Podjeli

Završena je nagradna igra u kojoj smo podijelili ulaznice za sutrašnju utakmicu Dinamo – Sheriff. Čestitamo svim dobitnicima, čija smo imena objavili ispod objave gdje ste nam slali svoje kratke opise doživljaja i anegdota s maksimirskih tribina. Sve dobitnike smo kontaktirali u inbox za detalje o preuzimanju ulaznica.
Najzapaženiji tekst s najviše vaših lajkova poslala nam je Zdenka Vasilj iz naše plave Hercegovine, pa ga ovom prilikom prenosimo ovdje u cijelosti. Hvala Zdenki i svima koji ste nam slali zaista odlične opise svojih doživljaja s Maksimira.
Ujedno najavljujemo nove nagradne igre na našoj stranici, gdje ćete moći osvojiti ulaznice i za nadolazeće utakmice Dinama u domaćim i europskom natjecanju, kao i majice naše inicijative za stadion “Dinamo za Maksimir”.
A sutra smo svi zajedno na Maksimiru, vjerujemo u veliki preokret… Podržimo naše plave dečke u borbi za Ligu prvaka. Dinamo iznad svih!💙💪
Tekst Zdenke Vasilj:
Najtopliji, meni osobno Maksimir ikad. 💙
09.12.2015.
20:45 h
Temperatura na stadionu: 0🥶🥶
Tribina: sjever dolje
Sjedalo:137
Utakmica Lige prvaka
Sezona 2015/2016
Skupina: F
U goste stiže Bayern iz Münchena. Ni jaka hladnoća, ni rominjanje kiše, ni teroristički napad koji se dogodio mjesec prije u Parizu nisu mogli zaustaviti moj pohod na Maksimir. Prvi put gledam Dinamo na Maksimiru. Koji je to osjećaj bio! Auu🥰 Neopisiv💙
Sjećam se dobro, koda je jučer bilo.
Mama tada nije bila sretna što idem u Zagreb, mame ko mame brinu se, stalno mi napominje da ne hodam po Zagrebu gdje ima puno ljudi, gdje su velika okupljanja. Reče mi: “Vidjela si šta se dogodilo tamo u Parizu, ne kreći se gdje ima puno ljudi.”
Kažem joj da neću i slažem.🙈 Idem na rizik, nisam joj rekla da ću na utakmicu, samo joj kažem da ću u Zagreb kod Kristine i Marine na nekoliko dana. Najdivnije cure su mi kupile kartu, pronašle društvo za utakmicu, moje je bilo samo da dođem i uživam.
Atmosfera na stadionu je bila vrhunska, iako rezultat nije bio na Dinamovoj strani.
Jaku hladnoću su ugrijale Košulja plava i Kako je dobro vidjeti te opet. Pjesmom svih devedest minuta protiv jake hladnoće.💪💙Trenuci za pamćenje💙 Kome u tome trenutku može biti hladno!?
Koliki je tada bio moj indeks sreće?! Vjerojatno da nije postojao uređaj koji bi ga izmjerio💙 Poslije utakmice šaljem mami sliku s Maksimira, na šta ona odgovara: “ Znala sam ja da ćes ti otići na utakmicu” i još mi reče: “ I ti i tvoj Dinamo više koliki je”
Velik majko, najvećii💙💙
Veliki pozdrav iz plave Hercegovine💙
Zdenka Vasilj
#DinamoZaMaksimir


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema