprikosnovenog “iz sjene” vladara HDZ-a i Hrvatske, te da je sefica informativno-medijskog servisa HRT-a, Katarina Periša Čakarunsupruga ravnatelja zagrebackog centra SOA-e, Željka Čakaruna. Bilo bi dobro takodjer pripomenuti da je Kazimir Bačić, Ravnatelj HRT-a, zet stare komunisticke zagrebacke frajle Ksenije Urličić, koja je isto “iz sjene” su-kreator kadroviranja komunistickih novinara, voditelja emisija i urednika na yu-HRT, vec desetljecima. Tak da se zna!
ISTINA CE NAS OSLOBODITI!
Eto, kada se cjelokupnom narodu objavi ovakve cinjenicne ISTINE, onda mozemo “kloferom isprasiti” te “crvene vragove” i krenuti u VELIKI RESET (Hrvatski Preporod 21. stoljeca) i povratak HRT-a, HINA-e, te i Odasiljaca i veza doo, kao i svih drugih hrvatskih drzavnih struktura, natrag Republici Hrvatskoj, odnosno hrvatskome narodu!
Puno toga od prave ISTINE sam vec razotkrio kroz prethodne clanke:
Dobro je da redovito pisemo hrvatsku ISTINU po neovisnim portalima i blogovima (gdje citanost nije na razini nacionalnih 4 milijuna hrvatskih gradjana u domovini, niti 10 miljuna Hrvatica i Hrvata u dijaspori!), nego hrvatsku pravu ISTINU treba objaviti cijelom hrvatskom narodu u domovini i dijaspori. Dakle, treba se tu stvarnu ISTINU objaviti preko glavnostrujaskih medija, a pogotovo putem Hrvatske Radio-Televizije SVIMAu jednom danu da razotkrivajucu vaznu obavijest cuje 4 miljuna gradjana u domovini Hrvatskoj i 10 milijuna Hrvatica i Hrvata u dijaspori diljem svijeta.
A to znaci da udruzeni pravi hrvatski patrioti zajedno sa pravim domoljubnim generalima iz MORH-a moraju prioritetno prvo sinkronizirano-takticki preuzeti rukovodstvo nad HRT-omHINA-om, te i drzavnom tvrtkom Odasiljaci i Veze doo, da vratimo hrvatske medije nazad Republici Hrvatskoj i hrvatskom narodu! A dusmane; masoneex-yu komuniste i KOS-ovce i UDB-ase treba pothitno ukloniti iz hrvatskih struktura!
E, taj dan cemo stvoriti zaista nezavisnu drzavu Hrvatsku!
Sve ostalo su samo seksi “mokri snovi”, po nedovoljno brojnim privatnim kompjutorima i pametnim telefonima, o nasoj ljepotici domovini Hrvatskoj! Dakle, dragi hrvatski sunarodnjaci, patriotski junaci i vitezovi-heroji, nije vise vrijeme za lijepu i ugodnu mastu uz inkognito politicku masturbaciju, nego je sada doslo krajnje vrijeme za stvarnu AKCIJUSad il’ nikad!
ZA DOMOVINU HRVATSKU!
 
Bog i Hrvati! 😇🙏🇭🇷
Božidar – Božo Šimunović, vjerni hrvatski domoljub, iz herojskog Dubrovnika
Božo Šimunović


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika