Podjeli

HUMANITARNA UDRUGA „NAŠ SAN JE NJIHOV OSMIJEH“ iz Pule, poznata svima kao udruga koja je kroz period duži od 10 godina ugrijala mnoga srca, pomogla potrebnima, onima koji nisu imali sreću da si mogu osigurati novčana sredstva za dostojanstven život, te onima koje su zadesile neke iznenadne životne okolnosti (poplave, požari, smrt) i ovoga Božića organizira humanitarnu akciju pod nazivom „JEDNA ZA DRUGE“ – JEDAN ČOVJEK-JEDAN PROIZVOD.

U ovim teškim vremenima neizvjesnosti u kojima živimo, uvijek se sjetimo da ima drugih osoba kojima je puno teže.

Fizička distanca ne bi smjela biti prepreka da srca ostanu bliska, fizička distanca ne bi smjela biti prepreka da se pokušamo staviti u cipele čovjeka  u nevolji, fizička distanca ne bi smjela biti prepreka  koja može onemogućiti da pomognemo tom čovjeku u nevolji, siromaštvu i osamljenosti, fizička distanca ne bi smjela biti prepreka da djetetu koje možda nema sretno djetinjstvo „stavimo“ osmijeh na lice.

Zato se uključimo u ovu hvalevrijednu akciju i donacijom samo jednog proizvoda iz programa živežnih namirnica ili higijenskih sredstava pomognimo korisnicima HUMANITARNE UDRUGE „NAŠ SAN JE NJIHOV OSMIJEH“

 

Akcija  traje do utorka, 22.12.2020. godine kako bi sve prikupljeno mogli  dostaviti udruzi, a udruga predati na podjelu korisnicima prije Božića.

Prikupljat ćemo SAMO proizvode živežnih namirnica i higijenskih sredstava, a novčana sredstva mogu se uplatiti na žiro račun otvoren za tu namjenu.

 

Humanitarnu akciju podržao je Domovinski pokret – podružnica Istarske županije, te će njihovi članovi i simpatizeri prikupljati namirnice po gradovima: Pula, Poreč, Pazin, Medulin, Novigrad, Umag, Buje i Pazin. Sve prikupljeno, članovi Domovinskog pokreta podružnice Istarske županije, kao i članovi ogranaka Poreč, Pula, Umag, donirat će Humanitarnoj udruzi „NAŠ SAN JE NJIHOV OSMIJEH“.

Svi koji žele donirati mogu se obratiti predsjednicima ili tajnicima ogranaka Domovinskog pokreta u Puli, Poreču, Medulinu i Umagu ili putem njihovih facebook stranica DP–DOMOVINSKI POKRET POREČ, ISTRA, HRVATSKA i Domovinski pokret Istra.

 

Neka Istra toplim srcima zablista, napunimo u zajedništvu kutije, vreće, prtljažnike, ruksake…

 

Svakako, dobrodošle su donacije iz cijele voljene nam Hrvatske!

U prilogu je tablica sa popisom namirnica koje se sakupljaju, te Zamolba za sudjelovanje u Humanitarnoj akciji „JEDNA ZA DRUGE“ – JEDAN ČOVJEK-JEDAN PROIZVOD.

 

Danijela Širić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema