Podjeli

Nikako drugačije ne mogu nazvati likove koji objavljuju ovakve nepotpisane i neargumentirane tekstove.

To su moralne nakaze, koje su proizašle iz političke kaljuže u što se pretvorila vladajuća kasta u Hrvatskoj.

Sakrivenog identiteta pokušavaju me diskreditirati i povezati sa čovjekom kojega sam prvi puta srela i upoznala na domjenku povodom proslave 1000 broja Hrvatskog tjednika.

Tekst naprosto vrvi od laži i konstrukcija.

https://www.facebook.com/100083362621129/posts/342416098547142/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Kao prvo Domoljubna Hrvatska na lokaciji Rome, Lacij pokazuje elementarnu nepismenost, jer Roma je glavni grad Italije, pa kada već piše Roma umjesto hrvatski Rim trebao je napisati izvorno Lazio, a ne Lacij.

Drugo moje ime nije Ljiljana nego Liljana  ili Lili što pokazuje osnovnu nepismenost, jer ne može ispravno pročitati ni ime a kamoli nešto više.

Dalje u tekstu piše da su dobili na uvid dosje od mene i g. Radeljaka. Tko su oni da se njima daju dosjei? Tko im je dao dosjee?  Koja to služba vodi dosjee o građanima Hrvatske?

To je protuustavno i protuzakonito! Samim time vidi se da je cijeli tekst jedna lažna konstrukcija sa ciljem moje diskreditacije bez ijednog dokaza ili argumenta.

Nije to prvi put da me napadaju.

Nedavno sam bila izvrgnuta žestokim napadima  nezavršenog novinara Armanda Černjula da sam filo ustašoidna Hrvatica, da  pripadam fašističkoj kasti, da  mrzim antifašističke borce i antifašiste, da sam prepotentna mrziteljica antifašizma i tako dalje, a ovaj nepotpisani moralni gmaz „Domoljubne Hrvatske“ me trpa u jugoslavene. !? I molim lijepo mentor sam g.Radeljaku, kojeg ja usmjeravam, samo nije rečeno u kojem to smjeru ga usmjeravam!?

Armando Černjul je bar bio toliko pošten,  svaki svoj tekst je potpisao, pa se portal sabh.hr meni javno ispričao za neistine i uvrede koje je pisao i odlučio da njegove tekstove više neće objavljivati.

Ovaj moralni gmaz se nije ni potpisao, jer nema obraza, ni poštenja suočiti se javno sa mnom svojim punim identitetom, nego preko lažne stranice širi neistine i laži.

Na stranici je prikaz  kako je i kada mijenjao ili mijenjala ili više njih nazive stranice:

Najprije Croatia/info, pa FOKUS /info, pa 19.prosinca 2023, odjednom postao Domoljubna Hrvatska i to stranica za „Umjetnost i zabavu“

I sada bi ja trebala  na osnovu nepotpisanog teksta na stranici za Umjetnosti i zabavu  „objasniti hrvatskoj javnosti svoje udbaške (Jugoslavija) i projugoslavenske (neovisna Hrvatska) aktivnosti“

Ma smiješno! Evo im poveznica na moj blog  kao objašnjenje mojih aktivnosti!

https://hrvatskepraviceblog.com

Možda nešto i nauče!

Lili Benčik/hrvatskepravice


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema