Podjeli

Poštovani čitatelji

naša vrijedna Marija Dubravac, Slavonka i Hrvatica iz Štitara koja je već 52 godine u tuđini, žena koja vrijedno i neumorno piše pripovijetke i pjesme – od kojih je mnoge uglazbio Stanko Šarić, također Štitarac i frontmen ‘Najboljih hrvatskih tamburaša’, izdala je novu knjigu ‘Znaci i milosti s neba’. Isto naslov, nove pripovijetke koje govore običnim pučkim jezikom o sudbini nas Hrvata i našoj povezanosti s Bogom i Vjerom. Učinite dobro djelo i ako Vam mogućnosti dopuštaju kupite barem jedan primjerak. Bog svemogući će Vam vratiti tu dobrotu svojom milošću.

 Cijena primjerka je 100 kuna, a autorica je ne svome Facebook profilu pojasnila kako se može naručiti knjige.

 Hvala unaprijed, idemo uz Božju pomoć svi zajedno napraviti još jedno dobro djelo!

Evo njezine objave:

 

 

Marija Dubravac

Jučer u 07:20  ·

‘ZNACI I MILOSTI S NEBA’

 

Dragi prijatelji!

 

‘Biser knjiga’ kako ju nazva svećenik Anđelko Kaćunko, satkana od vaših životnih priča i svjedočanstava, konačno je ugledala svjetlo dana u našoj dragoj Domovini. Vi ste u punom smislu riječi glavni ‘glumci’ čije uloge oslikavaju kompleksna zbivanja ljudskih sudbina, nad kojima će mnogi obrisati gorku suzu i vidjeti (često) sami sebe u pojedinoj priči, a posebno oni što se udaljiše od Boga i njegovih zapovijedi. Knjiga također donosi i bolna sjećanja na agresorski rat te sudbine svećenika i hr. vojnika koje komunisti progoniše ili smaknuše tjekom NDH i nakon preokreta. Neki od vas iz osobnih su razloga željeli ostati anonimni, ali od srca zahvaljujem njima jednako kao i ovima čija imena navodim: Ružica Ćavar Zorica Gregurić Zorica Rukavina Slavica Vučko Dubravka Vukoja Lidija Frankovic Ante Kelava Ante Leko Ruza Stojic Marta Kovacevic Marijan Grižić, Anđelka Mandić, Antun Dominković Manda Živković Janja Janjić Budimir Softa Zlatko Pinter i niz drugih. Vama pak, koji ste na bilo koji način sudjelovali u pripremi ove knjige, kao i onima koji će ju kupiti i reklamirati, neka Bog bude nagrada za žrtvu i ljubav. A jer je knjiga namijenjena u dobrotvorne svrhe, želim da svi koji će knjigu primiti na dar, znaju kako još ima topline i sućuti u srcima hrvatskim, te da Hrvat itekako čuje vapaje onih što zbog nepravde moćnika, u tišini duše skrivaju patnje života. Tko želi knjigu kupiti, molim neka se (što prije, jer je naklada ograničena) obrati na ove e-adrese:

 

svećeniku [email protected]

glazbeniku Stanku Šariću:

[email protected]

i Lili Benčik

lili bencik gmail.com

(Može i u inbox)

 

(Najiskrenije molim neka mi oproste svi čije smo priče, zbog velikog broja stranica, morali izostaviti. Bože zdravlja, možda se za dvije godine pojave i novi ‘ZNACI S NEBA’.)

Marija Dubravac

 

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema