Podjeli

Vijest koju vam masovni mediji neće prenositi, možda će je tek usputno spomenuti.
Vjerujete li (njima) kada kažu da je to raketiranje odgovor na napade na Izraelske položaje?!
Ja vjerujem u to jednako kao u Holokaust.
Na dane sjećanja na žrtve Holokausta s televizije ne prestaju pričati o Anne Frank, Auschwitzu, 6 milijuna, vagonima, plinu…
Zanima me koji mediji izvještava o genocidu kojeg Izraelci provode nad Palestincima?
Iako su protjerani iz svake države koju su pokušali naseliti, isključivo zbog svoje zlobe i mitomanije da su nebeski narod. Škrti genocidni draguljari bez imalo savjesti ili straha od Božjeg gnjeva, čiji su na koncu “odabran” narod, ispaljuju metke u glave palestinske djece i raketiraju područja naseljena civilima koji žive ispod ruba siromaštva.
O genocidu nad Palestincima neće pričati niti jedan političar, jer je svaki prodan za draguljčić kojeg je ponudio nosati gospodar ove malene planete.
Europski političati, većina njih koja se uvukla pod šešir dobro obavlja svoju službu namećući vam krivnju za istrjebljenje koje se nije dogodilo, provodeći s druge strane nad vama genocid jednak kao i nad Palestincima koristeći se drugim sredstvima.
Gazu su gađali raketama, istrijebili su Palestince kako bi nastavili sijati svoje sjeme zla, ponovno na tuđoj zemlji.
U Europu su poslali milijune biološkog oružja namjenjenog za uništenje europske rase i kulture.
Pedofiliju, homoseksualnost, kao i feminizam podvalili su vam kao novo normalno što ste šutke prihvatili kako bi vas sutra lakše kontrolirali putem cjepiva, aplikacija ili bankovnih kredita koje su vam dali.
Pristali ste na njihovu igru obmanjeni kao mala djeca koja rade sve što im netko zapovjedi ako znaju da će na kraju dobiti lizalicu.
Problem je što vi nećete dobiti lizalicu, već će vam se (((oni))) naslađivati i nametati vam krivnju za Holokaust dok vaš narod bude nestajao u velikim mukama, a vi nemoćni sve to budete gledali.
Svaka kupljena Coca Cola jednaka je ispaljenom metku u palestinsko dijete, poslušnost koju imate prema medijima jednaka je bačenoj atomskoj bombi na vlastitu državu.
Svaki onaj tko je prozreo njihovu igru i upozorio ljude na istu ubrzo je ušutkan jer smeta provedbi plana o novom svjetskom poretku u kojem će čitav svijet izgledati kao glava s loknicama pokrivena šeširićem.
Otvorite oči dok još ima vremena i bojkotirajte svo  smeće i obmane ovoga svijeta koje vam nude >>>odabrani<<<.
#palestinianlivesmatter
#whitelivesmatter
#boycottisrael
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema